Odgledao utakmicu ( ...sa merakom. pr.aut.)
Sjeo za volan i krenuo na put. Služba.
Sve vrijeme mi pred očima Suljin gol.
Doktor.
Suljo hvala ti i izvini za sve kritike što sam ti ih ponekad uputio.
Laku noć Plava familijo.
jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 10:21 pmcvetanovski ucestvovao na tacno pola golova koji smo postigli ove sezone. sa 3 gola i 7 asistencija on je statisticki nas najbolji igrac do sada.
Sva trenutna dešavanja sa povredama se ubila da se pokuša igrati sa Suljom na špicu i Dangubom iza
100%
Malo me i ova priča "nikad lošiji Široki" nervira...Pobjedimo Veleža, "nikad lošiji Velež", pobjedimo Slobodu "nikad lošija Sloboda"...isto kao da konkurenti igraju protiv nekih drugih ekipa.Hare79 je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 9:40 amJest da smo fino odigrali i da su nam srca razgaljena ali ne treba ni precjenjivati ovu pobjedu. Jest da smo ih izdominirali al u ekipi Širokog nesto debelo ne štima, letargija na terenu i klupi, bez ikakve reakcije, Haračić prestajao pored klupe kao mumija.
Jbg izgleda ljudi se pomirili sa tim da trenutno u ovoj ligi samo mogu učestvovati.Hare79 je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 9:40 amJest da smo fino odigrali i da su nam srca razgaljena ali ne treba ni precjenjivati ovu pobjedu. Jest da smo ih izdominirali al u ekipi Širokog nesto debelo ne štima, letargija na terenu i klupi, bez ikakve reakcije, Haračić prestajao pored klupe kao mumija.
A gledaš li ti svjetski fudbal ikako, eto iskreno reci… pogledaj Torresa u Čelziju, koliko mu je trebalo da nadođe, a lik prespreman uvijek bio, Džeku u Sitiju, o Hazardu u Realu da ne pričam… ne daj bože da mi platimo nekog milion nečega i da fulimo, takvi kao što si ti bi razapeli sve u klubu. A to se bukvalno svaki dan dešava u svijetu fudbala. Uspjeh je kad pogodiš s većim brojem dovedenih igrača, a razočaranja je bilo, ima i bit će.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 10:42 pmKlasicna navijacka.Sve je super kad se pobjedjuje.Nedo Bog kakvu kritiku dati, a prvi cete pljuvati kad nesto nije ok.ublehas je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 10:09 pmPrica ti je nigdje veze. Da se unaprijed zna kako ce se koji igrac pokazati, nikad ne bi bilo nikakve fule u fudbalu i titulu bi osvajao isključivo klub koji ima najviše para.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 8:18 pmReci cu jednu stvar....Ovaj Mircevski je teski ku.rac od igraca.
Pa ko vise dovodi ovakve panjeve i to iz druge drzave? Hajde kad promasis sa domacim igracem, ali kad fulis sa ovakvim polovnjakom kojem treba i stan i hrana i sigurno veca plata od domaceg igracaz to je za zatvora!! Ko pristane da mu se dovede ovakav igrac??Samo to bih volio znati....
Ovaj Mircevski je kod nas dosao sa dosta boljom reputacijom nego Cvetanovski (koji nam je statistički najkorisniji igrac). Pa na ovom istom forumu se pozdravljali sto je prvi doveden, a pljuvalo za ovog drugog. Isto se pljuvao Karamarko. Pogotovo poslije prvih nekoliko kola.
Realno klubovi sa mnogo ozbiljnijim skautingom fule sa igračima koje plate xy puta vise nego mi Mircevskog.
Da Bog da on bio nasa jedina fula u ovom prelaznom roku.
I fakat ne razumijem kako je neko mogao biti nezadovoljan igrom u prvom poluvremenu. Ja ne pamtim da smo vise puta bili u zadnjoj trećini protivnika. Istina, sve smo prekomplikovali, ali je bilo bas očigledno da mozemo docindo gola kad hocemo.
Sad se nadam da nećemo upasti u neku euforiju i da cemo maksimalno odigrati sa partizanima. Sa eventualnom pobjedom u tom susretu bi se ozbiljno odvojili od 5 mjesta
Sve u svemu, poenta price je da igrac sa strane mora pokazivati vise nego li bilo koji domaci igrac, jer kosta vise.To je prosta logika.Lik se evo cijelu polusezonu nije nametnuo, igra samo kad imamo izostanke, nema apsolutno nikakvog ucinka u tim minutama i to su cinjenice svidjele se tebi ili ne.Ta CINJENICA je za kritiku, kako god se neki igrac zvao.
Mi nismo u poziciji da nam igraci iz drugih drzava sjede na klupi.
@Skenderija Nemoj da si hinja brate.Sta se kacis na post drugog forumasa.Napisi slobodno meni to.Cuj zlonamjeran.Odavno nesto gluplje nisam procitao.
P.S.Eh da, dok sam tu....da dodam jos nesto, a tice se nakaradne logike vecine nasih navijaca...Kad su u pitanju svi igraci sa strane i kad ne igraju bas najbolje, onda ide prica, ma polako s kritikama, treba vremena, nadoce itd itd., a kad su u pitanju nasa djeca i losi nastupi, e onda je prica mali nema pojma, kakvi su ovo talenti i sl. E pa gospodo, sve to treba da bude obratno.Dosao si sa strane kao pojacanje i placen si vise od domaceg igraca, ma ima odmah da igras i da produciras. Ako to ne radis, ima da te se kritikuje, a dijete, koje je tek uslo u 1.tim, treba da se istrpi i da se bude strpljiv s njim. Mi smo masu nase djece upropastili prevelikim pritiskom posljednjih sezona, dok se su raznorazni polovnjaci tetosili.
Omladinski što hitnije riješiti, a bez ozbiljnog kampa nema rješenja. Po mom mišljenju treba prodati pomoćni, taj novac kompletan potrošiti na pravljenje ozbiljnog trening kampa sa svom pratećom infrastukturom (prostorije za dnevni boravak, sobe za spavanje kako bi omladinci mogli biti u karantinu dan pred utakmicu, a nekada i tokom sedmice)kvalitet je napisao/la: ↑pon nov 04, 2024 10:42 amA gledaš li ti svjetski fudbal ikako, eto iskreno reci… pogledaj Torresa u Čelziju, koliko mu je trebalo da nadođe, a lik prespreman uvijek bio, Džeku u Sitiju, o Hazardu u Realu da ne pričam… ne daj bože da mi platimo nekog milion nečega i da fulimo, takvi kao što si ti bi razapeli sve u klubu. A to se bukvalno svaki dan dešava u svijetu fudbala. Uspjeh je kad pogodiš s većim brojem dovedenih igrača, a razočaranja je bilo, ima i bit će.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 10:42 pmKlasicna navijacka.Sve je super kad se pobjedjuje.Nedo Bog kakvu kritiku dati, a prvi cete pljuvati kad nesto nije ok.ublehas je napisao/la: ↑ned nov 03, 2024 10:09 pm
Prica ti je nigdje veze. Da se unaprijed zna kako ce se koji igrac pokazati, nikad ne bi bilo nikakve fule u fudbalu i titulu bi osvajao isključivo klub koji ima najviše para.
Ovaj Mircevski je kod nas dosao sa dosta boljom reputacijom nego Cvetanovski (koji nam je statistički najkorisniji igrac). Pa na ovom istom forumu se pozdravljali sto je prvi doveden, a pljuvalo za ovog drugog. Isto se pljuvao Karamarko. Pogotovo poslije prvih nekoliko kola.
Realno klubovi sa mnogo ozbiljnijim skautingom fule sa igračima koje plate xy puta vise nego mi Mircevskog.
Da Bog da on bio nasa jedina fula u ovom prelaznom roku.
I fakat ne razumijem kako je neko mogao biti nezadovoljan igrom u prvom poluvremenu. Ja ne pamtim da smo vise puta bili u zadnjoj trećini protivnika. Istina, sve smo prekomplikovali, ali je bilo bas očigledno da mozemo docindo gola kad hocemo.
Sad se nadam da nećemo upasti u neku euforiju i da cemo maksimalno odigrati sa partizanima. Sa eventualnom pobjedom u tom susretu bi se ozbiljno odvojili od 5 mjesta
Sve u svemu, poenta price je da igrac sa strane mora pokazivati vise nego li bilo koji domaci igrac, jer kosta vise.To je prosta logika.Lik se evo cijelu polusezonu nije nametnuo, igra samo kad imamo izostanke, nema apsolutno nikakvog ucinka u tim minutama i to su cinjenice svidjele se tebi ili ne.Ta CINJENICA je za kritiku, kako god se neki igrac zvao.
Mi nismo u poziciji da nam igraci iz drugih drzava sjede na klupi.
@Skenderija Nemoj da si hinja brate.Sta se kacis na post drugog forumasa.Napisi slobodno meni to.Cuj zlonamjeran.Odavno nesto gluplje nisam procitao.
P.S.Eh da, dok sam tu....da dodam jos nesto, a tice se nakaradne logike vecine nasih navijaca...Kad su u pitanju svi igraci sa strane i kad ne igraju bas najbolje, onda ide prica, ma polako s kritikama, treba vremena, nadoce itd itd., a kad su u pitanju nasa djeca i losi nastupi, e onda je prica mali nema pojma, kakvi su ovo talenti i sl. E pa gospodo, sve to treba da bude obratno.Dosao si sa strane kao pojacanje i placen si vise od domaceg igraca, ma ima odmah da igras i da produciras. Ako to ne radis, ima da te se kritikuje, a dijete, koje je tek uslo u 1.tim, treba da se istrpi i da se bude strpljiv s njim. Mi smo masu nase djece upropastili prevelikim pritiskom posljednjih sezona, dok se su raznorazni polovnjaci tetosili.
Što se tiče naše djece, naš je pogon u rasulu, nema tu puno kvalitete i potencijala. I ovo što Denis forsira je malo na silu, najiskrenije, ali hvala mu, moramo pokazati da smo klub koji će uvijek pružiti priliku omladincima kad to zasluže. Ali da će biti neki ekstra igrači od njih, čisto sumnjam. Kada bismo od jednog napravili nekog ala Amir, Bajić, Hodžić… bio bih zadovoljan.