Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 30, 2025 4:51 pm

Kako nas Adžem zafolira. Kaže Seedorf ima preko 250 utakmica u nogama i od toga više od pola na zadnjem veznom, a on kod nas prvi put u karijeri odigrao na toj poziciji po TM.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SupremeGucci
Kontakt:

sri jul 30, 2025 5:51 pm

Ne zovite ga Adžem. On je naš Gvardiola, izmisljac pozicija

avlami97
Kontakt:

sri jul 30, 2025 6:51 pm

Malo off.
Odgledah doček Ismilu Barlovu i Zulfiću ispred Federalnog ministarstva sporta i kulture. Sanja Vlaisavljević, ministrica voditeljica programa. U pozadini ikonografija primjerenija nekom crkvenom događaju nego sportskom. Fakat smo kao društvo nisko pali.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kvalitet
Kontakt:

sri jul 30, 2025 7:14 pm

Može li mi neko objasniti zašto opet imamo toliko problema prilikom registracije igrača? Prije je bio problem Poreska, šta je sad?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Gagi tm 87
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:13 pm

Čini se slabije tik toker piše po društvenim mrežama nakon kiksa protiv radnika,sigurno mu je neko očito lekciju...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:20 pm

kvalitet je napisao/la:
Može li mi neko objasniti zašto opet imamo toliko problema prilikom registracije igrača? Prije je bio problem Poreska, šta je sad?
Nesposobni druze...kao da uvozimo imigrante, pa prije bi oni dobilo dozvolu nego nasa pojacanja.
Mi trebamo dovesti igrace 2 mjeseca prije sezone kako bi registrovali na vrijeme.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Zaxon11
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:26 pm

Stvari nisu komplikovane. Ili će Željo kao klub promijeniti cjelokupan način poslovanja, ili će nastaviti tavoriti između ispadanja iz lige i kratkog izleta u Evropu. To je jednostavno tako. Bez novca napretka neće biti, ta priča radnički klub, nikom te ne damo itd, već odavno ne pije vode. Htjeli mi to kao navijači priznati ili ne. Ja ne znam samo da li smo mi svjesni da ako se nešto hitno ne promijeni, da nama slijedi blamaža u ovoj sezoni. Ne da nećemo pobijediti nekog od ovih dušmana, nego će nas poniziti. Sa onakvom igrom, Bog nek nam je na pomoći. Samo nas on može od sramote spasiti. Vratili smo se s igrom u doba onog budaletine Torabija ili kako se već zvao.
Zadnja izmjena: Zaxon11, dana/u sri jul 30, 2025 8:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Norsborg
Kontakt:

Ljudi moji, uskoro je vrijeme odluke, nadam se da nece biti opstrukcija.
Tuzno je gledati Skendiju iz Makedonije u drugom pretkolu LS, dok mi strahujemo da li cemo uci u Europu.
Uskoro je odluka ili konkurentnost ili sudbina Celika.

cikoradovic
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:53 pm

Nama je sad najbitnija utakmica u Posušju i naše misli trebamo usmjeriti ka tome. Tradicionalno igramo loše kada gostujemo kod njih, imaju dosta dobrih igrača i solidnog trenera, publike standardno bude dosta, biće baš teška utakmica. Oni će sigurno ići na pobjedu pred domaćom publikom, mi se moramo čupati zbog kiksa sa Radnikom. Nadam se da trener neće eksperimentisati i da je ekipa spremna da nam donese pobjedu.
Zadnja izmjena: cikoradovic, dana/u sri jul 30, 2025 8:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.

struja
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:54 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Nesposobni druze...kao da uvozimo imigrante, pa prije bi oni dobilo dozvolu nego nasa pojacanja.
Mi trebamo dovesti igrace 2 mjeseca prije sezone kako bi registrovali na vrijeme.
Neka si ti sposoban.Baš bi volio vidjeti šta si ostvario u životu.

SupremeGucci
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:06 pm

struja je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
🤣🤣🤣

SamoNapad
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:46 pm

I tako dok nas izbacuje Koper , Shkendija( 6 Mil) izbaci ekipu od 50 miliona i udje u 3 pretkolo LŠ .
Nama treba da pobijedimo Posušje radi mira u kući da ne bi napravili havariju a liga nije ni počela. Sve to radi nenormalne komunikacije( uprave) i arogancije čovjeka koji je izgleda sve nas doveo u nezgodnu situaciju. Treba nam ozbiljna organizacija i pare da nam se ovo vise ne dešava .

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:49 pm

struja je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Sta kaze onaj ima nekoliko struja....
Struja je samo jedan...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:52 pm

Norsborg je napisao/la:
Ljudi moji, uskoro je vrijeme odluke, nadam se da nece biti opstrukcija.
Tuzno je gledati Skendiju iz Makedonije u drugom pretkolu LS, dok mi strahujemo da li cemo uci u Europu.
Uskoro je odluka ili konkurentnost ili sudbina Celika.
Nije to bas tako blizu...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

LeoMessi
Kontakt:

sri jul 30, 2025 10:57 pm

Imali ko godišnju Jug od prošle sezone da je nije iskoristio da kupim sinu godišnju za ovo sezonu ????

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 30, 2025 11:08 pm

struja je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
Sta je problem druze? I ti si vjerovatno uspjesan u pm, ne smije se na upravu jel? Daj molim te upute sta i kako se smije reci ovdje nabijem te na *****
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Sky1
Kontakt:

čet jul 31, 2025 12:47 am

Imam osjećaj da će nas Posušje riješiti već u prvom poluvremenu. Nakon utakmice sa Radnikom i onakve igre ne očekujem ništa, ono je bilo ništa ni sa čim.

Sky1
Kontakt:

čet jul 31, 2025 12:50 am

Mi smo prvi klub u BiH koji je imao gazdu, koji se za sve pitao i to u nekoliko navrata, pa nas taj gazda povalio kao niko. Vidite ni taj model nije rješenje.

djidomova
Kontakt:

čet jul 31, 2025 8:21 am

Sky1 je napisao/la:
čet jul 31, 2025 12:50 am
Mi smo prvi klub u BiH koji je imao gazdu, koji se za sve pitao i to u nekoliko navrata, pa nas taj gazda povalio kao niko. Vidite ni taj model nije rješenje.
Wow, pronicljivo.
Željezničar za život cijeli!

ublehas
Kontakt:

čet jul 31, 2025 8:48 am

Ja lično ne bi volio da imamo gazdu/investitora, ali meni ne meta da kuburimo između opstanka i Evrope. Meni ne smeta da nas ostali koji imaju privatni kapital prestižu. Meni ne smeta se gradimo korak po korak....Da svi ili velika većina navijača ovako razmišlja, ja bi rekao stop stranom kapitalu u Želji. Mi smo radnički klub, klub naroda, i takav treba da ostanemo po cijenu rezultata.

Sa druge strane, svjestan sam velika da većina navijača ne razmišlja tako. Navijači hoće uspjehe u Evropi. Navijači hoće tiule, pa makar i uz gubitak identiteta. U toj situaciji, nastaviti ovako raditi kako sada radimo, to jeste na volonterskoj bazi bi bila utopija. Samo je pitanje dana kada bi nas zadesila sudbina Čelika, a vjerovatno i dosta gora. Mi smo klub koji je u zadnjih 20 godina potrošio toliko velikih Željovaca da je to nevjerovatno. Mislimo da iz svojih fotelja sve znamo, a kad treba nešto konkretno uraditi, samo se nekolicina odazove. Mislimo da nešto ogromno kada se učlanimo u NAŠ klub. Mislimo da je nešto ogromno što smo kupili stolicu kada se gradila tribina NAŠEG kluba. Pričamo o bezuslovnoj ljubavi klubu, a malo malo se žalimo na cijene karti, na to što se prodaje piće na stadionu, na cijene artikala u fan shopu... isto kao da te pare dajemo nekom drugom, a ne na SVOM klubu. Lakše nam je dati 15-20-30 KM za koncert neke pevaljke gdje ona direktno uzima pare, nego za kartu da gledamo SVOJ klub, gdje pare idu u daljni razvoj NAŠEG kluba....

Zbog svega ovoga, ja sam svjestan da je nama jedini spas ulazak privatnog kapitala u klub, te da dobijemo kako je to popularno reći "gazdu".
Kao što sam napisao, sve ostalo nas dugoročno vodi u propast i sudbinu Čelika.

Trenutno korisnika/ca: milanribar, PlavaDobrinja1921, Zaki87 i 51 gost.

Prijava