@Dzezvar
a Bogami i @HajrA
Prošle sedmice..kad ono tačno bi veče skupštinara gdje su mogli postavljati pitanja Mirviću.
Da li je među pitanjima bilo i ovih iz intervjua?
Kako nije clan skupstine? On je clan skupstine mjesne zajednice Dovlici.
Biće to dobro. Od subote možeš s Adžemom graditi Tik Tok karijeru.
Ne pecajte se na budalu, neće više od 3-4 čovjeka glasati protiv. Uostalom, jedan dobar ubjeđivač u vidu lijepo ishoblane drške za krampu bi i toj četvorici lako promijenio mišljenje.cikoradovic je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 9:36 pmSkupštinaru, ako si toliko siguran u brojanje, hajmo u ban, da tako neće biti.

Samo me interesuje kako ces ti glasati sutra? Moguce da ti clan uo kaze pred skupstinu sta da uradisamar92 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 11:15 pmOvakav vid “partnerstva” nema nigdje. U kojem mi na stol stavljamo veci dio budzeta, a druga strana upravlja sa cijelim budzetom i onda u slucaju napustanja, mi toj drugoj strani duzni cijelu investiciju + kamatu.
Znaci taj investitor nema 1% rizika, a mi riskiramo doslovno sve. Trenutno stabilno poslovanje, sportski rezultat, potencijalna dugovanja igracima koje on dovode, i plus na kraju veliki dug njemu za tu investiciju. Dug koji nikad necemo moci otplatiti logicno pa ide iz imovine.
De nam baci ovdje brzinski tu ponudu da je pročitamo.amar92 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 11:15 pmOvakav vid “partnerstva” nema nigdje. U kojem mi na stol stavljamo veci dio budzeta, a druga strana upravlja sa cijelim budzetom i onda u slucaju napustanja, mi toj drugoj strani duzni cijelu investiciju + kamatu.
Znaci taj investitor nema 1% rizika, a mi riskiramo doslovno sve. Trenutno stabilno poslovanje, sportski rezultat, potencijalna dugovanja igracima koje on dovode, i plus na kraju veliki dug njemu za tu investiciju. Dug koji nikad necemo moci otplatiti logicno pa ide iz imovine.