Prijatelju, uzmi bolovanje. Svi otvore bolovanje. Dzuma u 12, tekma u 1. Termin top.
Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 1:25 pmPrijatelju, uzmi bolovanje. Svi otvore bolovanje. Dzuma u 12, tekma u 1. Termin top.
Bruda, znam da je ponedjeljak al malo se skoncentrisi. Kakve godisnje? Utakmica se igra u petak u Konjicu.
Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 1:41 pmBruda, znam da je ponedjeljak al malo se skoncentrisi. Kakve godisnje? Utakmica se igra u petak u Konjicu.
Jedino da nam nisi zavrsio s Jaskom Cileancem da vaze godisnje?
Ove godine ime lige trebalo biti "Liga bez briga" prva 4 ce pobjeci ostalima a uskoro ce se znati i ko ispada. Ostale 4 ekipe ce biti ko na odmoru ni gore ni dole.salle86 je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 10:35 amJbg izgleda ljudi se pomirili sa tim da trenutno u ovoj ligi samo mogu učestvovati.Hare79 je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 9:40 amJest da smo fino odigrali i da su nam srca razgaljena ali ne treba ni precjenjivati ovu pobjedu. Jest da smo ih izdominirali al u ekipi Širokog nesto debelo ne štima, letargija na terenu i klupi, bez ikakve reakcije, Haračić prestajao pored klupe kao mumija.
Prva 3 mjesta 90% su zagarantovana, ispasti ne vjerujem da mogu. Slično i mi, Velež...samo što kod nas ide furka, navijači guraju, podrška 20 puta veća nego kod ostalih u ligi. Inače liga skrojena da se niko ne napreže previše![]()
Je li ovo pise onaj sto je nervozan ili onaj sto nije, ne mogu da potrefim...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 1:41 pmBruda, znam da je ponedjeljak al malo se skoncentrisi. Kakve godisnje? Utakmica se igra u petak u Konjicu.
Jedino da nam nisi zavrsio s Jaskom Cileancem da vaze godisnje?
storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 3:40 pmJe li ovo pise onaj sto je nervozan ili onaj sto nije, ne mogu da potrefim...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 1:41 pmBruda, znam da je ponedjeljak al malo se skoncentrisi. Kakve godisnje? Utakmica se igra u petak u Konjicu.
Jedino da nam nisi zavrsio s Jaskom Cileancem da vaze godisnje?![]()
Dobrodosao nazad, koliko je nase od Jabera