pet jul 11, 2025 9:56 am
Kakav je ono novinar, kakva su ono pitanja?!? Na Adžemovom mjestu ja bih još oštrije odreagovao, al dobro ga je ohladio.
A trebaju da ohlade i neki forumaši ovdje koji Krpiću daju razne epitete, kao da su nam ga pitari jučer posudili. Nevjerovatno, nikakvo poštovanje nemaju prema igraču koji je toliko golova dao, toliko ginuo, toliko pretrčao, bio ovdje i kad niko nije htio doći, nevjerovatno.... Njihovo znanje o fudbalu se svodi na to da ako si dao gol onda si super, a ako nisi onda si kloc, panj, balvan, tako otprilike razmišlja moje dijete koje ima 8 godina. Svi vide da fali ekspolozivnosti, al de malo ispoštujte čovjeka vis a vis svega što je dao za klub. Erick i Dan odlični, krila vrlo dobra.... Šoša očigledno ima problema s glavom, al ako već ima taj problem nije mu trebao dati kapitensku da mu ego još više nabilda. Muftić je pravi lik za kapitena, odgojen, nekako skroman, a opet sa autoritetom kod igrača...
Što se tiče same tekme, odavno nismo bili bolji u prvom poluvremenu, baš smo igrali tečno, napadački, samouvjereno, gol nas nije poremetio, nastavili napadati i nakon gola. Holanđani odlični, školovani, odmjereni, mada bi Troupe trebao više i prema naprijed raditi, ali nadoći će s vremenom. Alić po meni najveći dobitak, odavno nismo imali boljeg lijevog beka, samo nek nastavi tako. Pošto je "Alić" skoro ga niko i ne spominje, a da je iz HR ili SRB već bi se knjige pisale o njemu.
Utakmica u Kopru će pokazati od čega je ova ekipa. Potencijala da prođemo ima, al mislim da je Kopar puno zeznutiji nego što su juče pokazali.