salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 26, 2026 4:57 pm

Drugovi moji, mi smo toliko čučnuli da ko god dođe a liči na fudbalera, nama je dobrodošao.
Kod nas je ljestvica trenutno toliko nisko, u prilog tome je i to da smo u cirkus ligi mi 6-i.
Od nas su gore samo ekipe koje funkcionišu od danas do sutra.
Da se preko noći može sve promjeniti drastično, čisto sumnjam. Ali svaki napredak itekako podržavam. Ako ga bude naravno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

HajrA
Kontakt:

uto maj 26, 2026 6:21 pm

Ona dizalica ispred juga je samo odraz kulture i nepostovanja gostujucih navijaca.
Razumijem nadmudrivanje navijaca, ali ono je djelo kluba!
Nadam se da ima neko iz struktura kluba ko ce se oglasiti po ovom pitanju ili i njih boli k za svoje navijace!?
TM87

avlami97
Kontakt:

uto maj 26, 2026 7:41 pm

HajrA je napisao/la:
Ona dizalica ispred juga je samo odraz kulture i nepostovanja gostujucih navijaca.
Nadam se da ima neko iz struktura kluba ko ce se oglasiti po ovom pitanju ili i njih boli k za svoje navijace!?
Sta se imamo oglasavati. Prvi naredni derbi na Grbavici, istu skalameriju namontirati na sjeveroistok.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

uto maj 26, 2026 7:54 pm

Ja sam mislio da je Zijad Blekić oličenje papanluka. Ali ovi sad sve lafo u kravatama a stoka na kvadrat.

Nego mene zanima da li iko iz našeg kluba ima 5 minuta vremena da sastavi pismo NSBiH i upita da se onaj poništeni gol obrazloži, eto da znamo pravila svi makar za ubuduće. Čisto sumnjam
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:18 pm

HajrA je napisao/la:
Ljudi nas handre godinama sa gostujućim ulaznicama, uslovima i šta sve ne, a oni u životu nisu dobili 5% na Grbavici (kad su trebali u septembru dobiti, jer se gradi jug, onda su kukali na sva zvona). Je li vam jasno sada da su oni seljaci i da s njima dogovor nije moguć?
Vi njima dajte i cijeli sjever ako hoćete i nastavite se pišati po svojim navijačima.
Što se mene tiče, njima dati 1500 karata (kao i inače) kad se jug sagradi, a oni ako žele neka računaju procente i toliko daju na Koševu. Isto tako, nemojte ni pomisliti da padate na priču ako je njima karta 12 KM, toliko je i nama na Koševu. 12 KM je ulaznica za tribinu sjever kod nas, plaćam je isto i ja i neki pitar. Kad je karta bila 15 KM, i ja sam je isto platio. Ne može kod njih zapad biti 10 KM, a jug 12 KM. I one priče kao sjever njihov je 10 KM, ali članovima 5 KM, a nama 10 KM jug i eto iste su tribine šta hoćete.
Zajebite sve te njihove priče i počnite cijeniti vlastite navijače. Nemojte se pišati po njima.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto maj 26, 2026 9:39 pm

10 pobjeda u 36 utakmica....

Neka pauza traje što duže

avlami97
Kontakt:

sri maj 27, 2026 4:50 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
uto maj 26, 2026 9:39 pm
10 pobjeda u 36 utakmica....

Neka pauza traje što duže
Greska.
Sto prije pocne, prije cemo nekoga i pobijediti.

avlami97
Kontakt:

sri maj 27, 2026 4:55 pm

Vidim raja drvlje i kamenje na Galceva.
Mislim da bi Galcev bio dobar igrac u dobroj ekipi. Zna igrati svoju poziciju. Nije star i ako cemo praviti dobru ekipu, on bi u toj ekipi bio dobar.
Sa panjevima, tesko da bi i Kafu licio na dobrog beka u nasoj ekipi.
Mene vise nervira Alic u svojim primarnim zadacima, a to je odbrana i dobro postavljanje.

Veteran1965
Kontakt:

sri maj 27, 2026 5:38 pm

Napominjao sam to prije. Kod nas je Siniša izgledao kao odličan bek. Zašto? Imao je Miru ispred sebe, koji je bio vrhunska podrška nazad. Bočni igrači, i ofanzivni i defanzivni moraju biti kao jedan, i tada su odlični. Dodaš tu još desnog štopera i zadnjeg veznog i to je ta bočna "linija". U svim ostalim opcijama on izgleda ko Kalimero. Mi godinama nemamo balansiran kvalitet, ali i sinergiju između pozicija, ali i kao tim općenito. Zato igramo kako igramo, i izgledamo kako izgledamo.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Veteran1965
Kontakt:

sri maj 27, 2026 5:51 pm

Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

sri maj 27, 2026 6:26 pm

Pun mi je Q dugorocnih planova. Svi fol krecu od nule. Svi isto pricaju. Svi iz supljeg u prazno i nikada nista ne realiziraju sto obecaju. Mislim na sportski segment. I nakon pola godine, godinu dana se pokupe i odu.

Da mi je docekati nekoga da kaze, imam kratkorocan plan. Zove se titula, za dalje cu vidjeti.

fcz
Kontakt:

sri maj 27, 2026 6:33 pm

avlami97 je napisao/la:
Pun mi je Q dugorocnih planova. Svi fol krecu od nule. Svi isto pricaju. Svi iz supljeg u prazno i nikada nista ne realiziraju sto obecaju. Mislim na sportski segment. I nakon pola godine, godinu dana se pokupe i odu.

Da mi je docekati nekoga da kaze, imam kratkorocan plan. Zove se titula, za dalje cu vidjeti.
slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 27, 2026 6:55 pm

Puno suplje i floskula, jos klub sa ponosom objavljuje, kao da je u pitanju Dzeko u najmanju ruku. Na hajr...

Bajram Serif Mubarek Olsun

avlami97
Kontakt:

sri maj 27, 2026 6:58 pm

fcz je napisao/la:
sri maj 27, 2026 6:33 pm
avlami97 je napisao/la:

slika
Tacno sam znao da ce ovog neko postaviti. Posteno. Covjek rekao cilj titula i nakon 5-6 kola noga.

Omogucena i kupljena savremena oprema za treniranje. Trazio zatvorene treninge i onda Began i kompanija dignu hajku, jer su morali iz zbunja snimati. Raja hoce da gleda kako njima neko nesto da zabrani. Kerovodja pripremio svoje glasnike i covjek dobio nogu.
Posteno.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri maj 27, 2026 7:21 pm

Čim nasi kukaju moglo bi nešto bit ko da znači nešto što se nije u Dinamu snasao

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri maj 27, 2026 7:55 pm

Za Ericka hvala Bogu, ali raskinuti s Galchevom je bas potez bez mozga. Ako ovako nastavi, ne pise nam se dobro.

teatrale36
Kontakt:

sri maj 27, 2026 8:12 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Za Ericka hvala Bogu, ali raskinuti s Galchevom je bas potez bez mozga. Ako ovako nastavi, ne pise nam se dobro.
Pa bolje je Eric igrao nego Galchev koji je najveći promašaj ove sezone

Gyasi13
Kontakt:

sri maj 27, 2026 8:13 pm

teatrale36 je napisao/la:
sri maj 27, 2026 8:12 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
Pa bolje je Eric igrao nego Galchev koji je najveći promašaj ove sezone
Niko nije zasluzio da ostane, brzo ste zaboravili brukanje.
Može li neko potvrditi jel novi sportski poceo sa radom, ima li i on veze s ovim raskidima?

avlami97
Kontakt:

sri maj 27, 2026 8:56 pm

Jednom sam napisao da mi ne bi bilo zao da svi odu.
Ipak, to nije realna opcija.

I reci da je Galcev najveci promasaj ove sezone je nidje veze. Sada bar 20 igraca mogu nabrojati koji su nastupali i nisu nista pokazali.

Neracunajuci Konigsa samo zato sto ga Gavran gotivi. :karanje:

SanMan
Kontakt:

sri maj 27, 2026 9:51 pm

Ostavit samo ove što nisu igrali, "srećom" po njih bili povrjeđeni
Šošić, Cvetanovski, Hodžić, Fočo
i ove ispod 18g - nisu još skroz za baciti
Svima ostalim ponuditi da plaćaju Želji od 5 do 15 hiljada KM ako hoće da se piše da su igrači Želje ( ne obavezivati se da igraju a i na klupi ne moraju biti)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 172 gosta.

Prijava  •  Registracija