Spoiler:
Bičakčić nije karina,mi boljeg štopera ne možemo dovest,ali teško da će ostati u ovoj karini od lige.
Bičakčić nije karina,mi boljeg štopera ne možemo dovest,ali teško da će ostati u ovoj karini od lige.
Centarsut je pokazao u par navrata kao i sut, druga stvar svaku utakmicu je gurao lopte iz zadnje linije i to jako dobro. Zna izbaciti igraca. Kad dribla dribla okomito sto 95% igraca u ligi ne zna, defanzivno se zna postaviti a ne s vanjske strane da napada igrace. Da mu ludi Odinaka nije ispred vjv bi i prodorniji bio jer svaki put Odinaki mora neko suflirati da mu odigra loptu.teatrale36 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 11:57 amPo čemu to zaključuješ? Ništa taj dečko nije uradio u našem dresu, ni centaršuta ni prodora ni šuta, jednom od nekog straha izadje s loptom u aut, puno smo više očekivali od njega, koliko su ga portali hvalili,a on jedno veliko ništa zasad.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 11:49 amGalcev je za sve nase bekove zadnjih 10.godina Marcelo licno.
Prokopa skroz zaboravio, odličan igrač kreativac.avlami97 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 12:24 pmDvije sestice Pejic i Gojak i ispred Prokop su sinoc odlicno izgledale. Takodjer i sa Dragovicem ispred Gojaka i Pejica je bilo odlicno.
Po meni su sinoc djeca odigrala odlicnu utakmicu.
Rascic je imao tu jednu gresku koja nas je kostala pobjede, ali po meni, pobjede nas su kostali promasaji Jaganjca, Prokopa, Sedorfa, Sabica...
Forsirao bih nasu djecu i u derbiju.
Slažem se,ostaviti momka,definitivno zna lopte.SamoIstina je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 12:33 pmProkop nepravedno zapostavljan od pocetka. Izmislio fudbal za sve nase vezne igrace.
Ko pravi ovaj spisak? Onaj Maric?cikoradovic je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 12:02 pm@milanribar teško da će Riera opet na naše prostore. U Eintrachtu preko 100k mjesečno. Ne sumnjam da će uskoro pronaći posao. Spominje se Ludogorec. Bišćan nam je također nedostupan jer je plata preko miliona. Nama bi najbolje rješenje bio Rendulić. Odličan trener, kulturan, moderan, baš po mjeri a nije skup.
Patrik se vraća u Bugarsku. On je odigrao svoje kao još 8-9 igrača. Nije konačan spisak.
Zbog Muftica505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 7:04 pmAko su svi toliko dobri kako smo mi onda doživjeli toliko sramota ove sezone
11.2.2016. - 25.6.2024.Tri španca kaparisana za Borac i dva Zrinjski ako ispadnu iz lige.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 7:35 pmAko smo pametni ovog Romeru iz rudara ce mo dovest,na polusezoni došao već 9 golova dao.