LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 30, 2026 11:58 pm

AdmirA je napisao/la:
pet jun 26, 2026 9:47 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
pet jun 26, 2026 8:16 pm
Kako je krenulo i reprogram bi mogao biti ugrožen.
Boooom, apaurini, tableteeee
Još nije odgovoreno oko kredita, a vidim prešli smo na drugo.
Šta misliš o ovome?

Kako saznaje Klix.ba, finansiranje skupocjenog starta novog projekta u FK Željezničar navodno se pokušalo riješiti kroz kreditno zaduživanje, ali kako do toga nije došlo, tako je Mirvić odlučio napustiti funkciju predsjednika FK Željezničar.

Vrlo važna činjenica je da je Sanin Mirvić imao opciju posudbe novca klubu, kao što bi to učinila i banka, iako nije usvojen Statut kluba, ali on to nije želio učiniti.

Kada je došlo do situacije da treba izdvojiti novac kroz pozajmicu, on je odlučio napustiti klub. Cijela poslovna ideja zasnivala se kroz kredit, koji se spominjao još od januara i njegovog prvog dolaska u klub, a prema onome što je došlo do portala Klix.ba, na ulaganje vlastitog novca nikada nije ni pomislio.

Pukii
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:06 am

Ovo sa Mirvicem od početka nije bilo dobro i tako je i zavrsilo

GodinamaTu
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:07 am

Jacksparrow je napisao/la:
uto jun 30, 2026 10:39 pm
Pa bolje ispast al kako do kantonalne pa ispocetka. Ovo je postalo neozbiljno, sramote nas na svakom cosku daleko od ozbiljnog kluba.
Haj molim te objasni nam sta znaci to ispocetka od kantonalne. Nadam se da si svjestan da Zeljo ima visemilionsku imovinu i nije celil

SanMan
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:09 am

A što je sjednica ovih "umnih" glava skupštinara tek 06.07 kad su nam sati u pitanju - to da oni skontaju nešto pametno - nema šansi
sjednica/sastanak odmah sutra i to ujutro da se vadi kestenje iz vatre ( valjda ima par "normalnih" u skupštini koji vole Želju i žele mu dobro)
Nama je voda/govna došla ne do grla nego preko glave - udavismo se
Bolje bilo kakva uprava (makar i nesposobna i lopovska), bilo kakav trener i bilo kakvi igrači nego potpuni raspad

dzulijano_pike
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:11 am

AdmirA je napisao/la:
uto jun 30, 2026 11:34 pm
Otjerali smo dva investitora! Dva..

Napolje ublehe!
Kako saznaje Klix.ba, finansiranje skupocjenog starta novog projekta u FK Željezničar navodno se pokušalo riješiti kroz kreditno zaduživanje, ali kako do toga nije došlo, tako je Mirvić odlučio napustiti funkciju predsjednika FK Željezničar.

Vrlo važna činjenica je da je Sanin Mirvić imao opciju posudbe novca klubu, kao što bi to učinila i banka, iako nije usvojen Statut kluba, ali on to nije želio učiniti.

Kada je došlo do situacije da treba izdvojiti novac kroz pozajmicu, on je odlučio napustiti klub. Cijela poslovna ideja zasnivala se kroz kredit, koji se spominjao još od januara i njegovog prvog dolaska u klub, a prema onome što je došlo do portala Klix.ba, na ulaganje vlastitog novca nikada nije ni pomislio.
Ovako i Meca može voditi klub. Bolje je sto je otisao
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

plavi kanarinac
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:14 am

Cijela poslovna ideja zasnivala se kroz kredit, koji se spominjao još od januara i njegovog prvog dolaska u klub, a prema onome što je došlo do portala Klix.ba, na ulaganje vlastitog novca nikada nije ni pomislio.

PIŠAMO TI U USTA INVESTITORU NA BATERIJE.
IDI UZGAJAJ GOVEDA ŠALABAJZERU.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

DR.HOUSE
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:17 am

Sedam mjeseci ne zna ni jedan medij sta se desava,ali sad Klix zna sta je i kako je bilo 😂😂🤣🤣
Pa ovo isto kao da gledas film koji ti je neko ispričao i nisi vjerovao da je moguce 🤣😂😂🤣😂
Pa kad bi ovi spasioci ovaj mozak za planiranje ovog scenarija koristili da Želji bude bolje,pa mi bi u Ligi prvaka redovno bili...
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

plavi kanarinac
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:23 am

DR.HOUSE je napisao/la:
sri jul 01, 2026 12:17 am
Sedam mjeseci ne zna ni jedan medij sta se desava,ali sad Klix zna sta je i kako je bilo 😂😂🤣🤣
Pa ovo isto kao da gledas film koji ti je neko ispričao i nisi vjerovao da je moguce 🤣😂😂🤣😂
Pa kad bi ovi spasioci ovaj mozak za planiranje ovog scenarija koristili da Želji bude bolje,pa mi bi u Ligi prvaka redovno bili...
Mi svi pasemo travu, jedino ti si upravu
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

DR.HOUSE
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:27 am

Ma neka ste vi upravu
Nemam ja takav ego da moram biti u pravu,ali samo nisam idiot i vidim kako se fino sve poslozilo
Divna prica zaista
Kazem spasili eto Želju dvaput jednom od Diglisica pa onda od evo Mirvica
Trebali bi da pokrenu Spasilačku jedinicu
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

ublehas
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:28 am

SanMan je napisao/la:
A što je sjednica ovih "umnih" glava skupštinara tek 06.07 kad su nam sati u pitanju - to da oni skontaju nešto pametno - nema šansi
sjednica/sastanak odmah sutra i to ujutro da se vadi kestenje iz vatre ( valjda ima par "normalnih" u skupštini koji vole Želju i žele mu dobro)
Bolje bilo kakva uprava (makar i nesposobna i lopovska), bilo kakav trener i bilo kakvi igrači nego potpuni raspad
Koliko znam skupstina da bi bila legalna i da bi odluke iste bile pravno obavezujuce se mora najaviti ranije 14 dana. (Mozda 7, ali mislim 14). Ako sam dobro upratio, ova skupstina je vec ranije najavljena za ovaj termin.

Mirek11
Kontakt:

sri jul 01, 2026 12:34 am

ublehas je napisao/la:
sri jul 01, 2026 12:28 am
SanMan je napisao/la:
Koliko znam skupstina da bi bila legalna i da bi odluke iste bile pravno obavezujuce se mora najaviti ranije 14 dana. (Mozda 7, ali mislim 14). Ako sam dobro upratio, ova skupstina je vec ranije najavljena za ovaj termin.
Mi u klubu sada nemam nikoga na nekoj bitnoj funkciji, I ovaj UO ne znam da je finkcionalan. Ima li neko da bi mogao biti v.d. ili skupstina ima neku alternative, mada sumnjam.
Ja ne vidim kako mi mozemo ista bolje, ni u jednom segmentu
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jul 01, 2026 1:00 am

Jel fakat neko moze poredit Diglisica i Mirvica? E svasta
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], w0st i 241 gost.

Prijava