Puno su bitnije utakmice za pregovaračkim stolom nego na zelenom terenu. Bitno je samo sastaviti ekipu zbog koje nećemo brinuti o opstanku i naći investitora. To su moje želje za narednu sezonu.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑uto maj 07, 2024 9:34 pmMi moramo vec poceti sastavljat ekipu za narednu godinu, dogovoriti odlaske i dolaske. Kad krenu pripreme da je 90% ekipe spremno i da su tu. Nemamo mi sta u augustu trazit kad je sve gotovo. Krenuti sto prije u te stvari.
Apsolutno se slazem i nadam se da će ostati i slijedeću sezonu, ali da će igrati i da će biti neki trener koji će ga iskorisiti kako treba.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 1:44 amKako je samo fudbalski inteligentan i lagan. Da je igrač pitara, dnevno bi se o njemu pisalo minimalno po 3 članka...
Do 2025., s tim što mi imamo pravo da ga automatski produžimo do 2026..KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 4:03 pmDo kad mu je ugovor? Ako je jos samo iducu sezonu, vise bih volio da ga dobro prodamo nego da se razvija kod nas pa na ljeto za dzaba da ode.
Eh to je već nešto. Moramo ga forsirati naredne sezone maksimalno, a nije da cemo nesto ispastati ako on bude u prvih 11 jer momak dobro igra. On bi nam mogao biti prvi transfer preko 1m EUR iskreno.Minotaur je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 4:08 pmDo 2025., s tim što mi imamo pravo da ga automatski produžimo do 2026..KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 4:03 pmDo kad mu je ugovor? Ako je jos samo iducu sezonu, vise bih volio da ga dobro prodamo nego da se razvija kod nas pa na ljeto za dzaba da ode.
08.05.24.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 03, 2024 6:36 pmKarić nije povrijeđen, za ostale razloge ne znam, zato pitam.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet maj 03, 2024 6:24 pmKaric ima povredu ramena pa zbog toga ne igra.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet maj 03, 2024 6:14 pmSmije li iko javno reći zašto je sklonjen Karić?
Nije tačno da je poslano pismo namjere, to je samo još jedna mahalska. Diglisić trenutno nema namjeru da se upušta u priču opet. Kontaktirani su sa naše strane obojica, ali nema tu ništa.ficobahtic je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 7:48 pmKazu da je Mirvic poslao pismo a kao i Diglisic ima namjerz da se prijavi
Bekric?cikoradovic je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 7:55 pmJabera su pratili skauti na našem posljednjem meču. Šteta propuštene prilike što nije igrao. Ko god mu je zabranio igranje, treba snositi sankcije, momentalno, ma ko to bio, mada mislim da je jasno ko je taj koji je to uradio. Pod sankcije, računam tjeranje.
Neće ostatikb80 je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 11:25 amApsolutno se slazem i nadam se da će ostati i slijedeću sezonu, ali da će igrati i da će biti neki trener koji će ga iskorisiti kako treba.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 08, 2024 1:44 amKako je samo fudbalski inteligentan i lagan. Da je igrač pitara, dnevno bi se o njemu pisalo minimalno po 3 članka...