DR.HOUSE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 14, 2026 4:11 pm

slika
slika
Ma to
Definitivno prava skupina spasioca
Sta ce nam dobar igrac
Samo tako nastavite a ove vase ovce ce meeeee meee
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Mulalic Edis
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:18 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
slika
slika
Ma to
Sta ce nam dobar igrac
S obzirom da au imali po 8 9 hiljada eura + doprinosi na 2.5 godine ugovora, a nisu nesta spektakularno pokazali za te pare. Hvala i prijatno.
Samo bi mi oejića bilo žao, ostalih ne.
Grande dioničko društvo 💪

DR.HOUSE
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:19 pm

Samo nam objavite ime velikog maga koji se igra football managera sa Željom
Kakav je to skriveni talenat
Procesljao je domace i regionalne trenere i onda je presao na spaniju pardon litvansku 2 ligu i nasao ovog velikog talenta i nadu spanskog fudbala
I onda odlucio ne treba nam Prokop ima Sabic,a u najavi I Pejić ode Nastic isto mada za njega mi i nije zao
Nema potpisi se ispod svakog clanka na zvanicnoj da znamo ko si ti skriveni sportski direktor
Cuj nisu imali doprinos hahaha
Pa nisu ni dobili sansu kako treba
Haj Nastic definitivno
Ali eto ovo je super
👍👍👍
🫡🫡

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:25 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
slika
slika
Ma to
Sta ce nam dobar igrac
Ko ce placat igraca kojeg su doveli dva idiota Nijaz i Sanin? Sve treba otjerat a ne samo njega, znak da se ipak nesto radi i nesto se moze spasiti.
Željezničar ante portas !

w0st
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:25 pm

Jedino pozitivno iz ove sezone je sto bi se mogao afirmisati po neki mladi igrac, a koliko vidim i spanac je do sad vodio neke mlade ekipe

avlami97
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:28 pm

Sta se desava sa misljenjem forumasa. Do juce bi sve otjerali, jer objektivno i nisu neki igraci, sada "placu" za svakim.

Licno, ja bih sve otjerao, kad pomislim kakav su nam fudbal priredili u prosloj sezoni.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:29 pm

avlami97 je napisao/la:
uto jul 14, 2026 4:28 pm
Sta se desava sa misljenjem forumasa. Do juce bi sve otjerali, jer objektivno i nisu neki igraci, sada "placu" za svakim.

Licno, ja bih sve otjerao, kad pomislim kakav su nam fudbal priredili u prosloj sezoni.
Em sto su losi, em sto su skupi. Moraju zbog Sanina tako pisat jebiga.
Željezničar ante portas !

dzulijano_pike
Kontakt:
Status: Online

uto jul 14, 2026 4:30 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
slika
slika
Ma to
Sta ce nam dobar igrac
Druze, ovaj bi nas do kraja ugovora kostao milion KM. Dobro smo ga se kutarisali
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

pestabudimpesta
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:32 pm

Imao sam želju da od igrača ne ostane niko, prije 2 mjeseca, sad 20 dana pred pocetak, prpa me hvata, svaki panj bi znacio u nekoj mjeri
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

DR.HOUSE
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:33 pm

Dobro eto
Ako vi kazete tako
Ako ce klubu biti bolje onda super
Ja sam samo za Želju to sto se pokusava prikazati od nekih ako se ne slazes da si Sanjinov ili od ovog ili onog me malo podsjeca i na ss.ba gdje smo mi bili lobotomci i dalje smo za njih to.
Ali eto svakom njegovo
Bitan je Željo
🫡🫡

cikoradovic
Kontakt:

uto jul 14, 2026 4:46 pm

Kao da je nekome u interesu da tjera "dobre igrače" i mijenja ih sa lošijim i slabijim. Činjenica je da imamo Holanđane od prošle godine sa ogromnim primanjima a skoro je došlo još par igrača koji imaju jednaka i veća primanja. Tako da, ne budite budale. Od plate jednog igrača, mogu se naći trojica pristojnih i jako dobrih premijerligaških igrača.

Možda nam šamar sa Saninom dobro dođe da konačno skontamo da su rješenje samo mladi igrači, brzi igrači, igrači željni minutaže, igrači koji žele da napreduju, koji žele preko Želje da idu dalje i igrači koji ne gledaju toliko u pare. Kao što su bili Hodžić, Santos, Amoah. Jedino na taj način, mi možemo (za par godina) doći u situaciju da imamo velik budžet da se umiješamo u gornji dio tabele. Sve ostalo smo već probali i nadam se, shvatili, da ne može i da ne ide. Ne treba nam bolji sjet od ljeta sa Adžemom i zime sa Saninom. Nadam se da je to "strategija" i put koji se spominje danas u saopštenju kluba.

Vjerujem da se može naći par solidnih, ne pretjerano skupih, premijerligaških igrača, kojeg mladog federalca, možda kojeg Španca preko trenera plus ovo što trenutno imamo, da to bude dovoljno za jednu jaku sredinu tabele. Trener je enigma ali svakako ide podrška! Konačno nešto novo. Dosta je više domaćih čobana i sažvakanih imena.

Puna podrška i odboru za hitnost! Ako neko od članova odbora čita forum, molim vas, zabranite komentare klošarima na svim profilima i kanalima kluba. Već je postalo gadno čitati šta pišu ljudi koji se deklarišu i identifikuju kao navijači Želje.

reks1
Kontakt:
Status: Online

uto jul 14, 2026 4:47 pm

Evo Faktor veli to sto veli-Tuna im se napenalio.Po njima on je poveznica.Bgm i Klix nije ni malo manje "sretan"Pa ako cemo za tri,cetiri mjeseca otjerati ovaj eksperimenat onda je bolje da stanemo namah.Ustedicemo nase navijacke zivce i neke sitne novce.
Daj nam Djurbuzovica(respekt)Cicu,Memica,ma moze i Amar pa da izginemo Otkud ovaj covjek kod nas,nemam pojma ali koji god i nekako izbori bilo kakvu vrsta opstanka ili ostanka,da opet citiram portal,za mene je Tito
Eksperimenat definitivno.Tu se slazem.Evo vecina na forumima kritikuje i omalovazava ali bas niko da kaze u glavu ,e to i taj je rjesenje
Em nas jebu kvadrati,em projekat,a ni mi sami nismo bolji

Trenutno korisnika/ca: dzulijano_pike, Google [Bot], reks1 i 123 gosta.

Prijava