Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 03, 2026 3:57 am

svabo je napisao/la:
pon mar 02, 2026 11:04 pm
Dzezvar je napisao/la:
pon mar 02, 2026 10:52 pm
svabo je napisao/la:
pon mar 02, 2026 10:49 pm

Selam ćeš novom idolu/šefu. U USTA MU SE NASEREM ZA SEHUR.
:placeodsmijeha: Alejkumusellam..... :placeodsmijeha: sta radis na forumu u vrijeme utakmice...
Zamolio bih administraciji da skrene na ponasanje doticnog clana foruma...
Jel stabilan internet na stadionu? Sačekaj malo, sad će Nijaz da ti da kovertu za botovanje.

Uvrijedio sam ti idola. Nastavi kmečati.
Meni je tebe zao zivota mi.Jedan napaceni i isfrustrirani lik koji ima problem u svoj glavi .....ovo sto radis je stvarno pickasto.Da se razumijemo ja se mogu nositi sa tim jer bas me zaboli qtac sta tamo neko isfrustrirano givno na drustvenoj mrezi pise o meni.Ja za razliku od tebe ne koristim 2 nicka na ovom forumu,i svi jako dobro znaju ko sam i sta sam i znaju gdje me mogu naci i bilo koje doba dana i noci.Kako na utakmici tako i na mjestu na kojem radim, ne krijem se kao ti.Pa bujrum.
Pum mi vas je qrac vise tastatura jalijasa i laznih navijaca kluba....sakrivenih iza tastatura.
Svoje i probleme svojih nalogodavac rijesvaj sa Njjazom direktno.Zna se jako dobro da su vam njegovim i Saninovim ulaskom provaljene mnoge vase malverzacije i udarena taraba bilo kakvom prikasku klubu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

svabo
Kontakt:

uto mar 03, 2026 4:17 am

Dzezvar je napisao/la:
uto mar 03, 2026 3:57 am
svabo je napisao/la:
pon mar 02, 2026 11:04 pm
Dzezvar je napisao/la:
pon mar 02, 2026 10:52 pm

:placeodsmijeha: Alejkumusellam..... :placeodsmijeha: sta radis na forumu u vrijeme utakmice...
Zamolio bih administraciji da skrene na ponasanje doticnog clana foruma...
Jel stabilan internet na stadionu? Sačekaj malo, sad će Nijaz da ti da kovertu za botovanje.

Uvrijedio sam ti idola. Nastavi kmečati.
Meni je tebe zao zivota mi.Jedan napaceni i isfrustrirani lik koji ima problem u svoj glavi .....ovo sto radis je stvarno pickasto.Da se razumijemo ja se mogu nositi sa tim jer bas me zaboli qtac sta tamo neko isfrustrirano givno na drustvenoj mrezi pise o meni.Ja za razliku od tebe ne koristim 2 nicka na ovom forumu,i svi jako dobro znaju ko sam i sta sam i znaju gdje me mogu naci i bilo koje doba dana i noci.Kako na utakmici tako i na mjestu na kojem radim, ne krijem se kao ti.Pa bujrum.
Pum mi vas je qrac vise tastatura jalijasa i laznih navijaca kluba....sakrivenih iza tastatura.
Svoje i probleme svojih nalogodavac rijesvaj sa Njjazom direktno.Zna se jako dobro da su vam njegovim i Saninovim ulaskom provaljene mnoge vase malverzacije i udarena taraba bilo kakvom prikasku klubu.
Legla koverta znači, može biti za sehura. Šta kaže šef, samo jako botovati. Šta ću se bolan s tobom nalaziti, nađi neke prijatelje pa se druži s njima.

A što se taraba i prilaska klubu tiče, prilazim sasvim normalno na tribinu na koju ja hoću i kad hoću, niko mi dosad nije zabranio, pa eto vidi sa šefom možda će im to sad biti strategija. Još jedino da navijače otjeraju i sve je spremno za projekat...gradnje zgrada. Selami šefa.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto mar 03, 2026 4:53 am

Ne znam raja da li ste vi svjesni uopšte i da li ste pratili koliko su navijači postali ravnodušni i da im je potpuno svejedno.
Postalo je normalno da se za titule ne borimo, da u gostima znamo da ćemo izgubit, da derbiju gubimo, da smo ostali srednji nivo BH lige

Sve je to postalo normalno, a uopšte ne bi smjelo biti normalno

mula
Kontakt:

uto mar 03, 2026 6:58 am

Scena za Nadrealista : Primamo drugi gol, a sljedeca scena VINI PEIXOTO se isteže na centru :) :) :)

je...m ti fudbal i ko danas sve igra. Svi pljuju po Krpicu i Jaganjcu, a ovog ublehaša niko ne spominje. Kakav je ovo antitalenat i klasicni simulator.

Boze sacuvaj
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

mula
Kontakt:

.
Zadnja izmjena: mula, dana/u uto mar 03, 2026 7:30 am, ukupno mijenjano 1 put.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ublehas
Kontakt:

uto mar 03, 2026 7:12 am

505 VITEŠKA je napisao/la:
uto mar 03, 2026 4:53 am
Ne znam raja da li ste vi svjesni uopšte i da li ste pratili koliko su navijači postali ravnodušni i da im je potpuno svejedno.
Postalo je normalno da se za titule ne borimo, da u gostima znamo da ćemo izgubit, da derbiju gubimo, da smo ostali srednji nivo BH lige

Sve je to postalo normalno, a uopšte ne bi smjelo biti normalno
A šta treba uraditi? Navijači mogu samo ili da dolaze na utakmice u daju podršku, ili da ispoljavaju frustracije na tekmi i po raznim forumima....
Ja uvijek biram ono prvo. Ako mogu pomoći, pomoći ću. Ako ne mogu, doći ću da gledam Želju i da dajem podršku.

Meha87
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:06 am

mula je napisao/la:
Scena za Nadrealista : Primamo drugi gol, a sljedeca scena VINI PEIXOTO se isteže na centru :) :) :)

je...m ti fudbal i ko danas sve igra. Svi pljuju po Krpicu i Jaganjcu, a ovog ublehaša niko ne spominje. Kakav je ovo antitalenat i klasicni simulator.

Boze sacuvaj
Lik je dosao iz brazilskog nizeligasa i vjerojatno igra za kikiriki ako si ocekivao Neymara ne znam sta da ti kazem.

gavran
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:11 am

davno ja rekoh SVE RAŠĆERAT.....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ISB87
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:20 am

Nasi ljudi idalje misle da mi mozemo pokupiti nekog igraca ispred zrinjskog ili borca...
MIRZA RASCIC

dobar tri
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:24 am

Dragovic mora biti prvi u21 igrac, bez obzira sto je i dalje zelen, neiskusan i vjerovatno sklon pogresnim odlukama sto ce prouzrokovati nervozu. Samo tako ce i sazrijeti. Kad moze Barcelona na takvoj sceni bacati tinejdzere u vatru, mozemo i mi nase talente u ovoj buranija ligi.

Dosta je vise bilo patnje sa Jaganjcem, Rakicem i Sabicem. Savo budi razuman.

EasyRiise
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:39 am

dobar tri je napisao/la:
uto mar 03, 2026 8:24 am
Dragovic mora biti prvi u21 igrac, bez obzira sto je i dalje zelen, neiskusan i vjerovatno sklon pogresnim odlukama sto ce prouzrokovati nervozu. Samo tako ce i sazrijeti. Kad moze Barcelona na takvoj sceni bacati tinejdzere u vatru, mozemo i mi nase talente u ovoj buranija ligi.

Dosta je vise bilo patnje sa Jaganjcem, Rakicem i Sabicem. Savo budi razuman.
A neka pravi greške makar ćemo imati 11 igrača na terenu. Jer ova trojica su samo igrač manje.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:46 am

U julu prošle godine na Grbavicu je dolazio Koper čiji su napadači bili braća Deni i Tomi Jurić. Deni je imao ubitačnu statistiku i bio prva opcija u napadu, a Tomi obzirom na minutažu je imao isto dobru statistiku. Na Grbavici Tomi nije bio u zapisniku, a Deni se bukvalno nije vidio. U Kopru je Tomi bio u zapisniku, nije ulazio u igru, a Deni nije bio opasan.
Pola godine kasnije, taj isti Tomi Jurić zabija het trik na Grbavici. Nadrealno
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SWRA_1921
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:47 am

Lik je sinoc izgledao kao Batistuta

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:49 am

Najvise me boli inferiornost nasih igraca. Sinoc gledma utakmicu i komentarisem s rajom na tribini kretnje igraca. Nas najveci problem koji isticem vec odavno jeste igra bez lopte.

Igraci Zrinjskog tokom cijele utakmice se krecu, mijenjaju pozicije, otvaraju prstor, odvlace igrace jednostavno ne stoje, dok nas stoper doda do centralnog veznog, i onda stane, isto tako je i sa igracima sredine terena, jednostavno nema kretanja mrtvi smo.

Nasi igraci stoje daleko od protivnickih igraca, dok njihovi su nam odma za vratom cim primimo loptu, e tu je ta razlika.

Nadam se da ce Savo vec sutra na prvom treningu skinuti kapitena sa gola koji brani stativu a ne gol, nadam se da ce Jaganjcu pokazati vrata (ionako je na posudbi9, isto tako nadam se da ce u sljedecoj utakmici od prve minute poceti Dragovic i Huskovic.

Njih dvojca sinoc kad su usla iako su mladi promjenili su ritam koliko toliko, dakle dosta nam je vise polovnjaka. Imamo 5-6 igraca oko kojih se moze praviti tim, sada je na Nijazu i Savi da to posloze do ljeta.
Alea iacta est!

igla
Kontakt:

uto mar 03, 2026 8:59 am

Zato što ljudi imaju sistem da može igrati i Dan Lagumdžija i izgledati odlično. Dan u Zrinjskom zna da nije njegovo da organizuje igru nego da dobije ključne duele i doda je prvom do sebe.

Kod nas je Dan imao utakmicu na kojoj je desetku igrao.

milanribar
Kontakt:

uto mar 03, 2026 9:01 am

igla je napisao/la:
uto mar 03, 2026 8:59 am
Zato što ljudi imaju sistem da može igrati i Dan Lagumdžija i izgledati odlično. Dan u Zrinjskom zna da nije njegovo da organizuje igru nego da dobije ključne duele i doda je prvom do sebe.

Kod nas je Dan imao utakmicu na kojoj je desetku igrao.
To je to, što smo gurali igrače gdje im nije mjesto, na silu a imali smo npr mlade igrače koji mogu to igrati. Kukavički pristup svakog trenera.
Stavi na krilo boljeg igrača na papiru al nemoj stavit mladog koji igra tu poziciju. Daj Lagumdžiju na 10 nemoj uvest Gojaka ni 10 minuta itd.

ublehas
Kontakt:

uto mar 03, 2026 9:06 am

ISB87 je napisao/la:
uto mar 03, 2026 8:20 am
Nasi ljudi idalje misle da mi mozemo pokupiti nekog igraca ispred zrinjskog ili borca...
Sad ako ne možemo, onda nam ni ne treba investitor.

Mada, ja mislim da nama nisu problem pojedinačni igrači, koliko ne postojanje sistema. Nije Zrinjski toliko dobar je ima najbolje igrače, nego jer ima sitem. Godinama igraju isto. malo mjenjaju, a i kad promjene dovode isti/sličan tip igrača, i onda je to puno lakše ukomponovati. Kod nas se svako pola sezone/sezonu sve mjenja iz korijena.

igla
Kontakt:

uto mar 03, 2026 9:08 am

Zato Dragović mora biti početni U21, jer je "najmanje zlo" od svih sa 17 god.
Hamza Jaganjac nije profesionalni fudbaler, kad vidim da on može igrati za Želju mogu da vidim koliko život može biti nepravedan prema nekim ljudima koji nikad ne dobiju šansu.

Lik sinoć stoji na 2 metra od Krpića dok ovaj skače na dugu loptu i počinje trčati tek kad je Krpić prebacuje prema 16m. Meni dovoljno.

Meha87
Kontakt:

uto mar 03, 2026 9:09 am

Treba i Sedorfa vratiti ako se ne planira dovoditi novi stoper

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto mar 03, 2026 9:54 am

igla je napisao/la:
uto mar 03, 2026 9:08 am
Zato Dragović mora biti početni U21, jer je "najmanje zlo" od svih sa 17 god.
Hamza Jaganjac nije profesionalni fudbaler, kad vidim da on može igrati za Želju mogu da vidim koliko život može biti nepravedan prema nekim ljudima koji nikad ne dobiju šansu.

Lik sinoć stoji na 2 metra od Krpića dok ovaj skače na dugu loptu i počinje trčati tek kad je Krpić prebacuje prema 16m. Meni dovoljno.
Zubanovic junior je za njeg CR7. Glupljeg igraca Zeljo nije imao.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 80 gostiju.

Prijava  •  Registracija