Ovaj covjek je nas zalog za buducnost, i nogama i rukama vuci ga da bude stalni dio kluba, nakon sto zavrsi karijeru
https://www.klix.ba/sport/nogomet/edin- ... /260401064
Država Željoplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 12:44 amMožda sam jedini u gradu, državi, na forumu... Ali mene, barem dok je stanje kakvo jeste u našem fudbalu, reprezentacija ne zanima niti pratim. Boli me apsolutno kita za svjetsko, ako regularno se na stadionu uzvikuje noz zica i tekma se igra, a digne se nikome uvredljiv baner i idu igrači u svlacionicu.
Kako ba možeš to reći, pa samo vidi koliko je SVOJIH para u prvih nekoliko mjeseci dao Mirvić, a koliko je onda dao Cerić... mislim, da je sve idealno nije, daleko od toga, ali da bi se bilo kakav sistem uspostavio potrebni su mjeseci, nekad i godine.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto mar 31, 2026 10:30 pmKo god je reko rijec jednu bio je najgore prozvan.ubaceni element je napisao/la: ↑uto mar 31, 2026 7:13 pmNajmanje je bitno jel “stoja po danu” ili mozda “fotelja jaranu” ako se ostavlja pitanje a gdje je tu Zeljin interes i ko je stitio taj interes? Ismijavalo se kad se govorilo da ljudi ne znaju za sta dizu ruke, a evo ispostavlja se na nekoliko poteza da je itekao bilo razloga za brigu. Ne mora apsolutno znaciti da ce se lose zavrsiti, mozda ovaj stvarno ima najbolje namjere i sve to izdobri, ali ove gluposti sa slikama i chatgpt, kartama za kitare, tjeranje nakon par hefti ljudi “od provjerenja” koji su par mjeseci pripremani sve da vode, otkazivanje plave noci, itd itd ocito pokazuju da je u najmanju ruku zelen. A da se ne vracam opet na procente i izlazne strategije na koje smo pristali…
A evo... Tu smo gdje smo.
Lik DO SADA isti CERIC slavni.
Država je Bosna i Hercegovina, šehidskom krvlju natopljena. Bez Bosne nema ni Željezničara, nema Manijaka, nema Grbavice. Bosna je sve. Savez, lopovi, četničkoustaškobalijski talovi, afere i šta već sve ne neće mi ukrasti radost naše djece koja nose tu reprezentaciju decenijama, niti dijasporske djece dišu Bosnu kao niko dosad. Kao što mi kamaterevići, misimovići, nijazi, violine, peti, deseti neće ogaditi Željezničar, tako nam nikad, niko i ništa neće ogaditi Domovinu i reprezentaciju. I kao što skandiraju Manijaci:Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 8:50 amDržava Željoplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 12:44 amMožda sam jedini u gradu, državi, na forumu... Ali mene, barem dok je stanje kakvo jeste u našem fudbalu, reprezentacija ne zanima niti pratim. Boli me apsolutno kita za svjetsko, ako regularno se na stadionu uzvikuje noz zica i tekma se igra, a digne se nikome uvredljiv baner i idu igrači u svlacionicu.
Bravo!!!nekonvencionalan je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 12:21 pmDržava je Bosna i Hercegovina, šehidskom krvlju natopljena. Bez Bosne nema ni Željezničara, nema Manijaka, nema Grbavice. Bosna je sve. Savez, lopovi, četničkoustaškobalijski talovi, afere i šta već sve ne neće mi ukrasti radost naše djece koja nose tu reprezentaciju decenijama, niti dijasporske djece dišu Bosnu kao niko dosad. Kao što mi kamaterevići, misimovići, nijazi, violine, peti, deseti neće ogaditi Željezničar, tako nam nikad, niko i ništa neće ogaditi Domovinu i reprezentaciju. I kao što skandiraju Manijaci:Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 8:50 amDržava Željoplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 12:44 amMožda sam jedini u gradu, državi, na forumu... Ali mene, barem dok je stanje kakvo jeste u našem fudbalu, reprezentacija ne zanima niti pratim. Boli me apsolutno kita za svjetsko, ako regularno se na stadionu uzvikuje noz zica i tekma se igra, a digne se nikome uvredljiv baner i idu igrači u svlacionicu.
DRŽAVA BOSNA
De mani me te jeftine sa patriotske patetike. Necu da podrzavam reprezentaciju dok ***** podrzavaju Vicu i slicne, jer takvi jebu vec deceniju meni ono sto je najsvetije. Bila su slicna sranja u savezu, pa su igraci imali muda i stali za reprezentaciju i drzavu a ocito sad to isto nece. S obzirom da oni nece necu ni ja da ih podrzavam. A za svjetsko u izraelskoj pudlici Americi svakako treba bojkotovati.nekonvencionalan je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 12:21 pmDržava je Bosna i Hercegovina, šehidskom krvlju natopljena. Bez Bosne nema ni Željezničara, nema Manijaka, nema Grbavice. Bosna je sve. Savez, lopovi, četničkoustaškobalijski talovi, afere i šta već sve ne neće mi ukrasti radost naše djece koja nose tu reprezentaciju decenijama, niti dijasporske djece dišu Bosnu kao niko dosad. Kao što mi kamaterevići, misimovići, nijazi, violine, peti, deseti neće ogaditi Željezničar, tako nam nikad, niko i ništa neće ogaditi Domovinu i reprezentaciju. I kao što skandiraju Manijaci:Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 8:50 amDržava Željoplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 12:44 amMožda sam jedini u gradu, državi, na forumu... Ali mene, barem dok je stanje kakvo jeste u našem fudbalu, reprezentacija ne zanima niti pratim. Boli me apsolutno kita za svjetsko, ako regularno se na stadionu uzvikuje noz zica i tekma se igra, a digne se nikome uvredljiv baner i idu igrači u svlacionicu.
DRŽAVA BOSNA
Pogrešna ti je logika. Ne podržavaš Džeku ili Barbareza ili Vicu ili ....Nijaza ili Amara ili Misimovića....podržavaš reprezentaciju i Želju.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 2:06 pmDe mani me te jeftine sa patriotske patetike. Necu da podrzavam reprezentaciju dok ***** podrzavaju Vicu i slicne, jer takvi jebu vec deceniju meni ono sto je najsvetije. Bila su slicna sranja u savezu, pa su igraci imali muda i stali za reprezentaciju i drzavu a ocito sad to isto nece. S obzirom da oni nece necu ni ja da ih podrzavam. A za svjetsko u izraelskoj pudlici Americi svakako treba bojkotovati.nekonvencionalan je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 12:21 pmDržava je Bosna i Hercegovina, šehidskom krvlju natopljena. Bez Bosne nema ni Željezničara, nema Manijaka, nema Grbavice. Bosna je sve. Savez, lopovi, četničkoustaškobalijski talovi, afere i šta već sve ne neće mi ukrasti radost naše djece koja nose tu reprezentaciju decenijama, niti dijasporske djece dišu Bosnu kao niko dosad. Kao što mi kamaterevići, misimovići, nijazi, violine, peti, deseti neće ogaditi Željezničar, tako nam nikad, niko i ništa neće ogaditi Domovinu i reprezentaciju. I kao što skandiraju Manijaci:
DRŽAVA BOSNA
Dobar vico ocm ima to nešto u njemuSamoIstina je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 3:14 pmNe kontam poentu rasprave. Navijao sam za Zeljeznicar i kad je Ceric vodio klub, kao sto bi navijao da ga bilo ko vodi i bez obzira ko je na klupi i terenu. Isto vazi za reprezentaciju. Nasa drzava i za nju navijamo. Ne navijamo ni za trenere, ni za igrace, ni za funkcionere saveza.
Ne da si kratkovid, nego slijep. Sram te bilo, bruko jedna.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 3:08 pmPodržavam Želju maksimalno.
Podržavam državu maksimalno.
Ne podržavam sistem gdje je lik rekao izaći ću u susret postupiti po željama nacije za reprezentaciju da ih mogu karati u ligi da bosnjane dobre zguzim maksimalno.
I sad kad nas i budu guzili, a guzice jos jace, gdje ne mozes nista jer se lihvar spojio sa vrhom fudbalskih krovnih agencija, moras reci ma **** nas klub, nek je repka prosla ... Tu smo dovedeni
Al ne vide kratkovidi jebiga.
Tek ce sad da krene orgijanje po stadionima bez kazni, dok ce za bosnjake za ljiljan biti skloni inace nema nastavka utakmice.
Il ne, "Vico se promjenio, ko nas bre zavadi, sve vrijeme nam hoce dobro, to mi samo ne kontamo..."
Pu

Hahaha jes sram me bilo bas takoMulalic Edis je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 6:48 pmNe da si kratkovid, nego slijep. Sram te bilo, bruko jedna.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 3:08 pmPodržavam Želju maksimalno.
Ne podržavam sistem gdje je lik rekao izaći ću u susret postupiti po željama nacije za reprezentaciju da ih mogu karati u ligi da bosnjane dobre zguzim maksimalno.
I sad kad nas i budu guzili, a guzice jos jace, gdje ne mozes nista jer se lihvar spojio sa vrhom fudbalskih krovnih agencija, moras reci ma **** nas klub, nek je repka prosla ... Tu smo dovedeni
Tek ce sad da krene orgijanje po stadionima bez kazni, dok ce za bosnjake za ljiljan biti skloni inace nema nastavka utakmice.
Il ne, "Vico se promjenio, ko nas bre zavadi, sve vrijeme nam hoce dobro, to mi samo ne kontamo..."
Pu
I meni je drago zbog državnog uspjeha sporta, ali se apsolutno slazem s tobom.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 6:58 pmHahaha jes sram me bilo bas takoMulalic Edis je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 6:48 pmNe da si kratkovid, nego slijep. Sram te bilo, bruko jedna.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri apr 01, 2026 3:08 pmPodržavam Želju maksimalno.
Pu![]()
Rekao sam daj konkretan razlog ne mahalske....plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto mar 31, 2026 3:40 pmJe li tvrdis onda da je iz hira dobio otkaz od covjeka koji je imao povjerenje u njega ili? Bio si prepun informacija, podijeli ih i sad s nama kad je sve svakako otislo u neku stvar.
Jel istina prica za njegovog sina, za malverzacije sai igračima, trenerom, Savom i sve ovo što se provlaci neko vrijeme?
SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto mar 31, 2026 6:53 pmProučio dovu ispred Dzezvara i reko "necu vise djece mi".
Tu ga je kupio
Sta je ukro?