Večeras neće biti duks, toplo je, bit će neka bordo majica kratkih rukava, ne bih bio previše iznenađen da bude s nekim tekstom kao "mi smo diVevi" i slično..
Nismo tad povijali, sad izgleda povijamo, jer svi šute i trpe ove lakrdije, niko ništa ne govori...Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 7:02 pmTi zaboravio šta je karadzic porucivao da cemo nestati, pa nismo glave povijali...Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 6:43 pmPa momentalno bi im uslijedila drakonska kazna i rezultat od 3-0 za zelenim stolom jer su "bez razloga" napustili teren.. Naravno niko ne bi spomenuo skandiranje sratku i skandiranje Kosovo je smrdija, nije ovo prvi put, skoro svaku utakmicu to rade, ja bih ih ugasio davno zbog svega. Gigovića ne vrijedi ni komentarisati, bukvalno lik ništa Borcu ne svira, s druge strane igrači Igmana kad puhnu u njih faul je.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 6:24 pm
Nisu krivi lesinari, savez i gigovic, krivi su igraci igmana sto nisu napustili teren
Bodove su i prije tekme svakako mogli otpisati, a napustanjem terena bi napravili itekako dobru poruku i reakciju, pa bi i drugi bili slobodniji da se suprostave ciljanim krađama preko sudijskih izvrsilaca a nalogodavce znamo svi.
Naš mentalitet se danas uveliko promijenio od tada,tako da i ne čudi. Plašimo se u svojoj državi da na krađu, sudijsku lakrdiju, fašizam,veličanje zločina uzvratimo adekvatnim reakcijama pod svaku cijenu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 7:13 pmNismo tad povijali, sad izgleda povijamo, jer svi šute i trpe ove lakrdije, niko ništa ne govori...Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 7:02 pmTi zaboravio šta je karadzic porucivao da cemo nestati, pa nismo glave povijali...Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 6:43 pm
Pa momentalno bi im uslijedila drakonska kazna i rezultat od 3-0 za zelenim stolom jer su "bez razloga" napustili teren.. Naravno niko ne bi spomenuo skandiranje sratku i skandiranje Kosovo je smrdija, nije ovo prvi put, skoro svaku utakmicu to rade, ja bih ih ugasio davno zbog svega. Gigovića ne vrijedi ni komentarisati, bukvalno lik ništa Borcu ne svira, s druge strane igrači Igmana kad puhnu u njih faul je.
Bodove su i prije tekme svakako mogli otpisati, a napustanjem terena bi napravili itekako dobru poruku i reakciju, pa bi i drugi bili slobodniji da se suprostave ciljanim krađama preko sudijskih izvrsilaca a nalogodavce znamo svi.
Gledam izjavu ovog trenera Igmana, ne smije jadan čovjek ništa ni reći, zna da bi bio kažnjen iste sekunde.
https://gg.ba/fudbal/nk-zvijezd ... vic/431376
Svi nemaju draguljceta i njegove ljude u upravi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:24 pmhttps://gg.ba/fudbal/nk-zvijezda-gradac ... vic/431376
Hahahaha svi mogu imati sponzora/investitora samo mi ne mozemo.
Diglisic je mogao biti sponzor pa da pogura klub.
Lik je biznismen i lik vidi profit u Želji, nije njemu do fudbala.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:24 pmhttps://gg.ba/fudbal/nk-zvijezda-gradac ... vic/431376
Pa ko su ti ljudi? Nek se klub oglasi. Dosta vise neke suplje, koci ovaj, koci onaj...sve redom imenovati.zeka_tm87 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:34 pmSvi nemaju draguljceta i njegove ljude u upravi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:24 pmhttps://gg.ba/fudbal/nk-zvijezda-gradac ... vic/431376
Nazalost da ce neko to iznijeti na cistac nemamo mi mudovite toliko.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:36 pmPa ko su ti ljudi? Nek se klub oglasi. Dosta vise neke suplje, koci ovaj, koci onaj...sve redom imenovati.zeka_tm87 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:34 pmSvi nemaju draguljceta i njegove ljude u upravi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:24 pm
https://gg.ba/fudbal/nk-zvijezda-gradac ... vic/431376
Koji ba ljudi , koji Amarovi ljudi.Spinovanje obicnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:36 pmPa ko su ti ljudi? Nek se klub oglasi. Dosta vise neke suplje, koci ovaj, koci onaj...sve redom imenovati.zeka_tm87 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:34 pmSvi nemaju draguljceta i njegove ljude u upravi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:24 pm
https://gg.ba/fudbal/nk-zvijezda-gradac ... vic/431376
To je toplavi9 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 9:18 pmKoji ba ljudi , koji Amarovi ljudi.Spinovanje obicnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 8:36 pmPa ko su ti ljudi? Nek se klub oglasi. Dosta vise neke suplje, koci ovaj, koci onaj...sve redom imenovati.
Suplja .Sta se sad trazi izlazna strategija zbog neuspjeha .Svi krivi neki imaginarni likovi samo uprava nije.Vi ste gospodo iakljucivi krivci i niko vise.Izlevatili ste sve nas a vas biznismen.Nema te kud vise.Izadjite u javnost.Sta sad.
Niste u stanju obezbjediti vizu za igraca a kao sposobni ste za strateske odluke.
Yebo vas Mulalic a vi njega
Ako ali kažem ako je to ovako, onda mi nemamo upravu !
Ma vala ne mogu se nervirati vise, daj ba svaki dan nesto glavu razbijamo, treba ovako, treba ovaj. Jos 4 dana do krajnjeg roka i valjda nam kazu sta je sve ovo biloSenad1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 9:45 pmDok jos nije kasno, skupi se par ljudi i na vrata Misimovicu. Zamoliti covjeka da na brzinu okupi ekipu, pronaci nacin da se sto prije proda pomocni i poceti graditi klub iz temlja. Vremena je sve manje, problema sve vise...
Porezna samo sto nije pokucala na vrata a mi para nemamo.
On ako se ikada vrati nakon onakvog tjeranja ili je lud ili voli Zelju vise nego sam mislio.Senad1921 je napisao/la: ↑sub avg 06, 2022 9:45 pmDok jos nije kasno, skupi se par ljudi i na vrata Misimovicu. Zamoliti covjeka da na brzinu okupi ekipu, pronaci nacin da se sto prije proda pomocni i poceti graditi klub iz temlja. Vremena je sve manje, problema sve vise...
Porezna samo sto nije pokucala na vrata a mi para nemamo.