nisam ti replicirao zato sto mislim da mrzis ili rusis Misimovica, nego sto od Amara pravis bezgresnog andjela. mozemo ga beskrajno voljeti, ali jedno nam mora biti jasno. on nije andjeo bez greske.Neandertalac je napisao/la:Ne mogu suplje za_zivot_cijeli@, ubleha, lazi, podmetanja.za_zivot_cijeli je napisao/la:znam ja sve, al sutim, jer je mudrije.Neandertalac je napisao/la:Nemoj mi sviju ti govoriti; nemoj sviju ti, ako ne znas o cemu je rijec.
Ok ti je da on `meni` povlaci paralelu kaceci se za Amarov rad?
Da smiju, pojedini ljubomorni egoisti, strucnjaci, menageri, davno bi mu zabranili pristup klubu!
Ako ne znas sta je, ne mijesaj se.
i pored toga, ja bi mu spomenik digao! ende.
Necu ba da sutim, ne sutim nikome u zivotu.
Poltroni i zetoni, misle mogi sta hoce, mogu al znas gdje!
Da razjasnimo jednu stvar. Misimovic je osoba itekako dobra za Zelju. Niko u ovom trenutku ne bi bio bolje rjesenje od njega, niko pa ni sam Amar.
Medjutim, neke stvari, evidentno, bar moje misljenje, nismo na pravom putu.
A sto se podrske licno njemu tice, od mene je ima, apsolutno!
To ne znaci da necu iznositi svoje misljenje, nadam se da me svi dobro razumiju.
Lajk za komentar jedina prava istina.....vjerovao to neko ili ne....fk1921 je napisao/la:Amar nam je ostavio 2 stvari u klubu, trofeje i dugove. Sad ce te malo pricekat sa trofejima forumasi, a ova uprava na sve moguce nacine se snalazi da klub bude finansijski stabilan i jos se trude da osvojimo trofej ove sezone a vi idalje laprdate ovdje.
BHDragons je napisao/la:Ni danas ništa pametno na forumu...
Isto tako činjenica je da je Amar pokrenuo ovu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Sistematizacija kluba, odlazak nesposobnih "legendi" sa funkcija a dolazak Šiljka i Gredića... Nakon toga imamo ovo što imamo danas.Hadzijalagic je napisao/la:Cinjenica je da se svi kurcimo i dicimo da smo najtrofejniji klub u drzavi a Amar je najzasluzniji za to..
I opet se nadju neki koji imaju obraza reci nesto protiv njega..Grbavica je napisao/la:Isto tako činjenica je da je Amar pokrenuo ovu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Sistematizacija kluba, odlazak nesposobnih "legendi" sa funkcija a dolazak Šiljka i Gredića... Nakon toga imamo ovo što imamo danas.Hadzijalagic je napisao/la:Cinjenica je da se svi kurcimo i dicimo da smo najtrofejniji klub u drzavi a Amar je najzasluzniji za to..
Nije ti palo na pamet da je mozda otisao u Katar zato jer je finansijski presušio? Upumpati pola miliona svojih para je jak finansijski udarac i za mnogo vece face od njega, tu cemo se sloziti?pinki je napisao/la:Pa dobro, ali isto tako će kad je najteže otići na more malo da se odmori, pa će onda kad se vrati stati malo u tunel jer je izgorio na moru i nakon toga u Katar jer je tamo umjerenija klima...
Takođe veličanje istog...
Citam i ne mogu da vjerujem.vrbanjusa je napisao/la:Čitate li vi šta pišete? Amar je i pokrenuo ove promjene. Čuj ostavio dugove...
Nije anđeo bez greške ali već malo pretjerujete.