Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 11:41 am
Plava Porodica je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 11:31 am
Ja sam uvijek za to da se da prilika našim igračima iz OP.
Npr Šehiću ističe ugovor na ljeto , evo uz vatromet i poljubce usta potpisati predugovor
Koji Sehic?
Ma trenutno nemamo golmana u OP da moze uci u prvi tim i dobiti sansu.
Dujmovic je najstariji i uopce ne ulijeva povjerenje. Gubi se u juniorima, kamoli u seniorima.
Ali i ja sam da nam golmani budu nasi golmani jer smo ih izbacili dobih do sad. Ali sta ces kad nema trenutno.
Normalno da moramo gurati golmane iz naseg OP-a, ali poslije Vece bi dobro doslo neko prelazno rjesenje. Nemamo sad nekog mega talenta. Za Vecu se znalo kad je 14 godina imao da je talentovan i da je kalibar za prvog tima.
Ali onda drugi golman da obavezno bude omladinac i da dobija minutazu u prvim kolima kup utakmica.
Odlicna informacija za Sinisu i Bogija, pola godine je taman. Imamo ekipu i timski duh, to se ne smije pokvariti, ali trebat ce dovesti kojeg igraca. Kao sto @Leon rece, iako sam bio za to da se dovede neko krilo, pored Zeca, Zerica, pa i Crnova alarahmetile

, te nezaustavljivog Zakarica, mislim da nam ne treba niko. Osim ako nema neki talentovani mladji momak kojeg bi mogli dovesti, pa da se do ljeta adaptira na sredinu i novu ekipu. Prati li neko Hrvanovica, ima li uopste mjesta za ikakav napredak u onom B timu? I ono utakmica sto se odigra je protiv slabijih ekipa, revijalni mecevi.
Sto se stoperske pozicije tice, mora se dobro razmisliti sta na ljeto i da li bi stoperski tandem za sljedecu sezonu mogao biti Osmankovic - Graovac. Velic komotno moze biti cetvrti stoper, iako bi nezgodno bilo da se desi situacija gdje su van stroja Bogicevic i Graovac, pa da igraju Velic i Osmankovic, ali moramo biti spremni i rizikovati, inace ih dzaba drzimo.
Bit ce ovo veoma zanimljiv prelazni rok. Treba nam par igraca da prosirimo kadar, mozda neki juniori iskoce u prvi plan na pripremama, a mozda izleti nenadano i neki kapitalac, za njih uvijek treba biti mjesta. I nadam se da ne prodajemo sada na zimu Sabana ili Hajdara kao sto se prica.