@storm upravo tako zato sam i govorio. Ljudi kojima je bilo stalo da se prave vazni da su dio neke strukture a veze nemaju.
@Asharak nije ni lose kakvi smo. Mislim ima djece fine ali da je bolja organizacija mi bi bili daleko najbolji. Da se ja pitam Joldic i Zeric bi radili nesto drugo. Jolda moze biti samo pomocni trener. I Zerici obojica. Ovaj momak iz pionira je super. Ima finih trenra i sa jos mladjima sto rade.
Jolda pogresne gura. Mi se lozimo dobili pitare 1:0 a kod pitara u prosjeku mladji godinu igraci bili u juniorima u drugom dijelu prvenstva. Ako si zasro u prvom dijelu (to je najvise do Jolde takticki bilo ali i sto su se digli ovi nosioci koji su bili i u prvom timu a on ih nije znao motivisati, sto je opet do trenera) onda si u drugom trebai gurati 2003 pa i 2004 godista. Nas najbolji odbrambeni 2004 ode u Slobodu na polusezoni i oni ga gurnu sa 2002 u juniore iako se bore za titulu a kod nas igrao kod Zere za kadete a Zera vristi samo. Gledali ste na Zlatiboru Jolda pocne u napadu sa onim 2003 malim a onda udje onaj Jaganjac dijete visocije, brze, bolji sa loptom a godinu mladji. E tako je nekad gurao onog Ahmica nekog a Beca mu sjedio i sl. Pricao sam o tom. Joldica treba sklonit iz juniora i Zeru sa kadeta. Mozda dovest nekog, ali od ovih sto au tu Cica i Sehovic su za njih Pep i Murinjo sto se tice djece