Moze u Lukavici bez recepta....
Moze u Lukavici bez recepta....
Administrativne prepreke su dugovanja prema svim fudbalerima i uposlenicima. Marić je izričito rekao da kad se sve isplati onda se ugovori mogu potpisati, kako SD, tako i ŠSŠ, glavni skaut i šef omladinakog pogona. Da li će se to desiti pitanje je. Još jedan dokaz da smo postali cirkusantski klub na čelu sa glavnim chat gpt klaunom.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 8:02 amHoće li se brzo riješiti ove administrativne prepreke za potpise ugovora trenera i igrača?

Nije da nešto branim al kakve je rezulate trebo imat, 38 godina ima lik.
Kad sam pročitao da je imao, čini mi se, deset uzastopnih poraza u Danskoj, kontam kako je to moguće. Pa da si s juniorima igrao, ako si solidan trener, valjda bi negdje jedan bod izvukao. Nako naglas razmišljam, volio bih da me demantuje, a možde i ne potpiše zbog "administrativnih razloga"...milanribar je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 8:41 amNije da nešto branim al kakve je rezulate trebo imat, 38 godina ima lik.
Ima osvojenu HNL2 i Dansku drugu ligu. Imali smo trenere sa CV-em i rezultatima, ne bi da ponavljam kako je završilo...
Razumijem nezadovoljstvo stanjem u klubu, ali zar nije malo previše ?
Ovaj mi ne izgleda kao neki kvalitet, nije da se sarajevo proslavilo sa prethodnim stručnim štabom.
Nemoj puno trošit, trebat će ti kad se računi svedu.LARSSON je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 10:47 amOvaj mi ne izgleda kao neki kvalitet, nije da se sarajevo proslavilo sa prethodnim stručnim štabom.
A ovaj koliko vidim prati cvitanovića manje više gdje god da je, a cvitanović je mamićev potrčko, još nam samo fali drugi burazer.
Ali na hajr, idu sad pojačanja, ja spremio apaurine

Ako ćemo tako, onda bi do sada trebali biti ovisnici teški, jer šta do sada računa svedeno...Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 10:49 amNemoj puno trošit, trebat će ti kad se računi svedu.LARSSON je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 10:47 amOvaj mi ne izgleda kao neki kvalitet, nije da se sarajevo proslavilo sa prethodnim stručnim štabom.
A ovaj koliko vidim prati cvitanovića manje više gdje god da je, a cvitanović je mamićev potrčko, još nam samo fali drugi burazer.
Ali na hajr, idu sad pojačanja, ja spremio apaurine
Zato imamo vojnike kluba da nas vade, pa ja. Oni su nam uzdanica, oni nam nude buducnost i prosperitet, zadnjih 7 do 10 godina. Garant postoji plan B u skupstini, neki novi ljudi sa milionima. Isti oni ljudi, koje nece da se radi novi statut da se otvorimo, pazi sad, ne Saninu, vec svima drugim. Zasto? Pa lagano, cijeli plot twist je spreman. Zna se ko je rkiv za sve, imaju rjesenje, prodaja pomocnog. Pa ide rastaljivanje i slicno. I sve u krug.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 8:12 amAdministrativne prepreke su dugovanja prema svim fudbalerima i uposlenicima. Marić je izričito rekao da kad se sve isplati onda se ugovori mogu potpisati, kako SD, tako i ŠSŠ, glavni skaut i šef omladinakog pogona. Da li će se to desiti pitanje je. Još jedan dokaz da smo postali cirkusantski klub na čelu sa glavnim chat gpt klaunom.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 8:02 amHoće li se brzo riješiti ove administrativne prepreke za potpise ugovora trenera i igrača?
Hipotetički(a mislim da će se i stvarno desiti) gledano, kad se ne isplate dugovanja u narednih 7,8,10 dana i ovi turisti dignu sidro, klub ostaje na vjetrometni bez ičega mjesec dana prije prvenstva. Ovaj samo obećava i zamajava, do kad će to tako biti vidjet ćemo, nadam se do 6.7.
Na hajr.