Ja se samo nadam da se šališ i da je ovo ono ironično.
A tek sto je okretan, malo je onakvih talenata.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 11:21 amJa se samo nadam da se šališ i da je ovo ono ironično.
Ako 'pak nije ironija molim te mi reci kakav je on potencijal, osim recimo što kao najvisočiji na terenu ne zna prenijeti loptu glavom, ustvari čak se i krije da ne skače na ispucane lopte našeg golmana?
Samo nemoj reći het trik protiv Zvijezde da je neko mjerilo, jer...
Kad je tek uso u igru, nema pojma gdje treba stajati. Krpic i Stilic mu govorili vise puta sta treba raditiBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 11:33 amA tek sto je okretan, malo je onakvih talenata.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 11:21 amJa se samo nadam da se šališ i da je ovo ono ironično.
Ako 'pak nije ironija molim te mi reci kakav je on potencijal, osim recimo što kao najvisočiji na terenu ne zna prenijeti loptu glavom, ustvari čak se i krije da ne skače na ispucane lopte našeg golmana?
Samo nemoj reći het trik protiv Zvijezde da je neko mjerilo, jer...
Trojica su odstupila, dvojica prije i jedan od jutros, a kako se priča, moguće da će još jedan podnijeti ostavku. Jedan od tih koji su odstupili je i Gredić, što je i sam potvrdio na gg.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 12:34 pmZna li iko kakav ce biti novi sastav upravnog odbora,hoce li iko biti hsvetan,ostaje li iko od ovih iz odbora za hitnost,bar badzak ?
Amoahu ističe ugovor, prema trenutnom stanju, neće ostati, klub je spreman pričati o produženju ali samo ako pristane na identičnu ili minimalno povećanu platu. Hiroš ima validan ugovor do kraja godine, međutim priča se da mu je menadžer pronašao neki angažman vani, ali on ima validan ugovor sa nama, očekujem da ode samo u slučaju da dođe dobra ponuda da zadovolji i nas i njega.
Amoah je jos uvijek mlad igrac na kojem se moze zaraditi ne treba biti problem povecanje plate igracu koji ima kvalitet.cikoradovic je napisao/la: ↑pon maj 27, 2024 1:12 pmAmoahu ističe ugovor, prema trenutnom stanju, neće ostati, klub je spreman pričati o produženju ali samo ako pristane na identičnu ili minimalno povećanu platu. Hiroš ima validan ugovor do kraja godine, međutim priča se da mu je menadžer pronašao neki angažman vani, ali on ima validan ugovor sa nama, očekujem da ode samo u slučaju da dođe dobra ponuda da zadovolji i nas i njega.
Najizglednije je da tako bude. Badžak, Tunović i Hadžiosmanović sa još nekim ljudima.