Onda bujrum, javi se skupstinarima i reci hocu ja da preuzmem definisanje ugovora sa Eldinom, ja sam pametniji od vas i zavrsit cu to u roku par dana. Navijaci ce biti presretni sa tobom.salle86 je napisao/la: ↑sub jul 23, 2022 6:22 pmMa ja bolan, sve si upravu.rodrigo87 je napisao/la: ↑sub jul 23, 2022 5:40 pmProcitaj moje postove i postove vas koji stvarate negativu svojim postovima, kad ce Eldin, kad ce Amoah, jesu li propali, hoce li uopce dolaziti itd itd. Ne trebaju da vas interesuju te stvari. To sto ste navikli da citate informacije po raznoraznim portalima, to je vas problem. Ovaj pise koji ce nam qrac u 6. kolu. Pa ako su tako odlucili, doci ce za 17. kolo, sta se tu imas ti pitati ili ja? Opustite se, dolazite na tekme, kupite clanske i godisnje i to je jedina obaveza vasa. Ne razbijajte glavu nepotrebnim stvarima i nemojte unositi negativu medju ostale navijace kao da nesto znate, a ustvari nemate pojma.
Mi naše obaveze treba da ispunjavamo i šutimo, klimamo glavom na nešto što više "ni pas s maslom ne bi mogao pojesti". A za to vrijeme će isti taj Željo, koji realno preživljava samo jer ima navijače, služi kao bankomat raznoraznim debilima, poligon za sticanje "iskustva" i materijala za CV. I tako godina za godinom.
Samo tako treba kako ti kažeš, plaćati i šutiti. Đeš šta upitati tobe jarabi
EDIT: da nisi možda čuo za izreku "koga jednom zmija ujede, taj se i guštera boji". E nas su izujedale raznorazne anakonde i naravno da niko ozbiljan (punoljetan) ne vjeruje više bezuslovno i bez opipljivih dokaza.