Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Qwerty_1987
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2022 1:17 pm

Zna li neko jel' počela prodaja karti ?

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub sep 17, 2022 1:18 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
sub sep 17, 2022 11:16 am
Mislim da je na drugom ili trećem mjestu po broju nastupa za Željezničar.
Neka mu je laka zemlja
Legendarni Rutko, za 15 godina je upisao 340 nastupa za našeg Želju.
Fear of the Maniacs!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 17, 2022 1:20 pm

Qwerty_1987 je napisao/la:
sub sep 17, 2022 1:17 pm
Zna li neko jel' počela prodaja karti ?

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
Sutra u 10 počinje
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub sep 17, 2022 1:35 pm

I tako prođe još jedna godina. Gorak okus ostaje, mnogi od nas odlaze, napuštaju svoje mjesto na tribini i odlaze tamo negdje u daljine a samo jedan od nas zauvijek ostaje u našim srcima, to je onaj koji je razlog naše radosti, razlog naše tuge, razlog naše radničke borbe a to je naš ŽELJO!

Razlog više da sutra dođemo i napunimo našu Grbavicu, niko od nas ne zna da li ćemo dočekati i proslaviti naredni rođendan, zato sutra, šalovi oko vrata i SVI U DOLINU!
Fear of the Maniacs!

Maestro_1921
Kontakt:

sub sep 17, 2022 3:22 pm

Anel Hidić se priključio stručnom štabu Vrapčićana.

Dr. Adzem
Kontakt:

sub sep 17, 2022 3:30 pm

Okolele je napisao/la:
sub sep 17, 2022 11:56 am
Tuzla pobjeda,Zrinjski pobjeda,Široki bi mogao neriješeno ili pobjeda a Indijanci i pitari remi..
Tuzla remi, siroki remi, zrinjski i velez 1!
Cuva Bog Zelju svog!

exbabilon
Kontakt:

sub sep 17, 2022 5:55 pm

Uze Borac. S ovim sudjenjem se mi ne mozemo nositi. Sudija iz Gradiske, nepostojeci faul iz kojeg ide korner, iz kornera go. Nadoknada smijesne 3 minute u kojoj se igralo 20 sekundi.

Maestro_1921
Kontakt:

sub sep 17, 2022 6:03 pm

Jao ljudi moji, šta ovo bi u Srebreniku.... Šokiran sam, ovakvu lakrdiju odavno nisam vidio, ovome bi i Gigović pozavidio. Još jednom su mi zgadili fudbal, želudac mi se okrenuo, povraća mi se majke mi. I još ovi smradovi iz bojca slave, pa jel vas stid majku vam jadnu četaljsku hebem. Tačno čekaju da nekom mrtva glava padne zbog ovog borca. Ne daj Bože da je ovo Željo bio danas, ja ne znam šta bi bilo života mi..
Ovaj savez se mora srušiti, mora pasti, odavno je prevršena svaka mjera, ovo što oni rade ne postoji nigdje na planeti Zemlji.

blueboy
Kontakt:

sub sep 17, 2022 6:06 pm

exbabilon je napisao/la:
sub sep 17, 2022 5:55 pm
Uze Borac. S ovim sudjenjem se mi ne mozemo nositi. Sudija iz Gradiske, nepostojeci faul iz kojeg ide korner, iz kornera go. Nadoknada smijesne 3 minute u kojoj se igralo 20 sekundi.
Po meni je bolje da je Borac dobio nego Tuzla, ako je već neko morao dobiti. Nek Tuzla namiri ove bodove u zaostaloj protiv Zrinjskog i svi zadovoljni 😀. Otvara se fina mogućnost, sa dvije pobjede u naredna dva kola mi smo na konju. Ali poznavajući nas, to će biti naučna fantastika.

Veteran1965
Kontakt:

sub sep 17, 2022 6:12 pm

Srb/Cro komponente ti drže sve u savezu. Kao i u državi. Ujedinjeni su u svemu što je kontra prosperiteta Bosne i Hercegovine. I tako je u svim segmentima društva. I više uopšte nije stvar ko je na čelu saveza, oni imaju 2 kontra 1. Uz to mi smo ko rogovi u vreći, sa kretenima u savezu, bez muda, mozga, pameti, gdje se bori svako za sebe, a i strovaljuje svako svakoga, a svi prvenstveno nas. Ne moram navoditi kako smo gubili titule, i kakve smo masakre doživljavali, od crtanja linija u Širokom i penala u Bjeljini kao vrhunac svega. Ipak naš najveći izazov je što torpederi najviše navijaju protiv nas, a ne za sebe. Bošnjaci se prodaju za sitne lične interese, i Sisoje puši ga Vici a ovaj ga žega ne vadi. Jbg, ovo bi moglo potrajati, a jedini način borbe je visoki kvalitet, mnogo, mnogo iznad konkurencije, i tek onda ti ništa ne mogu, boje te se, a onda te i cijene i poštuju...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Maestro_1921
Kontakt:

sub sep 17, 2022 6:40 pm

Ma jarane, ovo da se desilo u Burkini Faso otkazi i suspenzije bi prštali na sve strane.. Ove utakmice sve treba slati FIFA-i i UEFA-i, nek nas ugase više. Trebaju i fanatikosi i svi ostali navijači silom istjerati ova govna iz saveza. Vrijeme je više da se uklone ove etno-religijske komponente iz saveza i dovedu kompetentni ljudi. Trebaju se dići naše legende i utjecajni i ostvareni ljudi u svijetu fudbala, Vaha, Meša, Džeko, Barbarez, Pjanić, da se skrene pažnja svijetu fudbala kakvu tiraniju imamo ovdje, pa da na novo sve organizujemo. RAT SAVEZU !

blueboy
Kontakt:

sub sep 17, 2022 7:25 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Ma jarane, ovo da se desilo u Burkini Faso otkazi i suspenzije bi prštali na sve strane.. Ove utakmice sve treba slati FIFA-i i UEFA-i, nek nas ugase više. Trebaju i fanatikosi i svi ostali navijači silom istjerati ova govna iz saveza. Vrijeme je više da se uklone ove etno-religijske komponente iz saveza i dovedu kompetentni ljudi. Trebaju se dići naše legende i utjecajni i ostvareni ljudi u svijetu fudbala, Vaha, Meša, Džeko, Barbarez, Pjanić, da se skrene pažnja svijetu fudbala kakvu tiraniju imamo ovdje, pa da na novo sve organizujemo. RAT SAVEZU !
Mi kad nismo zaratili nakon famoznog penala u Bijeljini, sad nećemo sigurno. Ostali klubovi neće ratovati sigurno, pogotovo ovi koji će dobiti nove terene. Igrat će se i utakmica s Rusijom, budi siguran, makar je igrali igrači Borca, Sloge i Leotara. Sve će to Vico smiriti. Što kaže @Veteran, samo ekstra kvalitetom na terenu se možeš suprotstaviti, kao Zrinjski prošle godine, budeš toliko bolji da nema toga Gigovića koji će te usporiti. Nažalost, mi takav kvalitet nećemo sigurno imati još neko vrijeme, a u Savezu smo trenutno bitni kao žmigavac na Golfu dvojci.

Veteran1965
Kontakt:

Pa druže nama su titulu uzeli svi znamo kakvim penalom u 90oj minuti. Izbili su nam milion iz džepa, i ko zna šta još jer smo bili u nevjerovatnom zaletu tada. I sudija umjesto da u muriji zaglavi, dođe na Grbavicu i sudi nam. I smije nam se. A da podsjetim nije Vico bio na čelu saveza nego torpederski smrad Dino Begić. Jedino rješenje je kvalitet. Finansijska nezavisnost, sloboda i snaga. Toga se oni jedino boje. I protiv tog nema borbe. Sve ostalo je pogrešan put.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Maestro_1921
Kontakt:

sub sep 17, 2022 8:05 pm

blueboy je napisao/la:
Maestro_1921 je napisao/la:
Mi kad nismo zaratili nakon famoznog penala u Bijeljini, sad nećemo sigurno. Ostali klubovi neće ratovati sigurno, pogotovo ovi koji će dobiti nove terene. Igrat će se i utakmica s Rusijom, budi siguran, makar je igrali igrači Borca, Sloge i Leotara. Sve će to Vico smiriti. Što kaže @Veteran, samo ekstra kvalitetom na terenu se možeš suprotstaviti, kao Zrinjski prošle godine, budeš toliko bolji da nema toga Gigovića koji će te usporiti. Nažalost, mi takav kvalitet nećemo sigurno imati još neko vrijeme, a u Savezu smo trenutno bitni kao žmigavac na Golfu dvojci.
Nije ovdje stvar samo u navlačenju i namještanju utakmica Borcu, počeli su i pare izvlačiti iz saveza i davati Borcu, ovih 300k što su im sad dali za dugove, za teren se moglo i očekivati da će ih među prve ugurati. Ne kažem da je bilo puno bolje pod Begićevom palicom, bilo je katastrofalno. Pogledaj ti sad šta rade, ne samo u ligi, klubovima, nego od reprezentacije i upropaštavanja iste na sve moguće načine, od ugleda repke, postavljanja Peteva, nazor guranja igrača Borca, i sadašnjih i doskorašnjih, pa im smetaju ljiljani, ne smetaju ratni zločinci i razna skandiranja, da ne nabrajam... Govorim o svim segmentima, živa katastrofa, i kad misliš da ne može gore, oni ti pokažu da može. Nije stvar u tome da j3bu neki klub pa da se dignu navijači, nego čitav savez uništavaju, ciljano. I onda lojavi smrdo ode u Banja Luku s dajdžom u predizbornoj kampanji pa obilježava 30 god nekakvog fudbalskog saveza rš i priča o nekakvom entitetskom ("nacionalnom") stadionu u BL, dok Državna reprezentacija igra na poluraspadnutom Bilinom Polju.. Zato govorim da se SVI moraju dići da se ovi sruše i istjeraju iz saveza pa da na novo krenemo.

Dr. Adzem
Kontakt:

sub sep 17, 2022 8:31 pm

Pod palicom Begica su nam oteli najmanje 2 titule
Cuva Bog Zelju svog!

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 18, 2022 6:08 am

Nije Borac jedini koji je dobijao pare,ima Nas jos....
Naletili ste na novinarsku pricu koja lansirana iz ko zna kojih pobuda.
Onakvih ugovora ima jos....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 18, 2022 9:52 am

Danas u hendikepu
Željezničar ante portas !

blueboy
Kontakt:

ned sep 18, 2022 10:58 am

AsharaK je napisao/la:
ned sep 18, 2022 9:52 am
Danas u hendikepu
Strijelci Aco kapiten, Hajdar i Vego.

nookey
Kontakt:

ned sep 18, 2022 11:41 am

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 18, 2022 5:12 pm

Forza Zeljooo
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CrazySouth1987 i 52 gosta.

Prijava