Jah,eto to bas tako ide.....bjezi ba.
I ne znam zasto se uopste bakcete drugima.....
Ne razumijem ko daje dozvole za ove gradnje ovako blizu stadiona. Kuda ce prolaziti mašine , hoce li opet uzurpirati pola zemlje od kluba. Guzva kad bude na stadionu ne mozes se kretati i na kraju krajeva kako ce funkcionisati stanari kad je utakmica. Ovdje je sve naopako .
Problem su dozvole, zasto su im dozvolili da prave blizu stadiona. Kuce bile tu od prije ok, neka ih ali nema gradenja izvan tih gabarita. To ce uticati sigurno na prilaze buducem jugu. Kod kategorisanja stadiona sve ulazi u obzir. Ali kod nas sa parama dobijes dozvolu za sta pomislis.
Pazi, ako su regulacionim planom dopušteni oni gabariti zgrade, onda nema prepreka za gradnju. Imaš ti zakon koji ti kaže koliko metara mora biti udaljeno od susjedne parcele, ima još nekih pravila koja se moraju ispoštovati i to je to. Općina bukvalno ne smije uskratiti dozvolu ako je sve ispoštovano. Ne sviđa mi se gradnja ni ove, ni one zgrade gdje je bila tombola, ali mi i dalje možemo napraviti lijep trg ispred istoka, a to nikad nismo uradili. Mogla bi i Općina NS tu pomoći, onaj dio se može sjajno urediti, prava fan zona, no naši bi ondje još jednu zgradu koliko sam vidio.dell21 je napisao/la: ↑čet maj 16, 2024 12:00 pmProblem su dozvole, zasto su im dozvolili da prave blizu stadiona. Kuce bile tu od prije ok, neka ih ali nema gradenja izvan tih gabarita. To ce uticati sigurno na prilaze buducem jugu. Kod kategorisanja stadiona sve ulazi u obzir. Ali kod nas sa parama dobijes dozvolu za sta pomislis.
Trebamo i gori biti. Kad te ko pita za njega kazes imamo igraca od Milion KM i ne moze ispod. I onda ga brendiras i castis ruckom onog pitara sto uredjuje Transfermarket i guras ime igraca. Odes i dadnes direktorima u savezu po 5K i rolex i da mali odigra za repku tekme i ode za 500k eura na zimu/ljeto. I tako za Drinu za 200k, Muftic 1mil itd.santakuruz je napisao/la: ↑čet maj 16, 2024 6:47 pmPa nije valjda da je Karic i blizu da bude pozvan u repku? Pa nismo pitari da svakog ko odigra 2 postene utakmice u godini odmah guramo u reprezentaciju.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
realno, treba nam "ubaceni element"u tuzilastvuubaceni element je napisao/la: ↑sri maj 15, 2024 9:57 pmDa samo imamo nekog, u tuzilastvu recimo, da malo sapne da se to prorovi po ostalim klubovima.
Pozdravlja vas heroj mjeseca americke ambasade Džermin Pašić.gavran je napisao/la: ↑čet maj 16, 2024 8:36 pmrealno, treba nam "ubaceni element"u tuzilastvuubaceni element je napisao/la: ↑sri maj 15, 2024 9:57 pmDa samo imamo nekog, u tuzilastvu recimo, da malo sapne da se to prorovi po ostalim klubovima.
A da mozda napravimo igraca u omladinskom pogonu, damo mu sansu u prvoj ekipi, napravimo od njega igracinu, lik pokida sezonu, pozovu ga u repku zato sto je igracina, produzimo mu ugovor na 5 godina, damo mu kapitensku traku, osvojimo titulu, napravimo nesto u Europi, ubacimo jos tri igraca iz omladinskog u prvi tim, damo im sansu, napravimo i od njih igracine i onda dvojicu prodamo za 5 miliona eura.ono.na je napisao/la:Trebamo i gori biti. Kad te ko pita za njega kazes imamo igraca od Milion KM i ne moze ispod. I onda ga brendiras i castis ruckom onog pitara sto uredjuje Transfermarket i guras ime igraca. Odes i dadnes direktorima u savezu po 5K i rolex i da mali odigra za repku tekme i ode za 500k eura na zimu/ljeto. I tako za Drinu za 200k, Muftic 1mil itd.santakuruz je napisao/la: ↑čet maj 16, 2024 6:47 pmPa nije valjda da je Karic i blizu da bude pozvan u repku? Pa nismo pitari da svakog ko odigra 2 postene utakmice u godini odmah guramo u reprezentaciju.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Samo treba biti djubre i ici putem kojim idu svi jer ja sam fanatik i hocu trofej i ulaganja.
Pisao sam više puta, s obzirom na situaciju u kakvoj se nalazimo, treba ostati. Realno on u ovim godinama nije trener za iskorak, ali to ni ne ganjamo svakako. Sredina tabele, ako se uhvati prilika za Evropu, pokušati iskoristiti. Poslije ovakve sezone, stabilnost nam je sad potrebnija od nekakvih eksperimenata s nekim trenerima za koje ne znamo kako će se snaći. Ponavljam, skoro sve snage usmjeriti ka pronalasku investitora/vlasnika, a s Dinom nećemo ispasti.Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 17, 2024 8:00 amKako vrijene prolazi sve sam vise uvjerenja da Dinu treba ostaviti na mjestu sefa strucnog staba.Pustiti muu da izabere svoje pomocnike i pustiti ga da radi.
Puno je nekih faktora koji su na Dininoj strani i generalno misljenja sam da ga treba ostaviti.