plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 02, 2026 12:04 am

SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri apr 01, 2026 7:18 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
sri apr 01, 2026 6:58 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
sri apr 01, 2026 6:48 pm

Ne da si kratkovid, nego slijep. Sram te bilo, bruko jedna.
Hahaha jes sram me bilo bas tako :karanje:
I meni je drago zbog državnog uspjeha sporta, ali se apsolutno slazem s tobom.
Pare idu grobaru BH lige, koji ce jos jace svim silama krenuti u demontiranje fudbala na nasim terenima.

Mali milion komentara sam vidio da je Vico sad dobar, uspio ovo, ulaze u sport. A do prije 7 dana ne mozes obiljezit reintegraciju naselja u svojoj drzavi. Kratkog pamćenja su ljudi ovdje.

Uefa ne vidi problem u njemu, jer realno, njihova slika je: svi novi tereni, reflektori, europski uspjeh fudbalskih klubova evo sad i reprezentativni. Oni pomišljaju da je Vico pravi covjek na pravoj poziciji. I ja da sam stranac pitao bih se sta ovi idioti imaju protiv njega, pa sve ide na bolje.
Onda pogledas unutar granica drzave i taj fudbal i postane ti jasno par stvari. I samo ce ic na gore, sto se tice klubova, jer smo totalno zaključani, sistem mu je odlican, mandat do 2029te mescini i niko mu nista ne moze.

Mozes sjest, plakat i skandirati "saveze stidi se sluga si politike". To je nas domet pobune.
Eh, UPRAVO KAKO SI I NAPISAO.

Evo vam repka, bravo.

Prvaci nikad biti necete i sad cu vas jos gore karati naocigled svih.
On ovo radi za sebe, prodaje sebe uefi, fifi, ceferinu.

Uz duzno postovanje, repka sve 5, ali ako je cijena jebeno sp u americi da Željezničar ne bude konkurentan ni u kom smislu narednih 3-5-8 godina, poserem se na sp.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: BrUDA i 219 gostiju.

Prijava  •  Registracija