Veteran1965 je napisao/la: ↑čet okt 06, 2022 1:10 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 06, 2022 1:06 pm
Zrinja je jak i dalje. Crna zemlja.
Nismo ni mi "za odbaciti". Dio nedostataka u kvaliteti nadoknadićmo fantastičnom borbenošću, u šta nemam sumnje, kao i izuzetnom podrškom sa tribina. Za šta će to biti dovoljno, vidjećemo.
Ma kakvi za odbaciti. Pa u 12 utakmica smo realno nadigrani samo u dva poluvremena (jedno pod Bijelim Brijegom i jedno protiv Borca na kaljuzi za koju bi i svinja rekla "fuj").
Nekad smo imali problema u realizaciji, nekad smo primali preglupe golove, nekad smo i bezocno kradeni - ali za igru u polju niko ne moze reci nista. Igramo mnogo, mnogo bolje i tecnije nego u prethodnih par sezona. Recimo taj hvaljeni Siroki, koji je okarakterisan kao jedan od hitova polusezone, smo samljeli k'o orahe za baklavu. Samo ih je nase oklijevanje u zavrsnici spasilo puno tezeg poraza od onog koji su juce dozivjeli.
Cini mi se da igraci itekako imaju samopouzdanja a da bi mi navijaci trebali malo vise vjerovati u njihove sposobnosti. Kad dodjemo na stadion sa stavom "ma joj jarane satrace nas, ljudi su beton" automatski je i podrska koju dajemo mlaka. Kad vjerujemo da smo jaki, da se borimo za nesto - e tad smo ludi, grmimo i na njih i na sudije.
Ne kazem da smo najjaci u ligi, ne kazem da cemo ih u subotu dobiti ali moramo tu pobjedu zeliti i vjerovati u nju. Sto bi rekle life coach ublehe - trebamo je vizualizirati.

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.