AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 19, 2026 11:11 pm

Hocemol se i dalje sprdat kako Boljevic, Karamarko i Lagumdzija nisu dobri igraci? :D ostajem pri svom misljenju da smo olako pustili tri najvaznija igraca u ekipi.
Željezničar ante portas !

Mulalic Edis
Kontakt:

čet feb 19, 2026 11:31 pm

AsharaK je napisao/la:
Hocemol se i dalje sprdat kako Boljevic, Karamarko i Lagumdzija nisu dobri igraci? :D ostajem pri svom misljenju da smo olako pustili tri najvaznija igraca u ekipi.
Ja ne znam šta ljudima treba nacrtat više po pitanju ovih igrača
-Boljević izričito tražio da ide, htio papire džaba, predsjednik mu reko da može ići uz obeštećenje. Zaradili na njemu, da smo ga silom ostavili imali bi igrača nezadovoljnog i tjt, ništa dobio nisi.

-Karamarko isto tako, došla ponuda konkretna, njemu finansijski odlična da još šta zaradi. Htio sa ide, čak se i naljutio, bio nezadovoljan dok su ga naši držali na čekanju, da si ga silom ostsvio imo bi isti slučaj. Nezadoviljan igrač i ništa dobio nisi, nikakve koristi.

-Lagumdžija nas slago, prevario, izradio, kako god hoćete. Dao obećanje da će potpisat ugovor, pružili ruke. Došla ponuda Zrinjskog, on samo otišo nije se ni pozdravio. Imo amaterski ugovor zbog naknade za treniranje i zato je to i uradio.
Grande dioničko društvo 💪

kvalitet
Kontakt:

čet feb 19, 2026 11:36 pm

Posljednje dvije sezone Borca i Zrinjskog u Evropi nama trebaju biti signal koliko daleko su oni otišli u odnosu na nas i koliko još trebamo raditi da dođemo na taj nivo. Nažalost, mi nikada iza rata (uz izuzetak, možda, dvomeča s Malagom) nismo bili na nivou da se “tučemo” s ekipama iz srednjeg ranga evropskog fudbala. Trebat će nama još i para i vremena i živaca da dođemo negdje do tog nivoa.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet feb 20, 2026 12:12 am

AsharaK je napisao/la:
Lagumdžija odigrao minut?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Pukii
Kontakt:

pet feb 20, 2026 12:18 am

Sto se mene tiče lagumdzija nek zavrsi u Realu, smo da ga moje oci vise ne gledaju na Grbavici.
On ne može guzove da smiri a ne loptu. Završit ce on brzo kao i Bojo u Igmanu iz Konjica.

Pukii
Kontakt:

pet feb 20, 2026 12:32 am

kvalitet je napisao/la:
čet feb 19, 2026 11:36 pm
Posljednje dvije sezone Borca i Zrinjskog u Evropi nama trebaju biti signal koliko daleko su oni otišli u odnosu na nas i koliko još trebamo raditi da dođemo na taj nivo. Nažalost, mi nikada iza rata (uz izuzetak, možda, dvomeča s Malagom) nismo bili na nivou da se “tučemo” s ekipama iz srednjeg ranga evropskog fudbala. Trebat će nama još i para i vremena i živaca da dođemo negdje do tog nivoa.
Zrinjski nema legende kluba u prevodu "DNK kluba" koji ce ga godinama pljačkati i zavaljivati za svoj lični interes u odnosu na nas. Samo je u tome razlika. Nadam se da je tome dosao kraj.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.

Prijava  •  Registracija