Uvjek me začudi kako igrač koji je imao ugovor sa Arsenalom, ne može da se istakne u Želji, da ne pričam da bi trebao biti ponajbolji igrač lige. Mislim nije samo kod njega to slučaj. Milion puta smo svjedočili kako igrači koji odigraju jednu ili dvije vrhunske sezone u top klubovima za relativno kratko vrijeme skroz propadnu.cikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 1:35 pmAko gledamo realno i objektivno Radovac, Oulad i Erick na ljeto neće imati mjesta u Želji. Vjerovatno kao i Gojak i eventualno Šabić. A ako dođe stranac na krilo svakako jedan mora na tribine a po svemu prikazanom objektivno to je Erick. Peišoto teško jer nemaš zamjena na krilu. Odinaka vjerujem da će biti zamjena Galchevu. Znači da je Erick taj.
Fočo, Pejić, Prokop, Milošević, Šošić, Hodžić. Sasvim respektabilan vezni red za našu ligu. Sa još jednim eventualno dvojicom igrača u sredini to bi bilo vrhunac.
Ja mislim da je baš u tome problem jer je kontao da će igrati samo na račun Arsenala. Plus još mislim da je kasnije skontao da je pogriješio što je došao u našu ligu pa je mislima negdje drugo a kad se tako razmišlja onda je sve u drugom planu osim kako da napusti klub.
a bio fin momak...Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 1:57 pmZavrši i on u nižerazrednom Vratniku meni se čini...
Pokopa ga Vasilije Čiko Radović.
Treba probati i Hachima Mastoura, možda oživi karijerucikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 2:17 pmJa mislim da je baš u tome problem jer je kontao da će igrati samo na račun Arsenala. Plus još mislim da je kasnije skontao da je pogriješio što je došao u našu ligu pa je mislima negdje drugo a kad se tako razmišlja onda je sve u drugom planu osim kako da napusti klub.
Ma ja ba.....gavran je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 2:17 pma bio fin momak...Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 1:57 pmZavrši i on u nižerazrednom Vratniku meni se čini...
Pokopa ga Vasilije Čiko Radović.![]()
Njegov problem je što nema nijednu utakmicu u seniorskom nogometu. A vidi se da nema niti ambicije uopšte. Ovo mu je idealna prilika bila da krene u seniorsku karijeru.cikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 2:17 pmJa mislim da je baš u tome problem jer je kontao da će igrati samo na račun Arsenala. Plus još mislim da je kasnije skontao da je pogriješio što je došao u našu ligu pa je mislima negdje drugo a kad se tako razmišlja onda je sve u drugom planu osim kako da napusti klub.
Nije brazilac
Samo da te ispravim, mi pravimo vezni red iznad ove lige. Biće tu na ljeto još svega. Posebno ako Europa uleti.cikoradovic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 1:35 pmFočo, Pejić, Prokop, Milošević, Šošić, Hodžić. Sasvim respektabilan vezni red za našu ligu. Sa još jednim eventualno dvojicom igrača u sredini to bi bilo vrhunac.
Sto, koga bi ti gurnuo ? Nek nije vazda glupa 4-2-3-1, liga cijela samo to prosipa.
A covjeka s 200 nastupa u bundesligi i Pejica. I koji ce ***** Rakic u prvih 11Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon feb 16, 2026 5:20 pmSto, koga bi ti gurnuo ? Nek nije vazda glupa 4-2-3-1, liga cijela samo to prosipa.