Pa nemaju koga, jeste li vi ispratili spisak sudija koje su skinute sa liste ?
K'o fol skinuti. Svi sudili u zadnjem kolu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 11:50 pmPa nemaju koga, jeste li vi ispratili spisak sudija koje su skinute sa liste ?
Eno sad ja da popustim...SanMan je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 8:54 pmJoj @Dzezvar popusti nas više sa mahalanjem - imamo i mi ostali obični navijači i oči i uši i (pomalo) mozga
Daj da se nekako oganizujemo i pojačamo hajc da nas bude što više u subotu - nadam se najmanje 8.000
da odigramo borbeno i osvojimo makar bod a tri bi bila premija i definitivni izlaz iz krize
ja ti predlazem da napunis bateriju i pratis zvanicnuSanMan je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 8:54 pmJoj @Dzezvar popusti nas više sa mahalanjem - imamo i mi ostali obični navijači i oči i uši i (pomalo) mozga
Daj da se nekako oganizujemo i pojačamo hajc da nas bude što više u subotu - nadam se najmanje 8.000
da odigramo borbeno i osvojimo makar bod a tri bi bila premija i definitivni izlaz iz krize
forum je pa samo iznosimo misljenja pa tako i @Dzezvar...SanMan je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 8:54 pmJoj @Dzezvar popusti nas više sa mahalanjem - imamo i mi ostali obični navijači i oči i uši i (pomalo) mozga
Ovo ce ziiva borba biti da se ne sprovede u dijelo kod nas iz vise razloga.kb80 je napisao/la: ↑pet mar 13, 2026 12:21 pmDragoljub Zbiljić, predsjednik FK Vojvodina, najavio je početak privatizacije fudbalskih klubova u Srbiji.
- Iskoristiću da napomenem da od 2035. godine ukoliko se utvrdi od strane UEFA da država finansira, direktno ili indirektno, bilo koji fudbalski klub ne može da učestvuje u euro takmičenju.
Zašto nam naš dobri fudbalski savez nije dao ovu informaciju, mislim na javnost generalno, ne nama bolesnicima. Kakve smo mi jade jadne, mislim na državu, ne na nas bolesnike. Sve im po spisku retardirano.
Bas tako, godinama se ta dva kluba koji su u vrhu finansiraju od državnog novca, koji se naravno ne prikazuje da je državni, ali to je nebitno. Mada su škutori našli onoga judu gadnog koji ih finansira, ali opet imaju u savezu duge prste. Mi trebamo biti pametni i raditi kao što su mislim japanci mučili ljude sa onim kapima koji padaju po glavi, lagano kap po kap i naravno ako je to moguće ikako ubaciti ljude u savez da nas ne drkaju onako bezobrazno. Niko ne traži da smo u povoljnijem položaju, samo nas nemojte praviti budalama. Mislim da je jedno od rješenja napraviti takvu ekipu da nam teško mogu i sa tim uzeti utakmicu. Ali treba vremena i strpljenja za tako nešto. Zato samo jako i pametno !SamoNapad je napisao/la: ↑pet mar 13, 2026 12:53 pmOvo ce ziiva borba biti da se ne sprovede u dijelo kod nas iz vise razloga.kb80 je napisao/la: ↑pet mar 13, 2026 12:21 pmDragoljub Zbiljić, predsjednik FK Vojvodina, najavio je početak privatizacije fudbalskih klubova u Srbiji.
- Iskoristiću da napomenem da od 2035. godine ukoliko se utvrdi od strane UEFA da država finansira, direktno ili indirektno, bilo koji fudbalski klub ne može da učestvuje u euro takmičenju.
Zašto nam naš dobri fudbalski savez nije dao ovu informaciju, mislim na javnost generalno, ne nama bolesnicima. Kakve smo mi jade jadne, mislim na državu, ne na nas bolesnike. Sve im po spisku retardirano.
Svaki iole sposoban investitor htjet ce ulagati u klubove iz federacije i to prvenstveno mislim Zeljo , Sarajevo, Velez gdje je tu sad politicka prcija Borac i Zrinjski, nigdje jer je tu leglo HDZ I SNSD.
I ovako nam osporavaju statut cisto iz politickih razloga pa sad zamisli kako bi bilo kad bi se to moglo bez ovih procedura. Sve u RS bi jos vise potonulo a vamo bi sigurno bilo puno lakse.
realno karina trenersouth side je napisao/la: ↑pet mar 13, 2026 4:01 pmJa vjerujem da će Savo biti pravo rješenje za Želju. Samo treba pustiti čovjeka da radi vidi se da ima trenersko znanje i da zna šta treba uraditi da bi se ova dubioza zaustavila.
Neki dan su pustili horde u BL znaci iz nekog razloga popustaju se te zabrane. Nema to veze. Ko je na sjeveru nek stane uz tampon zonu i bude spreman da im odgovori. Brzo ce ta malobrojna stoka izaci i nece niko nigdje zakasnitinekonvencionalan je napisao/la: ↑pet mar 13, 2026 2:06 pmSvaka čast klubu i MUP-u što nisu ni pokušali spriječiti dolazak četničke mladunčadi koji na ovo gostovanje dolaze parolom "GRBAVICU RUŠIMO" i zbog kojih ćemo svi zakasniti na iftare kućama. Kakvi idioti glupi.