Ne kazem ja to, ove starce sto su tu 10+ godina rastjerat i taraba.
Sto se Slovenaca tice Celje, Maribor i Olimpija, pa i Radomlje imaju strance za trenere.
Ne kazem ja to, ove starce sto su tu 10+ godina rastjerat i taraba.
Ja upravo to i govorim, dovedes strance, a nikako ove nase debile koji se vrte po klubu i zive na racun kluba 10+ godina
Dino, senilan covjek, ko da je bio na drugom kontinentu do jucer. Od pocetka u strucnom status i sada kaze nema kvaliteta?! Pa kako si onda birao ekipu danas, izmjene ....
A ne znam koji qrac citas stq ja pisem...imam pravo sve dok postujem pravila foeuma...
Haha ma najbolje monolog ti o nijazu i ekipi a mi svi da slusamo.Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:32 pmA ne znam koji qrac citas stq ja pisem...imam pravo sve dok postujem pravila foeuma...
Ja sam jos uvijek ubijedjen da je kup nas...a ti kako hoces...
Imas u desnom cosku jednu malu puljku,nju pritisnes i ne vidis sta ja pisem...
Ima vas par delegata kojima je jako bitno ko pise a ne sta se pise.....zato pritisnes puljku i odyebaus...
I za tebe isto vazi puljks i odyebausplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:35 pmHaha ma najbolje monolog ti o nijazu i ekipi a mi svi da slusamo.Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:32 pmA ne znam koji qrac citas stq ja pisem...imam pravo sve dok postujem pravila foeuma...
Ja sam jos uvijek ubijedjen da je kup nas...a ti kako hoces...
Imas u desnom cosku jednu malu puljku,nju pritisnes i ne vidis sta ja pisem...
Ima vas par delegata kojima je jako bitno ko pise a ne sta se pise.....zato pritisnes puljku i odyebaus...
samo novi trener sa kompletnim novim strucnim stabom,Jacksparrow je napisao/la: ↑sri feb 25, 2026 7:36 pmTreba nesto da nas razdrma nekakav šok. da li ce to biti novi trener ili neki drugi rezovi al ovim nacinom ne bi mogli ostat ni u ligi, a pogotovo nesto osvojiti.