Teško, pravdaju ga eno kao loš fudbal u BiH. Nije do njeg.Charlie Sheen je napisao/la: ↑čet jul 21, 2022 10:34 pmValjda ce ovo kod zaludjenika lika i djela amara razbiti mit o njemu, pa nece biti za godinu dvije, dajte nam amaraa na klupu.
Stupca icu ne moze voditi
Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet jul 21, 2022 10:59 pm
Popravi busjenove Pekiiićuuuu, ekonom pardon agronom naš![]()
Ratnik kluba, realnoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 21, 2022 11:13 pmBosanac1993 je napisao/la: ↑čet jul 21, 2022 10:59 pm
Popravi busjenove Pekiiićuuuu, ekonom pardon agronom naš![]()
![]()
Pekić je legenda.
Po meni nije ni tad bio bahat na presovima.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 6:57 amNema vise bahatosti kao kada se Zeljo vodio u zadnjem mandatu.
Nisam ni mislio na pres, nego generalno govoreci. Ovdje je jasno da otkaz moze dobiti, dok se u Zelji moze godisnji uzeti kada se god to hoce, bez raskidanja ugovora.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 7:36 amPo meni nije ni tad bio bahat na presovima.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 6:57 amNema vise bahatosti kao kada se Zeljo vodio u zadnjem mandatu.
Imao je glupih opravdanja, ali se uvlačio svim drugim, i trenerima i sudijama i ekipama.
A to je drugo.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 7:58 amNisam ni mislio na pres, nego generalno govoreci. Ovdje je jasno da otkaz moze dobiti, dok se u Zelji moze godisnji uzeti kada se god to hoce, bez raskidanja ugovora.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 7:36 amPo meni nije ni tad bio bahat na presovima.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 6:57 amNema vise bahatosti kao kada se Zeljo vodio u zadnjem mandatu.
Imao je glupih opravdanja, ali se uvlačio svim drugim, i trenerima i sudijama i ekipama.
Pa lakse je traziti krivicu u nekom drugom, zar ne?Ludvig Leple je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 9:30 amMolim sve članove da ne ismijavaju najtrofejnijeg trenera F.K. Željezničar, hvala!
Nadam se da će posuditi novce Veležu, pa onda naplaćivati više puta dugove.
Što se tiče 1. kola, stvarno mi je drago što imam priliku da gledam Cocalića ponovo u plavom dresu uživo.
Hodžić i Santos odlični.
Samo mi nije jasno zbog čega Štilić dva puta zapinje sa 16m umjesto da plasira kako on to zna.
Nadam se samo da će ovaj drugi ublehaš od trenera početi stavljati Drinu da igra.
Nije mi jasno zbog čega su ljudi poludili na suđenje Gigovića, po mom mišljenju napravio je jedinu grešku što je dozvoljavao valjanje po terenu, a ostalo nisam primjetio da nas je značajno oštetio. Ono posljednje padanje Štilića i nije bilo toliko tragično koliko su svi graknuli.
Koliku platu ima pa i nije baš čudno što je odlučio da potpiše ugovor na godinu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 8:09 amZato je i bilo čudno što ih preuze i to ugovor na godinu.
E to ne znam.Fićo je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 9:33 amKoliku platu ima pa i nije baš čudno što je odlučio da potpiše ugovor na godinu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 8:09 amZato je i bilo čudno što ih preuze i to ugovor na godinu.