Mi smo spremni najvecu ublehu u zvijezde dici nakon par pobjeda, a isto tako i najvecu legendu popljuvati nakon par poraza. Dino nije dosao da ostane, nit treba ostati kao trener. Ni sad on nije taj koji postavlja ekipu. Covjek je dosao da se smire tenzije, da se sezona privede kraju. Hvala mu na tome.neroazzuro je napisao/la:Ljudi, recite da sam lud ali ja bih Dinu ostavio na klupi. Garantujem da je bolji trener od SVIH trenera koji su nas trenirali zadnje 2-3 godine, uključujući i kamatara koji nas je zamalo gurnuo u ambis.
Ko će ti na to odgovoriti? Odbor za hitnost koji je u klubu do kraja maja? Nema od tog ništa, nažalost. Pametan si, jasno ti je ko je odgovoran, SAMIR BEKRIĆ!Occasionally je napisao/la: ↑sub maj 04, 2024 11:05 pmKoje ono godine nam Uprava izašla u susret i dopustila da postavimo pitanja na koja će oni odgovoriti. i jesu. Odgovorili su.
Ako se opet dozvoli...?
IME I PREZIME OSOBE KOJA NIJE DOZVOLJAVALA DA AL JABER BUDE NA TERENU ?
Apsolutno je bitno gdje ćemo se na kraju naći, kao što si i napisao, male su šanse da idemo naprijed, možda jedno mjesto gore, pa da budemo 6. na kraju ali da se treba boriti da budemo na što boljoj poziciji.Ujko je napisao/la: ↑sub maj 04, 2024 11:30 pmMoramo odrzati pristup igri kakav smo imali protiv TC-a. Mozda je naoko nebitno, ali u igri su jos uvijek 9 bodova, pa teoretski, na kraju, bez obzira sto je najrealnije da ostanemo otprilike gdje i jesmo, mozemo biti rangirani od 5. do 10. mjesta, a to nije svejedno ni zbog raspodjele premija Saveza. Primjera radi, petoplasirani dobija 157 hiljada maraka, a desetoplasirani 19 hiljada. Mozda bi i o tome trebalo razmisliti, ukoliko nestane motivacije.
Mislim da je u pitanju onaj sa plastičnom podlogom.
Ne znam što će nam u Klubu toliki lažovi, ako ne krenu sa gradnjom Juga kada su i obećali.cikoradovic je napisao/la: ↑ned maj 05, 2024 4:58 pmSumnjam da će Jug uskoro, po meni je to na čekanju do daljnjeg. Što se tiče daljnjeg toka, nadam se da ćemo se muški potući u sljedeće tri utakmice, da će mladi dobiti priliku i da se uprati na koga mogu a na koga ne mogu računati.
Babaluk, Šabić, Fočo, Pašić i Efendić trebaju biti prioriteti.
Nadam se da će se što prije riješiti pitanje UO, trenera i stručnog štaba.
Loše razmišljanje. Čovjek je i u godinama a nije pokazao želju da bi se vratio u klub u onom kapacitetu u kojem je bio.
Puno bolja i jeftinija opcija od nekih o kojma maštamo...