Occasionally
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 11, 2026 9:30 am

slika

kb80
Kontakt:

čet jun 11, 2026 9:31 am

LARSSON je napisao/la:
čet jun 11, 2026 9:05 am
Norsborg je napisao/la:
čet jun 11, 2026 7:29 am
LARSSON je napisao/la:
čet jun 11, 2026 7:08 am
Nek je nama Bog na pomoći
Je li ti ovo ozbiljno ili se salis?
Pa ako nam je ovakvo stanje postalo normalno, onda sve je u redu.

Ništa se ne zna, nemaš trenera, u klubu pitanje ima li ikoga, imamo investitora na daljinu koji nije investitor nego ko Ramin sin upravnik zatvora.
A je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jun 11, 2026 9:50 am

kb80 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:
čet jun 11, 2026 7:29 am

Je li ti ovo ozbiljno ili se salis?

Ništa se ne zna, nemaš trenera, u klubu pitanje ima li ikoga, imamo investitora na daljinu koji nije investitor nego ko Ramin sin upravnik zatvora.
A je li ti ono stanje normalno, gdje je izgledalo da sve ide u nekom normalnom smjeru i dođu ti leteći holandezi koji neće više da lete, nego pustili temelje ovdje. Želim da kažem da ne mora biti sve loše ako sada tako izgleda, jer mi nemamo pojma šta se dešava. (Ja nemam blage veze šta se dešava, a volio bih da znam) Ako misliš napraviti promjenu, jbg hajmo krenuti nekim drugim putem.

Svaka čast ako imaš optimizma, na hajr

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jun 11, 2026 9:51 am

Znaci kljuc u bravu

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jun 11, 2026 9:52 am

Ja koliko sam čuo da je sad problem dug koji je nastao u zadnje 2 godine 5 miliona,naši u klubu traže od Sanina te pare da bi se to izmirilo,on ne želi da pokloni te pare već nudi da ih posudi da mu se vrate uz kamatu ili druga opcija da se digne kredit a naši za to ne žele da čuju a pare nam trebaju,tako da je sve sad na čekanju i trener i igrači i pripreme uvjek naš Željo ispašta,tako da je situaciija daleko od idealne ako se to ne riješi.

kb80
Kontakt:

čet jun 11, 2026 10:04 am

LARSSON je napisao/la:
kb80 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

Jbg drug, imam dvije opcije i uvijek biram ovu pozitivniju. Nadam se da će nam biti na hajr.

Norsborg
Kontakt:

čet jun 11, 2026 10:24 am

LARSSON je napisao/la:
kb80 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

Stvarno sam mislio da se salis, mislio sam da znas makar malo. Sve je vise nego normalno. Strpi se.

SamoNapad
Kontakt:

Zeljo nikad nece na zelenu granu dok god ne nestanu bivsi iz radara a to je do onog trenutka kad se uvede zakon o privatizaciji. Jedini razlog sto zeljo ne ide naprijed i sto je jedini klub koji vapi za privatizacijom su oni bivsi koji su bili po upravama i slicno. Admir Adzem i badzo su slika i prilika svih uprava u u Zeljeznicaru godinam. Totalno nekompetentni i tudjim parama voditi klub( ili ti ga tudjim **** mlatit).
NEZNANJE +EGO =ZELJEZNICAR

Occasionally
Kontakt:

čet jun 11, 2026 10:38 am

SamoNapad je napisao/la:
Zeljo nikad nece na zelenu granu dok god ne nestanu bivsi iz radara a to je do onog trenutka kad se uvede zakon o privatizaciji. Jedini razlog sto zeljo ne ide naprijed i sto je jedini klub koji vapi za privatizacijom su oni bivsi koji su bili po upravama i slicno. Admir Adzem i badzo su slika i prilika svih uprava u u Zeljeznicaru godinam. Totalno nekompetentni i tudjim parama voditi klub( ili ti ga tudjim **** mlatit).
NEZNANJE +EGO =ZELJEZNICAR
https://www.youtube.com/watch?v=gcCmnAN-1Qw

:D

Occasionally
Kontakt:

čet jun 11, 2026 10:48 am

Iz nekog razloga postoji odsustvo volje za uređenjem ove oblasti tj donošenja Zakona o sportu i legalnom načinu unosa novca u klub i vlasnička prava.
Dokle god to bude u zraku i siva zona, okrenuti se jedinom mogućem načinu i sačuvati klub. Sa svim njegovim pratećim sadržajima. Čitaj, imovina kluba.
Druga Liga, druga Liga. Ali Klub ostaje.

Ko će ovo sprovesti?

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jun 11, 2026 10:52 am

Ma ovo je nemoguce postalo vise za pratit i nervirat se. Po pricama mogu zakljuciti i da je vecini raje tako i da su se bas ohladili od svega

Ludvig Leple
Kontakt:

čet jun 11, 2026 11:12 am

Gagi tm 87 je napisao/la:
Ja koliko sam čuo da je sad problem dug koji je nastao u zadnje 2 godine 5 miliona,naši u klubu traže od Sanina te pare da bi se to izmirilo,on ne želi da pokloni te pare već nudi da ih posudi da mu se vrate uz kamatu ili druga opcija da se digne kredit a naši za to ne žele da čuju a pare nam trebaju,tako da je sve sad na čekanju i trener i igrači i pripreme uvjek naš Željo ispašta,tako da je situaciija daleko od idealne ako se to ne riješi.
Molim te da mi kažeš kako su mogli uopšte nabiti toliki dug za 2 godine?

Pa Loji je trebalo više godina za manji dug.

Da se razumijemo ko još poklanja novca i to 5 mil. KM?

Ali to me ne sprječava da se još jednom onako reda radi njebem komplet familije Badži i onom šizofreničaru...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jun 11, 2026 11:22 am

Mozes li mi objasniti gdje je taj dug prikazan u zadnja dva finansijska izvjestaja koje klub objavi.

Kao sto sam nedavno pisao ova sutnja iz kluba samo pogoduje trecim licima da bi manipulisali sa navijacima.

U trenutcima kada nema zvanicnih informacija "bacaju se bubice" o raznoraznim stvarima u i oko kluba, gdje se navijaci fataju i krecu sa paranojama.

Moram istaci da ni ja sam nisam izuzet od ovih stvari, ali ovo moze dovesti samo do jednog a to je da se raja "ohladi" od kluba i utakmica, na taj nacin gubimo najvecu snagu a to je navijacka baza koja se godinama stvarala.
Alea iacta est!

Minotaur
Kontakt:

čet jun 11, 2026 12:10 pm

ubaceni element je napisao/la:
sri jun 10, 2026 8:30 pm
sri jun 10, 2026 7:03 pm
Čiko brate javi se jedini ti imaš tačne informacije,je li stanje ovoliko loše kako pojedini pišu i govore?
Nije bas jedini, evo i @minetaur zna ponesto. Ne vidim da ga iko demantuje.
Daj Bože da me neko demantuje, iskreno bih to volio. Ali, nažalost, stvarnost je mnogo surovija. Jučer mi prijatelj iz omladinskog pogona kaže da su posljednju platu primili još u februaru. U februaru. Čovjek se zapita kako je moguće da se o tome tako malo govori.

Lako je nama iz naših zona komfora dijeliti savjete, pisati po forumima i glumiti stručnjake i pozivati na strpljenje. Ne bih nikada nikome poželio da mu dan kasni plata, a ne da bude mjesecima bez iste, ljudi ba nije to za*ebancija.

Šta su krive njihove porodice? Zašto oni moraju ispaštati zato što je jedan glavonja odlučio da se igra gazde kluba?

Nekoliko igrača je deložirano iz stana zbog neplaćenih kirija…

Nismo mi bili u situaciji da nemamo za kifle prije Mirvića pa da moramo trpiti njegove gluposti.

south side
Kontakt:

čet jun 11, 2026 1:21 pm

Znaci dosao mirvic da nas ugasi :ne:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

revolt
Kontakt:

čet jun 11, 2026 2:23 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:Ja koliko sam čuo da je sad problem dug koji je nastao u zadnje 2 godine 5 miliona,naši u klubu traže od Sanina te pare da bi se to izmirilo,on ne želi da pokloni te pare već nudi da ih posudi da mu se vrate uz kamatu ili druga opcija da se digne kredit a naši za to ne žele da čuju a pare nam trebaju,tako da je sve sad na čekanju i trener i igrači i pripreme uvjek naš Željo ispašta,tako da je situaciija daleko od idealne ako se to ne riješi.
Jedina opcija koju je on ponudio je da može dati novac ali uz kamatu. To je bruka i sramota. Pljuvao se i Amar i Misimović na stranu ko je u pravu, i sad dočekasmo da nas ovaj ovako lihvari.

Neko je pisao za OP, ljudi se bave svim i svačim samo da prežive, od februara niko im marke nije dao, a dolaze na posao i rade. Ne treba to zaboraviti.

Ogromni su problemi, nikako nije dobro, a navijači su toliko ubijeni u pojam i letargični da ovo sve prolazi pored nas i osjećamo se nemoćno. Ne treba širiti lažni optimizam, možda baš mi moramo nešto uraditi. Ja nemam ideje šta…
plavi su pravi crveni su drveni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 115 gostiju.

Prijava  •  Registracija