SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jul 20, 2025 12:04 am
Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub jul 19, 2025 11:50 pm
Lijep izlet u Koper. Mogli smo proci. Sto nismo, ne znam.
Uglavnom, ide liga, ide prva kuci i nadam se fina posjeta na Grbavici. Bilo je i pozitivnih stvari u ove dvije utakmice. Svi bi bili zadovoljni da izborimo evropu. Ako na to gurnemo 2,3 mladja igraca, ta sezona je uspjesna. Nadam se da cemo trenera istrpiti i pustiti da radi. Najlakse je nekog otjerati i traziti krivca gdje ga manje ima.
Svi u nedjelju na Grbavicu. Ja davno sam zakletvu dao..
Kao o svaki put do sada sto smo imali strpljenja...osim Akrapovica (gdje je Jaber bio pa prekrizen) ja ne vidim nijednog trenera da je bilo do njega ako cemo realno...Basic i Denis su dobili skije od pojedinaca iz uprave i igraca.
Ova sezona mora biti bolja od prosle, trazili smo promjene na bolje i to ocekujemo.
Izlazak u evropu i promocija nekoliko mladjih igraca je ispunjen cilj za sezonu.
Ko god misli da mozemo nesto vise ili pojma nema ili namjerno trola i unosi nemir kao onih desetak degena na fejsbuk komentarima. Nasa tri konkurenta su bolja od nas. I na terenu i van terena. Borac slavi sto godina i bice jos veci cirkus sa sudjenjem. Nemaju ni losu ekipu. Zrinjski je ozbiljan u svakom segmentu vec deset godina. Zasticen na terenu maksimalno. Sarajevo je i s parama i po igrackom kadru prvi favorit za titulu. Samo imaju jedan problem, Borac slavi sto godina. Zrinjski ne znam koliko moze dominirati. A ima i dobro poznati pitarluk. Tako da vidjet cemo. Mi smo iza sve tri ekipe realno s tim sto mozemo se umijesati izmedju ove tri ekipe, ako se poslozi ekipa. Sedorf i Trupe su bolji od Sukilovica i Galica. Joao Erick je odigrao dvije dobre utakmice. Dosta ce faliti Al Jaber. Ako Boljevic bude na proslosezonskom nivou i Cvetanovski podigne se jos vise i ekipa ce biti bolja. Vidjet cemo ucinak Sosica kao i tog novog napadaca. Puno je jos uvijek nedoumica, ali nadam se da cemo igrat lijep fudbal i otici u evropu. Uz novi jug, puna saka brade.
Ovo namjerno pisem jer su ljudi u aprilu i maju bili nezadovoljni poprilicno. Uvijek su iskakali postovi kako se mi uvijek moramo boriti za titulu, kako moramo naci investitora. Moramo ovo moramo ono. Bas vrijedjanje inteligencije.