Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon maj 13, 2024 4:11 pm
Opet idemo u krug, mi bi da se jbmo, ali da nam ne "uniđe".
Koliko god se mi protivili, kukali, psovali, šta sve i ne radili, ovdje je jedini izlaz Investitor.
Predloženi modalitet je po mom skromnom mišljenju sasvim korektan i održiv.
U skupštini trebaju da budu ljudi koji će uložiti svoje novce ili dovesti sponzora od kojeg će Klub imati koristi.
Kome je Dino ozbiljan trener neka se odmah rani u slabine. Nije on ništa revolucionarno uradio, već su se Kolovođe u ekipi odlučili da igraju "Football". Da se razumijemo, Dino je Amarov čovjek i to je valjda svima jasno k'o dan, a zato vam je Lutvaroš u i oko stadiona počeo biti radovan.
Sve dok se ne procesiraju svi odgovorni za ovaj sunovrat Kluba od 2001.godine pa na ovamo nema nama napretka.
I da za kraj, ne može ulica voditi Klub.
S većim dijelom posta se slažem. Imam samo da dodam dvije stvari. Prvo, niko nije rekao da je Dino trener za duže staze, nego da je bolje da je on tu, a ne neko ala Akrapović ili Arap, jer s njim sigurno nećemo ispasti. Dok se ne pronađe investitor i dok ne počnemo ozbiljnije novce ulagati u igrački kadar, pa će tek tad imati smisla dovesti perspektivnog, karijernog trenera. Drugo, nema procesiranja, ako je palo protiv Amara i njemu bliskih, ne vjerujem da će iko drugi odgovarati. Kao što nije za KK Bosna niko odgovarao. Tako je kad imaš udruženje građana i pri tome očito gledanje kroz prste od nadležnih institucija. Nažalost. A upravo zbog toga nam treba investitor/vlasnik, kako bismo znali ko je odgovoran, ko vodi procese, da ga ne može jedna sjednica Skupštine smijeniti i da jedna ili više osoba drže klub kao taoca. Toliko.