Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 12:52 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 11:14 am
Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 11:06 am
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hahahahahahahahahahahahahahahahaahah ma idi...
Nemoj se smijati zna on

Ma nasmijao me brat samo tako.
Vidi, s tobom se ne slažem oko nekih stvari i to sam ti ovdje i pisao, komentarisali smo i ok. Vidim da znaš dosta stvari i da si igrao lopte, ne znam na kojem nivou, ali jesi 100%. Istina je i u tvojim argumentima i u argumentima opozicije, istina je negdje na sredini. Pisao sam nekad ranije da se planira završiti priča oko kampa i evo Tuna je potvrdio i biće to puno bolje nego ranije, samo treba nam vremena.
Vizije nismo imali ali eto nakon njegovih odgovora na pitanja čovjek stiče dojam da se trude da lokomotivu vrate na kolosijek. Ja mu lično vjerujem i jedini je poslije Senada koji mi daje kakvu takvu nadu da će se nešto promijeniti, a pogotovo me kupio sa odgovorom da će dio love od Jabera preusmjeriti na porez, što i govorim svo vrijeme.
Za ove što te prozivaju za titule i Amara, možda su te pomiješali sa mnom
Ma naravno, zdrava diskusija i jeste bit foruma po meni. ali mi bas ide na zivce kad mi neko forsira misljenje i da ja to moram tako prihvatiti kao da ne vidim svojim ocima da to bas nije tako.
Podrska ovim ljudima nije upitna i ne tjera ih niko(ovo u svoje ime govorim) i moze se vidjeti kad je Badzak poceo jesti govna da je bar s moje strane ovdje na forumu pruzena podrska. ali isto tako zaredali su po meni nekoliko uzasnih poteza pocevsi od
-Nese(gromada od covjeka ali je @dzezvar to fino objasnio)
- selektiranja ekipe(Alic Trouppe Seedorf su vjerovatno pojacanja ali je cinjenica da cemo sa Suljom na Koper a tjeramo ga skidamo mu kapitensku, nas trener ga ponizava etc. zamjenu za Jabera nemamo, ali nismo ni priblizno dobrog igraca doveli. Za Lausa i Jaganjca necu ni pisati vise)
- tjeranje Denisa(gospodo tjeranje je, brzo se sazna u gradu sve)
-Admir Adzem (da se ne zvace ovo opet reference nema, zdravlje nema, nema ni znanje i uz to njegovi javni istupi su bruka kao i njegovo ponasanje i steti klubu)
-ovaj sad cirkus s kartama sto su priredili
Planovi za kamp i novac od Jabera zvuce sjajno, ali znam ih sto su i ljepse pricali pa smo tu gdje smo.
Da se mi razumijemo niko sretniji od mene da progutam svoje rijeci i da Madzid 20 golova i 20 asistencija i da Adzem bude trener koji vrati bar jedan trofej ali je puno realnije da cemo u septembru traziti novog trenera i da cemo se za glavu fatati a moglo je drugacije.
@ubaceni element
Druze jednostavno je do bola, klub ima arhivu ko je postao clan i kad. Prvi dan clanovi 3 i vise godina, drugi dan ovi koji su clanovi krace od tri duze od jedne godine i za ove nove kolacice treci dan. Nisi clan nema ni karte ako ne ostane nesto. Ovako ces i stvoriti naviku kod navijaca da se redovno uclanjuju ali to je vec visa matematika za nas nego poslusaj par strucnjaka iz skupstine da se oni ne zentaju oko karte. Oni su ipak bitni i tu svaku utakmicu.
@milanribar
Ti si funkcionalno nepismena osoba i to je vise nego ocito, tako da svaka dalja diskusija suvisna.