LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 24, 2026 5:41 pm

Ko misli da može bolje nek se javi u klub hehe

cikoradovic
Kontakt:

sub jan 24, 2026 5:44 pm

svabo je napisao/la:
sub jan 24, 2026 5:02 pm
Ja bih samo volio znati koliki je udio trenera u dovođenju Prokopa i Nastića. Ako je njegova bila zadnja, ovo što si gore napisao bilo bi pošteno ako se promaši s njima.
Malo sam ja zapetljao. Ne mora nužno značiti da će snositi odgovornost za ove trenutne igrače jer ne znam kako se radi i kako dovode igrače. Rečeno je da će predsjednik i trener dovoditi igrače do dolaska sportskog direktora. Ne znamo da li je trener rekao hoću Nastića, pa predsjednik aminuje ili je predsjednik rekao imamo Nastića, pa se čeka amin od trenera. To nam je sad zapetljano jer ne znamo. Moguće da je i trener naveo pozicije pa predsjednik daje prijedloge. Uglavnom, ključno je da će svako snositi odgovornost za urađeno ili neurađeno u svom resoru djelovanja i da će partner na osnovu toga donositi zaključnu ocjenu. To je suština. Ne mora nužno značiti za ovaj prelazni rok. Sve zavisi šta bude stavljeno pred njega i šta se bude tražilo sa naše i njegove strane.

cikoradovic
Kontakt:

sub jan 24, 2026 5:52 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
sub jan 24, 2026 5:19 pm
Gdje piše da neće doći napadač? Imam još jednu pošalicu - imaš u ekipi petoricu napadača. :D

cikoradovic
Kontakt:

sub jan 24, 2026 5:56 pm

Babina sinčina na probi u Čeliku.

Dzezvar
Kontakt:

sub jan 24, 2026 5:57 pm

Dobro skontali smo da se navijaci ne pitaju nista, da forumi ne mogu odlucivati bla bla bla.
Smarate s istom pričom. Cim je moglo tako u proslosti znalo se da smo karinasi. Eo sad ne moze i tako i treba biti.

Al kume smijel se kritika bacit da prelazni nije cemu za sad? Napadaca nemas hljeb te **** i dodje ovaj neki dan vrijedja inteligenciju ljudima kaze "sta se ti sekiras" i kaze ne brini za Evropu, a Rakic u napadu.

To sto imamo strateškog partnera znaci da ne trebamo brinut za klub jel hahaha. Ne pitamo se mi, forumi ne odlucuju, sta se mi sekiramo i tako te posalice.
Vidim da se odnosi na mene i po milioniti put potvrdjeno da pojedincima nije bitno sta je napisano nego ko je napisao...
Da istina ne sekiram se uopste...
Da ne sekiram.se jer sam ubijedjen da cemo izaci u europu.
Da ne sekiram sto se igraca tice jer se napooon dovodi sistemski a ne kako ti badzo kaze i kojekavi menajderi....
Bla bla bla mogu ovalo do ujutro...
Rakica nam.je pomudjeno 20....jel treba jos petoricu navaljati samo da bi vi po forumima mogli piŝati po sirotinji....
I da ti "ovaj " kaze....ne sekiraj se skodi zdravlju....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

exbabilon
Kontakt:

sub jan 24, 2026 5:58 pm

Od kako pratim Zelju ne pitam se i nisam htio da se pitam, pa svejedno imam pravo reci da Obradov, Pejic, Rakic, Konings i jos njih trebaju ici, a doci bolji. Pa da nas i Abramovic licno preuzme, nase je da navijamo, ali imamo pravo pricati i komentarisati.

I klubu koji je raskidao od 5 do 10 ugovora svaki prelazni rok je postala najkomplikovanija stvar raskinut ugovor s onima koji ne mogu pomoci?

SkenderijaTM87
Kontakt:

sub jan 24, 2026 6:05 pm

cikoradovic je napisao/la:
sub jan 24, 2026 5:52 pm
Gdje piše da neće doći napadač? Imam još jednu pošalicu - imaš u ekipi petoricu napadača. :D
Zamisli imas petoricu, a svi karina :D
Navijam za to da dodje.

SkenderijaTM87
Kontakt:

sub jan 24, 2026 6:11 pm

Dzezvar je napisao/la:
Dobro skontali smo da se navijaci ne pitaju nista, da forumi ne mogu odlucivati bla bla bla.
Smarate s istom pričom. Cim je moglo tako u proslosti znalo se da smo karinasi. Eo sad ne moze i tako i treba biti.

Al kume smijel se kritika bacit da prelazni nije cemu za sad? Napadaca nemas hljeb te **** i dodje ovaj neki dan vrijedja inteligenciju ljudima kaze "sta se ti sekiras" i kaze ne brini za Evropu, a Rakic u napadu.

To sto imamo strateškog partnera znaci da ne trebamo brinut za klub jel hahaha. Ne pitamo se mi, forumi ne odlucuju, sta se mi sekiramo i tako te posalice.
Vidim da se odnosi na mene i po milioniti put potvrdjeno da pojedincima nije bitno sta je napisano nego ko je napisao...
Da ne sekiram sto se igraca tice jer se napooon dovodi sistemski a ne kako ti badzo kaze i kojekavi menajderi....
Rakica nam.je pomudjeno 20....jel treba jos petoricu navaljati samo da bi vi po forumima mogli piŝati po sirotinji....
Ko hoce da pišamo po sirotinji? Nikad to reko nisam. Rekoh da nemamo nijednog korisnog.
Hocu napadaca solidnog za ovu ligu ako vec imamo para sad. Dovedi jednog solidnog, perspektivnog da mu ne ozivljavamo karijeru.

To sto imamo investitora ne znaci da ja ne mogu napisati da su nam opcije u napadu karina.

Mozel navijac Celzija ili bilo kog kluba na svijetu kritikovat ili kad nesto kazu receno im je da se ne pitaju..

SkenderijaTM87
Kontakt:

sub jan 24, 2026 6:12 pm

exbabilon je napisao/la:
Od kako pratim Zelju ne pitam se i nisam htio da se pitam, pa svejedno imam pravo reci da Obradov, Pejic, Rakic, Konings i jos njih trebaju ici, a doci bolji. Pa da nas i Abramovic licno preuzme, nase je da navijamo, ali imamo pravo pricati i komentarisati.

I klubu koji je raskidao od 5 do 10 ugovora svaki prelazni rok je postala najkomplikovanija stvar raskinut ugovor s onima koji ne mogu pomoci?
Ocito nemamo pravo.. Samo nek se ne sekiramo ili ako znamo ista pravac u klub

svabo
Kontakt:

sub jan 24, 2026 6:14 pm

cikoradovic je napisao/la:
sub jan 24, 2026 5:44 pm
svabo je napisao/la:
sub jan 24, 2026 5:02 pm
Ja bih samo volio znati koliki je udio trenera u dovođenju Prokopa i Nastića. Ako je njegova bila zadnja, ovo što si gore napisao bilo bi pošteno ako se promaši s njima.
Malo sam ja zapetljao. Ne mora nužno značiti da će snositi odgovornost za ove trenutne igrače jer ne znam kako se radi i kako dovode igrače. Rečeno je da će predsjednik i trener dovoditi igrače do dolaska sportskog direktora. Ne znamo da li je trener rekao hoću Nastića, pa predsjednik aminuje ili je predsjednik rekao imamo Nastića, pa se čeka amin od trenera. To nam je sad zapetljano jer ne znamo. Moguće da je i trener naveo pozicije pa predsjednik daje prijedloge. Uglavnom, ključno je da će svako snositi odgovornost za urađeno ili neurađeno u svom resoru djelovanja i da će partner na osnovu toga donositi zaključnu ocjenu. To je suština. Ne mora nužno značiti za ovaj prelazni rok. Sve zavisi šta bude stavljeno pred njega i šta se bude tražilo sa naše i njegove strane.
:palacgore:
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Dzezvar
Kontakt:

sub jan 24, 2026 6:24 pm

sub jan 24, 2026 6:11 pm
Dzezvar je napisao/la:

Ko hoce da pišamo po sirotinji? Nikad to reko nisam. Rekoh da nemamo nijednog korisnog.
Hocu napadaca solidnog za ovu ligu ako vec imamo para sad. Dovedi jednog solidnog, perspektivnog da mu ne ozivljavamo karijeru.

To sto imamo investitora ne znaci da ja ne mogu napisati da su nam opcije u napadu karina.

Mozel navijac Celzija ili bilo kog kluba na svijetu kritikovat ili kad nesto kazu receno im je da se ne pitaju..
Moze i metla puci ko top...

cikoradovic
Kontakt:

sub jan 24, 2026 6:34 pm

exbabilon je napisao/la:
Zašto isključujemo opciju da neće biti raskida nakon dolaska sa priprema?

Što se ne priča o raskidima ja bih spomenuo nekoliko mogućih razloga:
1. moguće da trener želi da vidi da li mu neki igrači mogu pomoći.
2. zimski je prelazni rok - puno teže je pronaći igrača i nagovoriti ga da dođe kod nas bez obzira na ponuđenu platu. Jednostavno nismo na dobrom glasu a i mi nećemo svašta da dovodimo.
3. igrači imaju validne (velike) ugovore i ne možeš ih natjerati da napuste klub. Možemo im samo uručiti otkaz. Čak kad se to uradi i kad ih isplatiš postoji mogućnost da se snose sankcije UEFE jer su u pitanju EU državljani koji su imali validne ugovore. UEFA je rigorozna po tom pitanju.
4. sve i da želimo da raskinemo bez obzira na moguće sankcije i da imamo zamjene spremne - zašto bi plaćali ogromne cifre za raskide ako igrači ne žele sporazumni? To što sada imamo pare ne znači da se trebamo razbacivati i odmah praviti minus.
5. možda bi i raskinuli ugovore sa još par igrača da se nije morala sakupiti cifretina da se isplate plate, porezi i doprinosi kako se ne bi ugrozili sporazumi koji su potpisani.

Ovo je moj lični stav i smatram da ima utemeljenje. Vjerujem da u klubu slično razmišljaju. Ne mora ništa značiti. Roster je svakako glomazan. Sa eventualnim dolaskom novih igrača opet ćemo imati veću brojku igrača. Ne mogu svi igrati. Moraće se još rezati. Bar ja tako mislim.

SupremeGucci
Kontakt:

sub jan 24, 2026 6:38 pm

Ma mozda Pejic sa novom frizurom proradi

plavi kanarinac
Kontakt:

sub jan 24, 2026 7:54 pm

A ja fakat mislim da sad kad imamo "kakav takav mir" u kuci, psiholoski bi trebalo da su svi sada jači i sigurniji u sebe, da mozda ipak se trzne ekipa generalno pa nas iznenade neki za koje smo govorili da su truba.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Grbavica1
Kontakt:

sub jan 24, 2026 7:55 pm

SamoNapad je napisao/la:
sub jan 24, 2026 5:05 pm
Jedina fula su ove pripreme , ostalo je sve uredu. Otisla ti dva igraca kojim se ne igra, doveo si dva kvalitetna i ne dovodis sve sto ti se nudi . Najveca steta za klubove se napravi u zimskom prelaznom roku. Niko ne pusta dobre igraca vec samo tarabe i nezadovoljne a ugovori isticu vecini igraca u svijetu 30.06 .
Bit ce to sve top na kraju sezone.
I to je prosla garnitura dogovorila xD

Dzezvar
Kontakt:

sub jan 24, 2026 8:10 pm

Hiljadu puta dokazano da smo mi samo navijaci i nista drugo....Da se u fudbal i igrace razumijemo ko Mara i kriv qrac

Sky1
Kontakt:

sub jan 24, 2026 8:39 pm

Pojedinci se sprdaju. Ne znam ko vodi onu grupu na FB FK Zeljeznicar ali ono treba ugasiti.
slika

patacoboy
Kontakt:
Status: Online

sub jan 24, 2026 9:27 pm

Adi bi bio pravo pojacanje al sta je tu je

Trenutno korisnika/ca: patacoboy, Zaki87 i 100 gostiju.

Prijava  •  Registracija