Ko bolan pretjeruje i šta ti vidiš dobroga u ovoj letargicnoj družini?
Ako Savo izbori opstanak sa ovim hadaljima - treba mu podići spomenik ko' Savi Kovačeviću na Tjentištu.
Čuj sumnjam da ćemo i u Europu????
Ma 'ajde?
Ko bolan pretjeruje i šta ti vidiš dobroga u ovoj letargicnoj družini?
To ima jedna Sloga vjeruj, a da ne pričamo o jačim ekipama. Samo je kod nas poredaj igrače onako otprilike i moli Boga da se posreći.Norsborg je napisao/la: ↑uto mar 03, 2026 2:55 pmSada i fudbal ima seme, kod nas je sistem " udji Deni, zamjeni Prokopa ". Da barem nekad pogledaju stranu utakmicu vidjeli bi da pomocnik ima citavu " slikovnicu " sa semama i dvije minute igracu koji ulazi objasnjava sta igra, koji dio pokriva, itd, itd. A da ne pricamo o pripremi utakmice.Sky1 je napisao/la: ↑uto mar 03, 2026 1:43 pmMoram napisati ovo za Bičakčića, onakvu čvrstinu i postavljanje, ja u našoj ligi nisam još vidio, upariti ga sa kvalitetnim stoperom i biće top. Isto Galchev momak je igračina, samo mu dati vremena, a Bgm fali dobar trener da igračima podijeli zadatke, nadam se da je to Savo. Forsirati malog Dragovića maksimalno, ovo govorim otkako sam ga prvi put vidio na terenu, dijete ima šlifa itekako. Pejića sam već pohvalio, sinoć najbolji naš igrač. Nama je ogroman problem prema naprijed, fali napadač i krilo kvalitetno, po mogućnosti dva.
I ja sam tog mišljenja ako izbori opstanak odmah ugovor na 3 godine , ovo vise nije stvar ni taktike nego su oni ubijeni u pojam . Nece njih niko sad naučiti nekoj igri jer gori pod nogama, to se trebalor raditi na pripremama .
Nastic nije ni dosao kao stoper nego lijevi bek. Igrao je stopera ali u formaciji sa trojicom.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 03, 2026 5:00 pmNastic ne moze stopera igrat, ocito je. Prespor, okretan ko doner, pas mu je katastrofa iako je poprilicno jednostavno dodavanje. Usudio bih se reci prvi flop od novih pojacanja.
Osmanovic solidan, ali pravi poprilicno puno gresaka. Protiv Sloge je zajebo jedno 5 6 dodavanja, o postavljanju da ne pricam.
Sukilovic isto poprilicno smijesan lik, samo ispucava lopte, kao Kosoric birvaktile. Ispada ko ratkapa.
Seedorf je najgori i taj lik nema nista dobro u svojoj igri.
Kako god Bicakcic ce ispaštati jer je primoran igrati s kromanjoncem.
Najmanje zlo je Osmanovic ili Sukilovic jbg
1) Reci igracima da ne racunas na njihplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto mar 03, 2026 5:14 pmNego sta cemo sad vrati nam savo holandeze hahahahaha joj jesmo komedija postali ...
Ma znam samo sagledam sve opcije na stoperu i ne svidja mi se nijedna hahaNorsborg je napisao/la: ↑uto mar 03, 2026 5:16 pmNastic nije ni dosao kao stoper nego lijevi bek. Igrao je stopera ali u formaciji sa trojicom.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 03, 2026 5:00 pmNastic ne moze stopera igrat, ocito je. Prespor, okretan ko doner, pas mu je katastrofa iako je poprilicno jednostavno dodavanje. Usudio bih se reci prvi flop od novih pojacanja.
Osmanovic solidan, ali pravi poprilicno puno gresaka. Protiv Sloge je zajebo jedno 5 6 dodavanja, o postavljanju da ne pricam.
Sukilovic isto poprilicno smijesan lik, samo ispucava lopte, kao Kosoric birvaktile. Ispada ko ratkapa.
Seedorf je najgori i taj lik nema nista dobro u svojoj igri.
Kako god Bicakcic ce ispaštati jer je primoran igrati s kromanjoncem.
Najmanje zlo je Osmanovic ili Sukilovic jbg