Obojica igrac manje.
Hajde vrijeme malo ubrzaj
Obojica igrac manje.
Je li ozbiljno? Sigurno, Edisova logika, zna sta je derbi itd…djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 4:15 pmI Dzenis je u prvoj veceras, samo da ne dobije crveni
Pa sta hoces, ni Leotaru nismo mogli nista.
Da izgine na početku. Meni je ok, ja svakako očekujem oprezan start, bolje da poslije imamo bolje igrače s klupe. A ni do sada nam nisu napadači davali golove, tako da..SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 7:18 pmE jbt beganovic mrtvi lik nista pokazao nije. Cime zasluzuje da bude starter lik
Bar se nadam da ce uspjeti nesto uciniti, jer do sad stvarno 0. Cirjaka se moramo paziti zna fino podvaliti loptu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 7:22 pmDa izgine na početku. Meni je ok, ja svakako očekujem oprezan start, bolje da poslije imamo bolje igrače s klupe. A ni do sada nam nisu napadači davali golove, tako da..SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 7:18 pmE jbt beganovic mrtvi lik nista pokazao nije. Cime zasluzuje da bude starter lik
Sarajevo s "krnjavom" sredinom, moramo ih pojesti tu. Dal, Džafić i Čirjak, niko ne gleda nešto posebno da trči nazad i da igra odbranu.
Stoposto.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 7:26 pmBar se nadam da ce uspjeti nesto uciniti, jer do sad stvarno 0. Cirjaka se moramo paziti zna fino podvaliti loptu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 7:22 pmDa izgine na početku. Meni je ok, ja svakako očekujem oprezan start, bolje da poslije imamo bolje igrače s klupe. A ni do sada nam nisu napadači davali golove, tako da..SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 7:18 pmE jbt beganovic mrtvi lik nista pokazao nije. Cime zasluzuje da bude starter lik
Sarajevo s "krnjavom" sredinom, moramo ih pojesti tu. Dal, Džafić i Čirjak, niko ne gleda nešto posebno da trči nazad i da igra odbranu.
2 1 na kraju nek nam je sa srecom.