Ovog sto ima debele noge magiju?
Meni Bicakcic-Sedorff jako solidan tandem odkad igraju zajedno al eto, valjda uvijek moramo promijenit 15 igrača.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:19 am20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Realno i treba toliko, prioritetno ove holandjane rijesiti, kako god.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:19 am20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Neće ti se složit ekipa za 2 godine ako ode 20 igrača. To radimo svake druge sezone i onda se pitamo šta nam se ovo dešava.Mirek11 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:58 amRealno i treba toliko, prioritetno ove holandjane rijesiti, kako god.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet maj 22, 2026 8:19 am20 tak igrača bi trebalo napustit klub,Galcev je vec bivši holanđani prave probleme jedino Seedorf pristo na raskid ugovora,Krpa,Mufta,Odinaka,Wini,Eric,Rakic,Abdulahovic,Bičo sve to ide.
Ali ono sto mene brine (mozda ce veceras jasnije biti ) ko vodi brigu I odlucuje ko ce ici a jos bitnije ko ce doci od igraca.
Mi sto prije trebamo dobiti trenera za narednu sezonu i sportskog direktora , kako bi se ekipa sto prije slozila.
Mozda su ovi u dinamovci vec tu, ukljuceni, ne znam, ali iako ih "ne mirisem" i ako su oni izbor strat.partnera daj da se krene odmah u remont.