Nije problem, ali imamo i nerealnu sliku.
Došao je u ekipu koja je imala, 11 mečeva bez pobjede ?
Znam da smo igrali utakmice bez ozbiljnog napada...sa istim ovim igračima.
Nije sad da je doveo ko svaki trener prije njega, neke svoje igrače pa eto da se ima za šta "zakačiti".
Meni je ona IGRA sinoć imala smisla. Jedino ta završnica fali.
Iz prvog poluvremena bih kao lošeg izdvojio samo Erika koji je zbog pozicije koju igra morao učestvovati više u utakmici a ne kriti se. I Gelcev onako...ostali debelo iznad onog kako su do sad igrali.
Suljo jeste statistika loša što se golova tiče, ali učestvuje u igri, pomaže gore problem je taj što su njemu 35 pa ne može 90 minuta i ganjati i zabijati. A plus je većinom sam u 16.
Čak mi se svidjela i razmjena pasova i pozicija Alića i Šabića, one lopte između igrača u prostor i ubačaji. Opet šteta jer je Suljo sam. Odinaka najbolji.
E u drugom kad je izašao OTPISANI Radovac od nekih trenera, vidjelo se šta on radi. Posušje je odjednom od svog 16 počelo gradit igru i kros pas dolazilo do naših 30m. Prokop je tek zadnjih 5 minuta pokazao neke naznake igre, do tad mu je svaki pas bio unazad. Odbranu on i ne igra nikako.
Milošević onako imam osjećaj da se čuva i da je počeo igrati "pravo" tek kad smo primili gol.
Bičakčić fantastičan s obzirom na gabarite i godine

borio se i uspio izboriti sa Mulatom koji je za našu ligu napadačina. Mene fascinira kako Sedorf zna odigrati dobro 30 minuta pa onda ima rupu od 2-3 minute gdje pravi sranja kao totalni amater, pa opet dobro.
Što se tiče klupe mogao je Rakić ili Hamza umjesto Sulje, ali je Savo vjerojatno mislio da ne bi ništa bolji bili, što i ja kontam. Jednostavno nisu taj kapacitet da ulaskom donesu promjenu. Dok je Suljo makar fajter, trčeće do zadnje minute.
I ovaj Husković ne znam kakav je tamo nekad negdje bio, ali lik je totalno zaboravio igrati. Ne moraš zabijati golove ali se možeš znati kretati. Nema uopšte učešća u igri, ubaciš ga umjesto preumornog Odinake koji više ne može da hoda, po svoj logici morao bi pojačati tim tih zadnjih 3-4 minute ono kontra.
Jedino eto što se moglo možda Kororu gurnuti u vatru, momak ima prejaku statistiku utrpao je Borcu 4 komada čini mi se prije koji dan, bar zbog toga nekih 10-ak minuta.
Kako god, raja koja je bila na utakmici prepoznala je napredak pa se više puta u glas prolomila zajednička pjesma sa svih tribina. Dosta za početak.