Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 17, 2025 9:37 pm

Malo je bilo ovih 30 storija za tekmu.

Za radnik probat sa 50 storija i 5 komentara.

Refa1921
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:38 pm

Treba popričati i vidjeti kako su uspjeli za 8 minuta s.jebati sve. Pa hajde i 2:1 bi dalo neku nadu ali onakve amaterske greške, ne znam, nisam pametan. Bolje smo s Bašićem evropu igrali i sa Haračićem, Mekićem, Drinom. Čini mi se da Adžem nije nadošao niti malo. Napadača pod hitno naći i dobro platiti inače nam je patnja mrtva.

nikson
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:40 pm

Sebicnost u ekipi je na nivou zestokom. Boljevicu treba jos vcrs dat ispisnicu zajedno sa Sosicem, pa nek se materi obojica kurce i budu sebicni. Dal oduzme loptu, sve uradi, treba samo da mu das pola metra od sebe da zabije gol al jok, ti si sebicnjak jebeni. Sosic karina teska takodjer.
Stoperi i desni bek nisu uopste bili losi, golove primismo sve zbog Alica i Pejica ( cak i vise Pejic, i treci gol se odmakao od igraca koji je zabio)
Dal Lagumdzija nas najbolji igrac danas!!
Cvetanoski ispuhao u 35 oj - prvi gol nije krpic izgubio loptu nego je odigrao pas za cvetanoskog koji nije mogao da potrci i ta lopta je njegova krivica.
Krpic - koliko god ja htio da on nije u prvih 11 za Jaganjca licno je Konan. Nijedan duel decko nije dobio u drugom poluvremenu, al bas nijedan…ostalo manje vise nije vrijedno komentarisanja..
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

HajrA
Kontakt:

PONOSAN!!!

Da ispali smo, ali u obje utakmice smo bili bolji!
Ova ekipa ima potencijal!!!
Iskreno Adzem me pozitivno iznenadio kako je poslozio ekipu.
Fali tu jos malo uigranosti al mislim da ce biti zanimljiva sezona!!!
TM87

Gyasi13
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:41 pm

Ko nas nema sredine, ili im j***** sve ili ih dizemo u nebesa, ja sam zadovoljan igrom, desava se crna rupa od par minuta, poslije se ne mozes vratiti, ovdje raja pisu ko da smo sa srupcanicom igrali, i njihova na momente lose igra js valjda razlog naseg trcanja, ganjanja...
Sretno Željo i da se svi zdravi vrate kucama.

Jacksparrow
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:42 pm

Ma gdje ces dobro pripremiti tekmu kad svako malo nesto objavljujes najavljujes... Adzem mi nikako nije jasan sa tolikim eksponiranjem na drustvenim mrezama. Realno i na Grbavici drugo poluvrijeme smo bili tanki, a ovdje mi je djelovalo kao da Koper ganja rezultat a mi vodimo 3:1
FCŽ

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:42 pm

Ma nikad od nas kluba nece biti ovim nacinom rada. Iz temelja promijenit nacin rada i sve. Vakat je bio davnih dana

staaarinavijac
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:44 pm

Evo , kaže Adžem , biće bolje drugi put .... :r

svabo
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:45 pm

dobar tri je napisao/la:
Posjed na kraju na njihovoj strani, a nije tesko posjed pretvoriti u golove kad u ekipi imas pojedince poput Ilicica, Matonda, Longonda, Manserija.
Realno, to su sve igraci koji startaju za svaku ekipu u nasoj ligi.

Nas vezni rad debelo podbacio danas, Pejic igrac manje, napadaci, i jedan, i drugi, nedovoljno dobri, u odbrani na lijevoj strani ogroman propuh.
Nadigrali nas i u posjedu i presingu, i mudro iskoristili nasu najvecu manu, odnosno, tu lijevu stranu.

Bolji tim prosao dalje, a mi smo ih, standardno, podcijenili i vec najavljivali putovanje za Norvesku.
Iličić penzioner, čeka samo neki prekid, u igri je igrač manje. Manseri mi je ostavio najbolji utisak, Longonda nije bolji igrač od npr. Savića iz Zrinjskog ili Jatte/Bubanje iz Sarajeva, znači kod njih ne bi bio starter, ali da je solidan igrač, jeste.

Protivnik baš po mjeri, vjerovatno da smo igrali s njima dva mjeseca kasnije prošli bi, ovako se vidjelo na terenu da su uigraniji i bolje stoje i čuvaju prostor, što je i logično jer skoro da nisu mijenjali ekipu.

dobar tri
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:46 pm

HajrA je napisao/la:
PONOSAN!!!

Samo ne znam na osnovu cega se stice dojam da smo u ovoj utakmici bili bolji.

Jel na osnovu posjeda, koji nije bio na nasoj strani?
Ili na osnovu udaraca u okvir gola, koji takodjer nisu bili na nasoj strani?
Drugo poluvrijeme su nas takticki “pustili” da igramo jer su imali rezultat, a znaju ljudi da im je odbrana dovoljno dobra da zaustavi nas ocajni napad.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:47 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
čet jul 17, 2025 9:35 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
čet jul 17, 2025 9:30 pm
čet jul 17, 2025 9:10 pm
Jaganjac igrac manje. Kakav jebeni panj, za njeg je Krpic Ronaldo.
Hahaha e futo jedna
Hamza igracina nasa, 3 gola u seniorskoj karijeri. Da mu nisi stari ti pa si se uvrijedio jedini?
E i imao je prilike nema šta... Jedina šansa prava u drugom poluvremenu je produkt pritiska s njegove strane na stopera, al Bolja precku pogodi, ne da je nikome.

Najlakše po svom pljunuti, daj nam Davora Rakica mrtve mu *****.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dobar tri
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:48 pm

svabo je napisao/la:
čet jul 17, 2025 9:45 pm
dobar tri je napisao/la:
Posjed na kraju na njihovoj strani, a nije tesko posjed pretvoriti u golove kad u ekipi imas pojedince poput Ilicica, Matonda, Longonda, Manserija.
Realno, to su sve igraci koji startaju za svaku ekipu u nasoj ligi.

Nas vezni rad debelo podbacio danas, Pejic igrac manje, napadaci, i jedan, i drugi, nedovoljno dobri, u odbrani na lijevoj strani ogroman propuh.
Nadigrali nas i u posjedu i presingu, i mudro iskoristili nasu najvecu manu, odnosno, tu lijevu stranu.

Bolji tim prosao dalje, a mi smo ih, standardno, podcijenili i vec najavljivali putovanje za Norvesku.
Iličić penzioner, čeka samo neki prekid, u igri je igrač manje. Manseri mi je ostavio najbolji utisak, Longonda nije bolji igrač od npr. Savića iz Zrinjskog ili Jatte/Bubanje iz Sarajeva, znači kod njih ne bi bio starter, ali da je solidan igrač, jeste.

Protivnik baš po mjeri, vjerovatno da smo igrali s njima dva mjeseca kasnije prošli bi, ovako se vidjelo na terenu da su uigraniji i bolje stoje i čuvaju prostor, što je i logično jer skoro da nisu mijenjali ekipu.
A dobro, ima prostora za diskusiju o tome da li baš startaju za svaku ekipu u našoj ligi, al’ poenta i dalje stoji. Ljudi su bili jasni X faktor bez kojih prolaz Kopera ne bi bio moguć.

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:48 pm

dobar tri je napisao/la:
čet jul 17, 2025 9:46 pm
HajrA je napisao/la:
PONOSAN!!!

Samo ne znam na osnovu cega se stice dojam da smo u ovoj utakmici bili bolji.

Jel na osnovu posjeda, koji nije bio na nasoj strani?
Ili na osnovu udaraca u okvir gola, koji takodjer nisu bili na nasoj strani?
Drugo poluvrijeme su nas takticki “pustili” da igramo jer su imali rezultat, a znaju ljudi da im je odbrana dovoljno dobra da zaustavi nas ocajni napad.
Ma bolji Koper pofino bio. Prvo poluvrijeme je nasa realna slika.
U drugom poluvremenu ljudi stali iza lopte, pustili nam posjed, pa kao mi nesto igramo, a jebenog napadaca nemamo u ekipi.

Valter
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:51 pm

U Titin vakat za ekipe poput Maribora, Rijeke i sl. mi smo bili Real Madrid. Nisam siguran da se u Kopru i igrao veliki nogomet. Dođe vakat da i u Kopru stanuje Real.
Stručnjak koji se razumije u fudbal iz igre u današnjoj utakmici može dosta toga naučiti, Adžeme dokaži da može i MORA dosta bolje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SamoNapad
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:51 pm

ZAVARAVANJE i zabava za mase.
Nista mi nismo analizirali prvu tekmu , ljudi nas pismeno ubili( kakva statistika).
Primis 3 komada za 4 minute to je nekvalitet i luzerski mentalitet.
Zali boze momaka sto su dosli , nista ne analizirati ove utakmice jer mi ne mozemo gola zabiti .

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:52 pm

čet jul 17, 2025 9:47 pm
čet jul 17, 2025 9:35 pm
čet jul 17, 2025 9:30 pm

Hahaha e futo jedna
Hamza igracina nasa, 3 gola u seniorskoj karijeri. Da mu nisi stari ti pa si se uvrijedio jedini?
E i imao je prilike nema šta... Jedina šansa prava u drugom poluvremenu je produkt pritiska s njegove strane na stopera, al Bolja precku pogodi, ne da je nikome.

Najlakše po svom pljunuti, daj nam Davora Rakica mrtve mu *****.
Ma brate on je dao 2 gola u seniorskoj karijeri kao napadac. Sta taj lik radi u Zelji? Ne zanima me jel "nas".

salle86
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:53 pm

Ma otprilike, kad se sve sabere i oduzme prolazi tim koji je više "tim". Mi smo tu gdje jesmo, stali u vremenu nekih 20 godina otprilike se vrtimo korak naprijed - nazad dva. Ako se uzme recimo taj neki period od zadnjih 5 godina, mjera je sve ovo, igrali smo 180+ minuta otprilike bara bara sa protivnikom i ispali od na papiru jačeg.
Svakako ova europa nama je u 90% slučajeva bila ekskurzija, pa tako i ovo posmatrati.
Idemo dalje, nije da smo navikli na bolje pa se sad trebamo nešto syebavati. Ide jug, ide liga...biće bolje valjda
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jacksparrow
Kontakt:

čet jul 17, 2025 9:56 pm

Dje su oni sto napadose sto bageri na Jug prije vremena udjoše 😂
FCŽ

kvalitet
Kontakt:

Ispadanje u PRVOM pretkolu TREĆERAZREDNOG evropskog takmičenja. Aferim.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Odmah u povratku kontaktirati Dangubica i zamoliti ga da se vrati...kakav je to kiks bio.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

Prijava