Pa Kiš ima važeći ugovor sa Zrinjskim
Pa Kiš ima važeći ugovor sa Zrinjskim
Prije mjesec se suskalo da ce napustiti Zrinjski na kraju sezone, zato sam ga i spomenuo
Jeste, pa su ušutkali javnost onim fakat, za mene lično, genijalnim videom kojim su objavili da produžuje ugovor. Naši nekijutuberi i slični bi mogli puno naučiti od drugih u tom polju…
I Basic isto.neroazzuro je napisao/la: ↑čet jun 20, 2024 9:42 pmBruno trenerčina, ne znam jel momku dao 5 minuta na terenu.
Plišek No2. Seoske varalice.
Ne moze se porediti, basic je jaberu bio trener par mjeseci momak tek dosao dobijao je priliku s klupe i treba da prodje period adaptacije jer nije igrao seniorski fudbal u zivotu do tada. Kod Brune otpisan trenirao odvojeno od ostatka ekipe, nebo i zemljaublehas je napisao/la: ↑čet jun 20, 2024 10:13 pmI Basic isto.neroazzuro je napisao/la: ↑čet jun 20, 2024 9:42 pmBruno trenerčina, ne znam jel momku dao 5 minuta na terenu.
Ako je na stolu ponuda i u njoj milion € ne znam sta se ceka, da se Jaber oklizne u wc?cikoradovic je napisao/la: ↑čet jun 20, 2024 7:08 pmNadam se da će nakon prodaje Al-Jabera, Jozak u koordinaciji sa klubom proslijediti sljedećeg, mada je moje mišljenje da nema šanse da će doći igrač sličnog kalibra.
Željo nije prodao igrača još od Dade a tome ima četiri-pet godina.
Ponuda je na stolu, Al-Jaber može postati najskuplji transfer Želje u historiji. Nadam se da ćemo uspjeti i Muftića prodati, to bi olakšalo rad cijelog kluba.
Odmah u izlog gurnuti Foču i Šabića. Babaluka poslati na godinu dana u Stupčanicu.
Po meni je Bašić samo neznalica, ne varalica.ublehas je napisao/la: ↑čet jun 20, 2024 10:13 pmI Basic isto.neroazzuro je napisao/la: ↑čet jun 20, 2024 9:42 pmBruno trenerčina, ne znam jel momku dao 5 minuta na terenu.