Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 11, 2025 8:25 am

milanribar je napisao/la:
pet jul 11, 2025 8:11 am
Diverzant je napisao/la:
pet jul 11, 2025 7:36 am
pet jul 11, 2025 7:20 am
Stvorili smo šansi ko za čitavu polusezonu i djelujemo jako fizički spremni. Mislio sam da ćemo pasti u drugom al to se nije desilo...
Pa realno i jesmo malo pali, ali da naši igrači mogu igrati oba poluvremena onako ko prvo, igrali bi u Mainzu, a ne u Želji
Da, samo što su čini mi se slovenci puno više grohnuli od nas, što me raduje.
Onaj hajcung iz prvog poluvremena niko ziv ne moze drzati 90 minuta. Ni Real Madrid.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

avlami97
Kontakt:

pet jul 11, 2025 8:37 am

@Occasionally
Nisi ti mene shvatio. Znao sam da će onaj dio biti prostor za goste.
Referirao sam se na činjenicu da je neko, ko ne zna procentni račun, objavljivao broj preostalih karata i procenat prodatih. Uostalom, nebitno sada.

Po meni Lagumdžija najbolji.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

santakuruz
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:02 am

Sosicu je propuh u glavi i to je evidentno. To je igrac koji je zbog svog ega nagazna mina u svlacionici. Adzem je odlicno postupio sto mu je dao kapitensku jer takvog igraca (kao i u ostalim kolektivima) mozes na foru natjerati da radi za tebe ako mu das odredjeni nivo odgovornosti. Ako ga nemas na svojoj strani imas ogroman problem. E sad je fazon sto je lik ocigledno budala pa je preozbiljno shvatio svoju ulogu. Nadam se da ce ga Adzem brzo usmjeriti u pravom pravcu jer bi bilo steta i za nas ali i za Sosica da prokocka ovu sezonu zbog svojih musica.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:20 am

Strasna utakmica s nase strane. Onakvo poluvrijeme ne pamtim da smo odigrali, zaista je steta sto nismu u prvom zabili barem jedan a mogli smo 3-4 gola.

Ne bih nikog posebno izdvajao svi su odigrali fenomenalno osim malog Sosica. Nejerovatna je njegova letargicnost i sebicnost i Adzemu kapu skidam sto ga je "ohladio".

Manijaci i navijanje, ma sve tri tribine je bilo fenomenalno. Posmatram igrace Kopra na zagrijavanju ljudi se sjebali kada smo zagrmili a tek zagrijavanje, a sta tek reci za 95-96 minutu kada je zagrmilo, ako neko ima video snimak neka ga ubaci, ja mislim da smo se do Hadzica culi.

Ado svaka ti cast za pripremu ekipe, sada imate vise informacija i idemo u Kopar po prolaz. Sto se tice Kopra jedina dva njihova igraca koja bi izdvojio su dvojica tamnoputih igraca, ostali su srednji prosjek i uvjeren sam da mozemo proci u naredno kolo.
Alea iacta est!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:29 am

Meha87 je napisao/la:
pet jul 11, 2025 7:53 am
Koliko je samo Boljevic golova dao u 90+ minutama nevjerovatno
5 od 18 golova je dao poslije 85. minute. 4 u 90+ minutama...

od svih stranaca sto su igrali u zelji posljednih 20 godina, postao mi je jedan od najdrazih ako ne i najdrazi igrac...
100/94/37/34 - i to je to!

milanribar
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:30 am

Moram pohvalit Adžem juče na press konferenciji poslije utakmice. Novinar je počeo Krpića da omalovažava, kakav god da je naš je igrač i bori se, Adžem je podržo Krpića, pohvalio ga i dao mu dodatni motiv a novinara malo ohladio. Nikad ne treba ponizit svog igrača javno ako nije uradio neki bezobrazluk i glupost. Krpić jednostavno više ne može ko prije, bori se hoće ima volju ali fali mu ta eksplozivnost od ranije... Dok ne nađemo tog pravog špica, Krpić je tu i treba iz njega izvući maksimum. Vidjeli smo da i Jaganjac može fino da pomogne kad je ušao.

Ludvig Leple
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:48 am

Cveta hvala ti što si me demantovao i počeo da igraš kako i treba bez oscilacija kao prošle sezone. Bravo majstore.

Da se vratim na Šošića, tj., pljuvanje od strane pojedinaca i da vas samo pozdravim, a i da ponovim da je dečko totalni propuh u glavi. Davanje kapitenske trake totalni promašaj i nepoštivanje igrača koji to zaista zaslužuju svojim zalaganjem, ponašanjem i autoritetom. Što se mene lično tiče ja bi kapitensku dao Karamarku koji kada ima pored sebe iskusnog stopera kao što je to sad slučaj Seedorf, on je taj.

Malo me iznenađuju komentari za holanđanina, sinoć ubjedljivo najnesigurniji i najlošiji naš igrač. U jednom trenutku mi se činilo da ne može procjeni ni let lopte, a ne da se postavi kako treba. Ali hajde možda nadođe.

Erick, WOW!
Jedina mrlja je što nije do kraja ispratio strijelca gola, ali u tom lancu ima njih više koji su usrali.
Dečko je doktorski odigrao.

Lagumdžija, mangupski, borbeno i srčano. On može da napreduje uz dobar rad i disciplinu.

Seedorf, odličan uz jednu vidljivu grešku, ali se vidi kvalitet.

Alić pići gore dole, bek koji konstatno pokušava. Nije ga išao centaršut, ali doći će na svoje.

Pejić, dobar sinoć. Trudio se i to me raduje, niti jednog trenutka nije stao.

Boljević, jednostavno volim ovakve igrače, to je on!

Hare79
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:56 am

Kakav je ono novinar, kakva su ono pitanja?!? Na Adžemovom mjestu ja bih još oštrije odreagovao, al dobro ga je ohladio.
A trebaju da ohlade i neki forumaši ovdje koji Krpiću daju razne epitete, kao da su nam ga pitari jučer posudili. Nevjerovatno, nikakvo poštovanje nemaju prema igraču koji je toliko golova dao, toliko ginuo, toliko pretrčao, bio ovdje i kad niko nije htio doći, nevjerovatno.... Njihovo znanje o fudbalu se svodi na to da ako si dao gol onda si super, a ako nisi onda si kloc, panj, balvan, tako otprilike razmišlja moje dijete koje ima 8 godina. Svi vide da fali ekspolozivnosti, al de malo ispoštujte čovjeka vis a vis svega što je dao za klub. Erick i Dan odlični, krila vrlo dobra.... Šoša očigledno ima problema s glavom, al ako već ima taj problem nije mu trebao dati kapitensku da mu ego još više nabilda. Muftić je pravi lik za kapitena, odgojen, nekako skroman, a opet sa autoritetom kod igrača...
Što se tiče same tekme, odavno nismo bili bolji u prvom poluvremenu, baš smo igrali tečno, napadački, samouvjereno, gol nas nije poremetio, nastavili napadati i nakon gola. Holanđani odlični, školovani, odmjereni, mada bi Troupe trebao više i prema naprijed raditi, ali nadoći će s vremenom. Alić po meni najveći dobitak, odavno nismo imali boljeg lijevog beka, samo nek nastavi tako. Pošto je "Alić" skoro ga niko i ne spominje, a da je iz HR ili SRB već bi se knjige pisale o njemu.
Utakmica u Kopru će pokazati od čega je ova ekipa. Potencijala da prođemo ima, al mislim da je Kopar puno zeznutiji nego što su juče pokazali.

exbabilon
Kontakt:

pet jul 11, 2025 9:57 am

Odlicno sinoc, puno bolje od ocekivanog, prvo poluvrijeme smo ih rastavili na proste faktore. U drugom malo ispuhali, ali onaj tempo je nemoguce drzati. U Koperu moze biti svasta, mozemo po prolaz pred dosta nasih.

Od igraca svima kapa dole, i za borbu i za igru. Slabiji od ostalih desni bek, ne mislim da smo se usrecili s njim.

Volio bih da se previranja u ekipi zavrse cim prije, da sve igrace pod ugovorom imamo na raspolaganju.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 11, 2025 10:07 am

Alea iacta est!

avlami97
Kontakt:

pet jul 11, 2025 10:19 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
pet jul 11, 2025 9:29 am
Meha87 je napisao/la:
pet jul 11, 2025 7:53 am
Koliko je samo Boljevic golova dao u 90+ minutama nevjerovatno
5 od 18 golova je dao poslije 85. minute. 4 u 90+ minutama...

od svih stranaca sto su igrali u zelji posljednih 20 godina, postao mi je jedan od najdrazih ako ne i najdrazi igrac...
Na kraju zadnje sezone sam napisao da imamo četiri igrača i to: Krpić, Boljević, Al Jaber i Šošić.
Bolja je igračina za ovu ligu.
Krpić je sinoć odigrao ispod svog prosjeka, ali opet korektno imajući u vidu da su se na njemu stalno izmjenjivali ona dva hibrida Kopra.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet jul 11, 2025 10:22 am

Ludvig Leple je napisao/la:
Cveta hvala ti što si me demantovao i počeo da igraš kako i treba bez oscilacija kao prošle sezone. Bravo majstore.

Da se vratim na Šošića, tj., pljuvanje od strane pojedinaca i da vas samo pozdravim, a i da ponovim da je dečko totalni propuh u glavi. Davanje kapitenske trake totalni promašaj i nepoštivanje igrača koji to zaista zaslužuju svojim zalaganjem, ponašanjem i autoritetom. Što se mene lično tiče ja bi kapitensku dao Karamarku koji kada ima pored sebe iskusnog stopera kao što je to sad slučaj Seedorf, on je taj.

Malo me iznenađuju komentari za holanđanina, sinoć ubjedljivo najnesigurniji i najlošiji naš igrač. U jednom trenutku mi se činilo da ne može procjeni ni let lopte, a ne da se postavi kako treba. Ali hajde možda nadođe.

Erick, WOW!
Jedina mrlja je što nije do kraja ispratio strijelca gola, ali u tom lancu ima njih više koji su usrali.

Lagumdžija, mangupski, borbeno i srčano. On može da napreduje uz dobar rad i disciplinu.

Alić pići gore dole, bek koji konstatno pokušava. Nije ga išao centaršut, ali doći će na svoje.

Reci ce da smo iste osobe, ako se slozim. A ovo je najbolji rezime sinocnje utakmice.

P.s za ove sto vec tjeraju Krpica, samo pogledajte koliko je puta spustio loptu sinoc. Hrvao se kao lav s ona dva jablana. S druge strane Hamza magija je uspio da dvaput padne na usta u pokusaju driblinga, i upropasti najbolju sansu u drugom poluvremenu jer ne moze dodati Boljevicu loptu na 7metara vec ceka i onda mu je gurne iza ledja.

SkenderijaTM87
Kontakt:

pet jul 11, 2025 10:35 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pet jul 11, 2025 10:22 am
Ludvig Leple je napisao/la:

Erick, WOW!

Reci ce da smo iste osobe, ako se slozim. A ovo je najbolji rezime sinocnje utakmice.

P.s za ove sto vec tjeraju Krpica, samo pogledajte koliko je puta spustio loptu sinoc. Hrvao se kao lav s ona dva jablana. S druge strane Hamza magija je uspio da dvaput padne na usta u pokusaju driblinga, i upropasti najbolju sansu u drugom poluvremenu jer ne moze dodati Boljevicu loptu na 7metara vec ceka i onda mu je gurne iza ledja.
Ne tjeramo ga nego frajer jednostavno ne postoji na terenu i ako zelimo ista ove sezone on ne smije biti prvi napadac. Dobar za zadnjih pola sata.

Trci ko muha bez glave, a da se okrene prema golu je misaona imenica. Spor s loptom, uspori svaki napad 5 sekundi.
Igra glavom mu je jedina vrlina, a i to je sinoc lose odradio.

Diverzant
Kontakt:

pet jul 11, 2025 10:39 am

cipiripi je napisao/la:
pet jul 11, 2025 10:07 am
Snimak utakmice

https://www.youtube.com/watch?v=GqYXo5S ... ellyBalkan
Vidi li se na snimku svadja šošića i cvetanoskog?
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SamoNapad
Kontakt:

pet jul 11, 2025 10:49 am

Ja sam iznenadjen kako smo ih razbili ali bukvalno razbili. Ili sam ocekivao jaci Koper ne znam ali nasa ekipa je bila dominatnija u svim segmentima( Realan rezultat je 2 razlike ).
E sad ono losije je desni bek koji se ponasa kao desni stoper u vecini slucajeva i slabo napada prostor( nadam se da je to samo dok se prilagodi). Ono sto mi se svidjelo kod njega u drugom poluvremenu je da stane haman kao zadnji vezni u situaciji kad je lopta na kontra strani i time bude slobodan za pas ( ne stoji siroko za razliku od proslih bekova).
Madzidu bog dao sve da bude za nase uslove vrhunski igrac ali glava mora kod psihologa(nesto je dobacivao Cvetanoskom kod kornera za nas i to se nastavilo ) , njih dvojica vrhunski saradjivali do tog trenutka.
Kad je gol pao kontam ode sve ....

avlami97
Kontakt:

pet jul 11, 2025 11:08 am

🏟️ Highest attendances in 🟢 UECL Q1 (8-10 July):

12,847 🇧🇦 Željezničar - 🇸🇮 Koper
8,152 🇧🇦 Borac - 🇦🇩 Santa Coloma
5,672 🇬🇪 Torpedo K. - 🇰🇿 Ordabasy
3,500 🇲🇰 Vardar - 🇸🇲 La Fiorita
2,781 🇫🇮 SJK - 🇫🇴 KI Klaksvik
2,700 🇦🇲 Urartu - 🇧🇾 Neman Grodno
2,500 🇲🇪 Sutjeska - 🇧🇾 Dinamo Brest
2,184 🇮🇪 St Pats - 🇱🇹 Hegelmann
1,480 🇽🇰 Malisheva - 🇮🇸 Vikingur
1,372 🇱🇹 Kauno Žalgiris - 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Penybont
1,187 🇱🇺 Racing Union - 🇬🇪 Dila Go

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet jul 11, 2025 11:21 am

Možete se napasati Madžidu :bih:

aBd da neko uvidi kolika je mašina Boljević pa da ga kupi od nas, da više ne gubi godine života ovdje hehe

amar92
Kontakt:

pet jul 11, 2025 11:22 am

Dzezvar je napisao/la:Dok ne dodje napadac,Boljevica gurnuti na mjesto napadaca.....po milion puta dokazao da moze i da ima znanje za to.....
Kako je dokazao, tako sto je zabio glavom u situaciji gdje ga niko ne cuva? Da je napadac, stojali bi dva jablana kod njega i nikad ne bi dosao do skoka.

Bolja je krilo i neka ga tamo, ne bi on mogao igrati ledjima prema golu i hrvati se sa stoperima.

Ado je samo pogrijesio sa izmjenama, Hamza umjesto Krpe, Sabic umjesto Sosica. Ovako ostavio umornog Krpu do kraja, a ni Hamzi nije najbolje legla pozicija desetke.

milanribar
Kontakt:

pet jul 11, 2025 11:24 am

amar92 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:Dok ne dodje napadac,Boljevica gurnuti na mjesto napadaca.....po milion puta dokazao da moze i da ima znanje za to.....
Kako je dokazao, tako sto je zabio glavom u situaciji gdje ga niko ne cuva? Da je napadac, stojali bi dva jablana kod njega i nikad ne bi dosao do skoka.

Bolja je krilo i neka ga tamo, ne bi on mogao igrati ledjima prema golu i hrvati se sa stoperima.

Ado je samo pogrijesio sa izmjenama, Hamza umjesto Krpe, Sabic umjesto Sosica. Ovako ostavio umornog Krpu do kraja, a ni Hamzi nije najbolje legla pozicija desetke.
Kakve desetke igrali smo 4 4 2 kad je Hamza ušo.

Ludvig Leple
Kontakt:

pet jul 11, 2025 11:28 am

pet jul 11, 2025 11:24 am
amar92 je napisao/la:

Kakve desetke igrali smo 4 4 2 kad je Hamza ušo.
Mislim da griješiš.

Meni se učinilo da igramo 4-2-3-1 s tim što se nije znalo da li Hamza igra false 9 ili Krpić.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 42 gosta.

Prijava