Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 20, 2024 10:29 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
ned okt 20, 2024 10:19 pm
igla je napisao/la:
ned okt 20, 2024 10:02 pm
Je li iko od vas igrao neki sport, a da ima sudije protiv sebe?

Jeste li vi svjesni kako je kad igraš, nebitno je je li napad ili odbrana, i znaš da će svaki duel svirati faul kontra tebe. Normalno je u grču da igraš.

Mi smo ovdje mogli gol dati da odigramo akciju gdje bi svaki igrač FK Jad iz Banjaluke bio metar udaljen od našeg. Tu ne bi svirao faul, ne bi imao na šta poništiti.
Teško je ovo objasniti nekome ko nije ovo doživio.

Ne znam o čemu možete raspravljati, pogledajte izjavu Denisa poslije utakmice i to je to.

Treba istupiti iz lige ili napokin svim silama skinuti mafiju iz Saveza!
Ko ima imalo mozga vidio je o čemu se radi. Kako ekipa koja ima apsolutni posjed lopte napravi više faulova? Ta činjenica se kosi sa zdravim razumom i logikom. Neko je odlučio da Borac mora pobijediti i tako je i bilo. Ničemu više se nisam ni nadao.
Al Jaber traži da se utakmica prekine, jer ne može da vjeruje šta sudija sve svira.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

400000razloga
Kontakt:

ned okt 20, 2024 10:30 pm

U bl je cijelo vrijeme sve bilo pod kontrolom.

dobar tri
Kontakt:

ned okt 20, 2024 10:43 pm

Realnost je da ne možemo da se nosimo sa ekipama iz top 3 i da za njima pofino kaskamo, u svakom smislu. Dobijati ove “manje” utakmice, srećom, ovi ispod su svakako lošiji, to nam ide u prilog pa valjda četvrto mjesto ne bi trebalo ni biti upitno.

fcz
Kontakt:

ned okt 20, 2024 11:15 pm

Ma mi smo bili dosta mlitavi veceras, ne treba od toga bjezati. Fali ovoj ekipi cvrstine, snage i rutine.

Ali to ne mijenja cinjenicu da je Musa zasluzio da vec sutra ode u invalidsku penziju.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

milanribar
Kontakt:

ned okt 20, 2024 11:20 pm

dobar tri je napisao/la:
Realnost je da ne možemo da se nosimo sa ekipama iz top 3 i da za njima pofino kaskamo, u svakom smislu. Dobijati ove “manje” utakmice, srećom, ovi ispod su svakako lošiji, to nam ide u prilog pa valjda četvrto mjesto ne bi trebalo ni biti upitno.
Jest realnost jer smo po svemu slabiji od prve tri ekipa al činjenica je da večeras Borac ništa bolji nije bio.

Majkel
Kontakt:

pon okt 21, 2024 12:20 am

milanribar je napisao/la:
ned okt 20, 2024 11:20 pm
dobar tri je napisao/la:
Jest realnost jer smo po svemu slabiji od prve tri ekipa al činjenica je da večeras Borac ništa bolji nije bio.
Oni dali gol, mi nismo.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon okt 21, 2024 12:36 am

dobar tri je napisao/la:
Potpisujem. Pruzi se koliko mozes. A mi mozemo do 4 mjesta, a to bi svako od nas potpisao na pocetku sezone. Osim Mamica sto su napustili upravu i najavljivali titulu s Mahmicem i Karamarkom.
Vazno je da pruzamo podrsku i da pobjedjujemo tekme gdje smo favoriti. Petak, Grbavica, Radnik...prevazna tekma. Volim te Zeljo.
Grande Miske 💪

CuneLastavica
Kontakt:

pon okt 21, 2024 1:02 am

Kulasine j.bemo ti zeljku cvijanovic

blueheart
Kontakt:

pon okt 21, 2024 7:22 am

mi da bi dobijali ove utakmice moramo biti mnogo mnogo bolji i jaci, mozda i vise nego duplo bolji i jaci, pa da nam sudije ne mogu pomrsiti planove u tim utakmicama.... za nadati se da cemo ove godine izboriti europu i ozbiljno pripremiti za narednu sezonu, sto igracki sto admistrativno kroz ove predstojece izbore u fsks... bez toga i naredne godine tesko da ce biti bolje....
DRZAVA ZELJO

storm_raider
Kontakt:

pon okt 21, 2024 8:48 am

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

igla
Kontakt:

pon okt 21, 2024 8:56 am

Ratko Kulašin, prvi pubertetski brk RSa.

ISB87
Kontakt:

pon okt 21, 2024 11:06 am

sta mu dzaba pridodajete toliku paznju, yebes njega.
MIRZA RASCIC

milanribar
Kontakt:

pon okt 21, 2024 11:47 am

Ljudi ovo je svemirski brod od igre u odnosu na prošlu sezonu a i sezone prije, morate bit normalni i realni. Doveli smo par novih igrača sa solidnim CV-em, većina ih nije prošla pripreme sa nama, dajte im makar pola sezone pa ih proglasite promašajima...

Okolele
Kontakt:

pon okt 21, 2024 12:12 pm

Ovaj Cvetanovski kad god je počeo utakmicu nikad ništa nije pokazao..Puno je bolji kad ulazi sa klupe..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon okt 21, 2024 12:37 pm

Okolele je napisao/la:
pon okt 21, 2024 12:12 pm
Ovaj Cvetanovski kad god je počeo utakmicu nikad ništa nije pokazao..Puno je bolji kad ulazi sa klupe..
Ovo je tacno, upravo sinoc se pokazalo da je dosta neodgovoran kada je igra odbrane u pitanju. Dok nije zamjenio strane sa Boljevicem nama je svaki napad po njihovoj lijevoj strani bio opasnost za gol.

Zelio bih pohvaliti Markovica iako je imao cisto defanzivne zadatke i linija mu je bila do centra, mora se reci da je ustopao ono govno od Kulasina i nije mu dao da se vidi.

Razocarao me je Hiros, ocekivao sam od njega puno vise, pogotovo sinoc kada je imao onaj "zicer".

Previse je umislio da je neka igracina i previse solira i pelja loptu.

U buducnosti bih zelio vidjeti sredinu terena sa Jaberom Radovcem i Karjasevicem gdje ce Jaber biti 10-ka.
Alea iacta est!

SamoNapad
Kontakt:

pon okt 21, 2024 1:08 pm

Nama se namece problem zavrsnice akcije , mi akcije ozbilnje ne zavrsimo sutevima pa cak ni kvalitenijim centarsutom.
To bas bode oci u situaciji kad Galic probija u prvom poluvremenu i tri igraca nasa unutra ni blizu lopte. Dalje Cvetanovski prolazi igrace po strani jednom uzasan centarsut , drugi put uzasan sut. Jednostavno mi sinoc smo odigrali bas dobro do te zadnje trecine, niko nam nije pustio posjed nego nam nisu mogli parirati uopste. Izasli su oni visoko na nas pa nisu oduzimali lopte , puno bolje smo stajali na terenu plus smo im oduzimali lopte relativno blizu gola sto je moralo rezultirati boljim zavrsnicom. Sad da li je to nama problem inace ili smo sinoc bili nedovoljno hrabri u zavrsetku akcije ali to se mora popraviti ( sut i centarsut mora puno bolje) pogotovo kad u 16 metara imas 3 nasa igraca.

avlami97
Kontakt:

pon okt 21, 2024 6:34 pm

CuneLastavica je napisao/la:
pon okt 21, 2024 1:02 am
Kulasine j.bemo ti zeljku cvijanovic
nisam peder
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Norsborg
Kontakt:

pon okt 21, 2024 8:06 pm

Ovo bi bilo i nama kao Igmanu da smo se kojima slucajem usudili povesti.

staaarinavijac
Kontakt:

pon okt 21, 2024 8:25 pm

mislim da sa ovakvim trenutnim igračkim kadrom Željo ne može do mjesta koje vodi u Evropu ...da ne spominjem sudije po zadatku ... ako se na zimskoj pauzi ne dovedu bar dva odlična igrača ( za našu ligu ) , onda je realno mjesto u sredini tabele... zašto bi dovodio nekog perspektivnog trenera ( kao što je Ćorić) ako mu nećeš obezbjediti igrače sa kojima može postizati rezultate koje odavno nismo postigli ? ...

SkenderijaTM87
Kontakt:

pon okt 21, 2024 8:49 pm

staaarinavijac je napisao/la:
pon okt 21, 2024 8:25 pm
mislim da sa ovakvim trenutnim igračkim kadrom Željo ne može do mjesta koje vodi u Evropu ...da ne spominjem sudije po zadatku ... ako se na zimskoj pauzi ne dovedu bar dva odlična igrača ( za našu ligu ) , onda je realno mjesto u sredini tabele... zašto bi dovodio nekog perspektivnog trenera ( kao što je Ćorić) ako mu nećeš obezbjediti igrače sa kojima može postizati rezultate koje odavno nismo postigli ? ...
Nasa ekipa prosle sezone i ove sezone je nebo i zemlja. Napredak je i vise nego ocigledan. Ne mozes ba preko noci titulu uzeti i ganjati neke iskorake.
A na to mi ti nekako apelujes, jer si razocaran porazom od Borca. Kao ono sokiralo te i sad zbog tog necemo u Evropu.
S prve 3 ekipe se mozemo potuci, ali su kvalitetniji od nas. Vecina ljudi je svjesna da je nas domet 4. mjesto, ocito nekima nije jasno to jos uvijek i razocaraju se kad se izgubi od Borca ili Zrinjskog. Derbi je derbi i nikad se ne zna.

Ja mislim da mozemo Evropu izboriti. Konkurenti su nam Velez i Siroki Brijeg, a obje ekipe su realno slabije od nas po igrackom kandru.
Uskoro gostujemo Širokom, tu bod uzeti je zlatno za nas. Ali prvo mora se pobjediti Radnik.

Koliko znam igrali smo Evropu u sezoni 23 24?? Nije bas da nismo odavno postigli takav rezultat kao sto predstavljas.

Trenutno korisnika/ca: ficobahtic, g 1, Google [Bot] i 50 gostiju.

Prijava