Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

https://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vi ... =45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 28, 2016 1:21 pm

Sto bi se prao,sto sam rekao da smo imali jak lobi,pa jesmo. Sta je tu lose ? drugo je sto mi necemo o tome javno,a necu ni ja vise Bgm..Pa necu ja zbog tebe da "pljujem "po klubu a tako je ispalo maloprije ! Ja nemam nista protiv Amara,cak sta vise gotivim ga..al je glupo da ti prozivas sve ostale i da prikazujes da samo Amar valja..Mene ne interesuje ni Amar ni Misimovic,samo Zeljo i ovdje zavrsavam !!

nookey
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:21 pm

Pa dobro, ali isto tako će kad je najteže otići na more malo da se odmori, pa će onda kad se vrati stati malo u tunel jer je izgorio na moru i nakon toga u Katar jer je tamo umjerenija klima...
Takođe veličanje istog...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:22 pm

Neandertalac je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nemoj mi sviju ti govoriti; nemoj sviju ti, ako ne znas o cemu je rijec.
Ok ti je da on `meni` povlaci paralelu kaceci se za Amarov rad?
Da smiju, pojedini ljubomorni egoisti, strucnjaci, menageri, davno bi mu zabranili pristup klubu!
Ako ne znas sta je, ne mijesaj se.
znam ja sve, al sutim, jer je mudrije.
i pored toga, ja bi mu spomenik digao! ende.
Ne mogu suplje za_zivot_cijeli@, ubleha, lazi, podmetanja.
Necu ba da sutim, ne sutim nikome u zivotu.
Poltroni i zetoni, misle mogi sta hoce, mogu al znas gdje!

Da razjasnimo jednu stvar. Misimovic je osoba itekako dobra za Zelju. Niko u ovom trenutku ne bi bio bolje rjesenje od njega, niko pa ni sam Amar.
Medjutim, neke stvari, evidentno, bar moje misljenje, nismo na pravom putu.
A sto se podrske licno njemu tice, od mene je ima, apsolutno!
To ne znaci da necu iznositi svoje misljenje, nadam se da me svi dobro razumiju.
nisam ti replicirao zato sto mislim da mrzis ili rusis Misimovica, nego sto od Amara pravis bezgresnog andjela. mozemo ga beskrajno voljeti, ali jedno nam mora biti jasno. on nije andjeo bez greske.

i bilo kakvo poredjenje njihovih uloga i doprinosa, je potpuno suludo. to se ne moze porediti jer je po prirodi stvari neuporedivo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

1921.ba
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:22 pm

cast amaru za trofeje ali osim toga skoro pa nista nije uradio i doveo je klub do ambisa, pa cak i svjesno
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

fk1921

čet jul 28, 2016 1:24 pm

Amar nam je ostavio 2 stvari u klubu, trofeje i dugove. Sad ce te malo pricekat sa trofejima forumasi, a ova uprava na sve moguce nacine se snalazi da klub bude finansijski stabilan i jos se trude da osvojimo trofej ove sezone a vi idalje laprdate ovdje.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:26 pm

Cinjenica je da se svi kurcimo i dicimo da smo najtrofejniji klub u drzavi a Amar je najzasluzniji za to..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

legenda79
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:28 pm

fk1921 je napisao/la:Amar nam je ostavio 2 stvari u klubu, trofeje i dugove. Sad ce te malo pricekat sa trofejima forumasi, a ova uprava na sve moguce nacine se snalazi da klub bude finansijski stabilan i jos se trude da osvojimo trofej ove sezone a vi idalje laprdate ovdje.
Lajk za komentar jedina prava istina.....vjerovao to neko ili ne....

sajo10
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:28 pm

BHDragons je napisao/la:Ni danas ništa pametno na forumu...
:kafa:

Grbavica
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:29 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Cinjenica je da se svi kurcimo i dicimo da smo najtrofejniji klub u drzavi a Amar je najzasluzniji za to..
Isto tako činjenica je da je Amar pokrenuo ovu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Sistematizacija kluba, odlazak nesposobnih "legendi" sa funkcija a dolazak Šiljka i Gredića... Nakon toga imamo ovo što imamo danas.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LAPAZ
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:30 pm

@vrbanjusa :palacgore: :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jul 28, 2016 1:30 pm

Grbavica je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Cinjenica je da se svi kurcimo i dicimo da smo najtrofejniji klub u drzavi a Amar je najzasluzniji za to..
Isto tako činjenica je da je Amar pokrenuo ovu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Sistematizacija kluba, odlazak nesposobnih "legendi" sa funkcija a dolazak Šiljka i Gredića... Nakon toga imamo ovo što imamo danas.
I opet se nadju neki koji imaju obraza reci nesto protiv njega..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:31 pm

“Drugačije je raditi sa Kostićem i domaćim trenerima. Igrao sam tri godine u Češkoj i Kostićeve metode rada me podsjećaju na evropski način rada. Mnogo se više radi na postavci ekipe, organizaciji igre i taktičkom aspektu. To je za naše takmičenje novo i treninzi su dosta inovativniji i drugačiji. Mislim da je to jako pozitivno i da će se rezultati uskoro pokazati”, smatra Radinović.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/radinovic-kosticeve-me ... standarda/" target="_blank

Virtu4L

čet jul 28, 2016 1:32 pm

pinki je napisao/la:Pa dobro, ali isto tako će kad je najteže otići na more malo da se odmori, pa će onda kad se vrati stati malo u tunel jer je izgorio na moru i nakon toga u Katar jer je tamo umjerenija klima...
Takođe veličanje istog...
Nije ti palo na pamet da je mozda otisao u Katar zato jer je finansijski presušio? Upumpati pola miliona svojih para je jak finansijski udarac i za mnogo vece face od njega, tu cemo se sloziti?
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

godrina
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:33 pm

Joj price, od milion mogucih formacija i taktika oni nasli pricat o amaru i trofejima. Eto vas kao da se svadja pitar i neki nas.
Amar je bio i prosao, bilo i dobrog i loseg ali bilo. Imamo trenutno dobru garnituru ljudi u klubu i zaboravimo te stvari.
Jel Buba jos u gradu ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

vrbanjusa
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:36 pm

Čitate li vi šta pišete? Amar je i pokrenuo ove promjene. Čuj ostavio dugove...

Nije anđeo bez greške ali već malo pretjerujete.
21 10 4

Petrović Slavko

Virtu4L

čet jul 28, 2016 1:38 pm

vrbanjusa je napisao/la:Čitate li vi šta pišete? Amar je i pokrenuo ove promjene. Čuj ostavio dugove...

Nije anđeo bez greške ali već malo pretjerujete.
Citam i ne mogu da vjerujem.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

GoodisonPark
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:38 pm

Znači opet Dado, zvani - "Hajd' pogodi kakav ću danas biti na terenu i dam ti šta hoćeš" :roll:

Može li se izvagati svaka odluka uprave? Gdje ste bili dok je "Mutapčić" vedrio i oblačio, tad ste bili nekako tihi a sad fol imate info da ništa ne valja. :oops:

Zavrnute su pipe i neće se odvrtati do daljnjeg ali doduše vaše je puno pravo da naprđujete na forumu po vasdan i da se nadate da će neko povjerovati u vaše piskaranje :) 8-)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

fk1921

čet jul 28, 2016 1:42 pm

Niko protiv Amara ne bi rekao ni jednu jedinu rijec da ga neandertalac ne dize u nebesa i da ne osudjuje pojedine forumase sto mogu ista da kazu protiv njeg. On je doveo ove ljude u upravu i hvala mu na tome. Jedina stvar koja mi se nije svidjala kod njeg jeste sto nas je ostavio u dugovima al mu hvala za trofeje :). Glup je iskreno onaj koji moze ista da kaze protiv ove uprave jer kako se i svugdje u svijetu radi a tako sad i mi da je no1 finansijski stabilan klub. Kad budemo finansijski stabilni a to i jesmo trenutno onda mogu doci na red sportski rezultati, sto je sad imperativ titula ili minimalno evropa a ja vjerujem u SŠ, nase igrace i u ovu upravu.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sergejevic

čet jul 28, 2016 1:42 pm

Stvarno sad prica ode u nekom lijevom pravcu, nikakve veze ni s jednom temom nema. Nadam se da ce konacno @Neandertalac napisati o cemu se radi i sta pokusava reci da svi mi ne bi ovdje razbijali glavu i vodili bespotrebne rasprave. Mislim da je vrijeme da konacno napise sta ima i sta je to sto mu smeta konkretno i direktno. To bi bilo posteno prema svima.

rios
Kontakt:

čet jul 28, 2016 1:43 pm

Mislim da je najbolje odmoriti od foruma neko vrijeme,ovolika tenzija,prepucavanja i svadjanje mi ne trebaju da citam i da se nerviram bezveze.Pozdrav sa svu dobru raju i bice Zeljo opet sampion :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava