Tuga je da mi još nismo obezbjedili opstanak a Europu nismo zaslužili ni u naznakama. Naš Željo je dao najmanje golova u ligi, e to je baš tuga.
Usput danas napokon da i igra ima neki smisao. A mogu pretpostaviti ko stoji iza bojkotovanja Jabera.
Obezbjedili smo,prvenstveno angazmanu nekih drugih ljudi a ne onih kojima je to bio posao.
Koji dio carsije prica?Muski ili zenski?Dzezvar je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 7:24 amObezbjedili smo,prvenstveno angazmanu nekih drugih ljudi a ne onih kojima je to bio posao.
Treba uraditi potpuni restart skupstine kluba i svega ostalog pa tek onda poceti razmisljati o sportskom segmentu.Jer od sljedece sezone mi se od 1 kola moramo ukljuciti u birbu za prva 4 mjesta u ligi odnosno za gornji dio tabele.Ovakvu situaciju vise nikada ne smijemo sebi dozvoliti.Istina da rukovodece strukture nisu ponudile nista sem ljubavi prema klubu koju ima svaki navijac.
U tome svemu izdvaja se samo jedan koji za svog mandata u uoravnom odboru u klub unio blizu 300 000 km.
Ostalima bi bilo posteno da priznaju da ne znaju nista o vodjenju i rukovodjenju fudbalskog kluba.
Druga stvar ako je istina da ce nam Mustafa Durakovic biti kandidat za presstojece izbore u savezu onda je neko dobro pogubio konce.Kazem ako je istina.
Po toj istoj prici gurbeti ce prijaviti Ministra Magodu....Opet kazem ako je istina jer Carsija uveliko prica o ovome.....Ostaje da vidimo u narednom periodu.
A sta je onim koji se identifikuju kao delfin ili macka?gavran je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 8:01 amKoji dio carsije prica?Muski ili zenski?Dzezvar je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 7:24 amObezbjedili smo,prvenstveno angazmanu nekih drugih ljudi a ne onih kojima je to bio posao.
Treba uraditi potpuni restart skupstine kluba i svega ostalog pa tek onda poceti razmisljati o sportskom segmentu.Jer od sljedece sezone mi se od 1 kola moramo ukljuciti u birbu za prva 4 mjesta u ligi odnosno za gornji dio tabele.Ovakvu situaciju vise nikada ne smijemo sebi dozvoliti.Istina da rukovodece strukture nisu ponudile nista sem ljubavi prema klubu koju ima svaki navijac.
U tome svemu izdvaja se samo jedan koji za svog mandata u uoravnom odboru u klub unio blizu 300 000 km.
Ostalima bi bilo posteno da priznaju da ne znaju nista o vodjenju i rukovodjenju fudbalskog kluba.
Druga stvar ako je istina da ce nam Mustafa Durakovic biti kandidat za presstojece izbore u savezu onda je neko dobro pogubio konce.Kazem ako je istina.
Po toj istoj prici gurbeti ce prijaviti Ministra Magodu....Opet kazem ako je istina jer Carsija uveliko prica o ovome.....Ostaje da vidimo u narednom periodu.
E jes nas Adzem nagrdio stvarno ruzno od njega, covjek trener protivnicke ekipe i bas nas je nagrdio. Zabraniti mi prilaz kantonu Sarajevo a ne samo Grbavici. Komentar sa instagrama na mjestu.EvoMe je napisao/la: ↑sub apr 27, 2024 10:59 pmBravo Plavi, strasno bitna pobjeda, i sa bodovnog i sa psiholoskog aspekta. Odlicna utakmica Jabera, Mahmica i Boljevica prije svih ostalih. Samo ovako nastaviti i sto prije rijesiti pitanje opstanka i zvanicno.
Sto se izjave trenera GOSKa tice, nadam se da ce mu biti zabranjen prilazak nasem stadionu. Njemu i slicnim mu su uvijek puna usta Zelje ali padaju na ovim sitnicama i tu zapravo pokazuju kakvi su - pravo smece.
Citam na Instagramu u komentarima, koji su inace skup djece i ljudi koji slabo prate klub, nekakav zeli Jaberu da ode na ljeto iz Zeljeznicara jer smo neprofesionalna sredina stvarno se cesto zapitam sta je tim ljudima u glavama i sta pokusavaju pokazati sa tim.
Hoces da kazes da smo sada za igraca koji je jedva igrao ove sezone odbili milion KM?Minotaur je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 10:06 amAl Jabeer je bio sabotiran od strane Bekrića koji je filovao Bašića i Brunu da mali ne igra, isključivo jer mali nije došao preko njegove linije, a najnoviji slučaj je bio sa Radovcem koji isto nije doveden preko njegove veze. Dakle dva igrača koja nisu dovedeni preko rumenog su bili Jabeer i Radovac, i zato su za njih dvojicu uvijek bili neki izgovori.
I još jedan puno važniji info koji mi je prenio jedan dobronamjerni član Tanovićeve i Edisove uprave što je i Tanović spomenuo delegatima na skupštini kada su smijenjivani, a to je da uskoro saudijci prelaze na sistem gdje će mijenjati pravilo za U21 igrače i da je Jabeer zlatna koka. Saudijci će sljedeće sezone morati imati 10 U21 igrača u rosterima sa maksimalno 10 stranaca. Al Jabeer je kapiten i njihov najbolji U19 igrač i za njega smo sada odbili 500k eura. To pravilo počinje u novoj sezoni, tako da mi je rečeno da dobro otvorimo oči oko njegovog transfera i mogućih malverzacija, jer taj mali radi takve situacije ima predispoziciju da napravi najveći transfer u historiji naše lige.
Qrcevgavran je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 8:01 amKoji dio carsije prica?Muski ili zenski?Dzezvar je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 7:24 amObezbjedili smo,prvenstveno angazmanu nekih drugih ljudi a ne onih kojima je to bio posao.
Prema toj priči dolazio nam je neki agent koji nam je nudio da nam on sada da 500k i on bi nam završio njegovu prodaju, tj. ispipavao je da vidi da li bismo na to pristali. Uprava to nije htjela jer je on njihov projekat i bili su ubijeđeni da je to moguće završiti za dosta više novca, što mi donekle i ima smisla, jer Jabeera ne prodaje isključivo njegov kvalitet kao npr Santosa, već saudijski papiri i godine.flux je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 10:28 amHoces da kazes da smo sada za igraca koji je jedva igrao ove sezone odbili milion KM?Minotaur je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 10:06 amAl Jabeer je bio sabotiran od strane Bekrića koji je filovao Bašića i Brunu da mali ne igra, isključivo jer mali nije došao preko njegove linije, a najnoviji slučaj je bio sa Radovcem koji isto nije doveden preko njegove veze. Dakle dva igrača koja nisu dovedeni preko rumenog su bili Jabeer i Radovac, i zato su za njih dvojicu uvijek bili neki izgovori.
I još jedan puno važniji info koji mi je prenio jedan dobronamjerni član Tanovićeve i Edisove uprave što je i Tanović spomenuo delegatima na skupštini kada su smijenjivani, a to je da uskoro saudijci prelaze na sistem gdje će mijenjati pravilo za U21 igrače i da je Jabeer zlatna koka. Saudijci će sljedeće sezone morati imati 10 U21 igrača u rosterima sa maksimalno 10 stranaca. Al Jabeer je kapiten i njihov najbolji U19 igrač i za njega smo sada odbili 500k eura. To pravilo počinje u novoj sezoni, tako da mi je rečeno da dobro otvorimo oči oko njegovog transfera i mogućih malverzacija, jer taj mali radi takve situacije ima predispoziciju da napravi najveći transfer u historiji naše lige.
Dista nelogicnosti u tvojoj prici.Minotaur je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 2:03 pmPrema toj priči dolazio nam je neki agent koji nam je nudio da nam on sada da 500k i on bi nam završio njegovu prodaju, tj. ispipavao je da vidi da li bismo na to pristali. Uprava to nije htjela jer je on njihov projekat i bili su ubijeđeni da je to moguće završiti za dosta više novca, što mi donekle i ima smisla, jer Jabeera ne prodaje isključivo njegov kvalitet kao npr Santosa, već saudijski papiri i godine.flux je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 10:28 amHoces da kazes da smo sada za igraca koji je jedva igrao ove sezone odbili milion KM?Minotaur je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 10:06 amAl Jabeer je bio sabotiran od strane Bekrića koji je filovao Bašića i Brunu da mali ne igra, isključivo jer mali nije došao preko njegove linije, a najnoviji slučaj je bio sa Radovcem koji isto nije doveden preko njegove veze. Dakle dva igrača koja nisu dovedeni preko rumenog su bili Jabeer i Radovac, i zato su za njih dvojicu uvijek bili neki izgovori.
prica carsija ili je provjerenoDzezvar je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 2:37 pmPrica je sljedeca...
Onomad je sa arapima dogovoreno da se potpise ugovor sa malim te da ce oni Dinamu platiti nakanadu za treniranje sto je ocigledno i uradjeno.Dalje,arapi su trebali otkupiti malog za 350 000 eura te ga nama opet ostaviti na posudbi.
Ja ovdje ne amnestiram upravu, nisu imali loše namjere, ali su bili jako neiskusni u nekoliko situacija, a prva je bila kada im je sugerisano da trebaju otjerati Bekrića. Tog Brunu koga su doveli je taj isti Bekrić uzeo malo pod svoje, a šlag na tortu je Brunin ego i ono pitanje na presici.Dzezvar je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 2:14 pmDista nelogicnosti u tvojoj prici.Minotaur je napisao/la: ↑ned apr 28, 2024 2:03 pmPrema toj priči dolazio nam je neki agent koji nam je nudio da nam on sada da 500k i on bi nam završio njegovu prodaju, tj. ispipavao je da vidi da li bismo na to pristali. Uprava to nije htjela jer je on njihov projekat i bili su ubijeđeni da je to moguće završiti za dosta više novca, što mi donekle i ima smisla, jer Jabeera ne prodaje isključivo njegov kvalitet kao npr Santosa, već saudijski papiri i godine.
Znaci ovako uprava je odredika da je Al Jaber projekat kluba i samim tim mogu ogromne pare uzet.Odbijaju ponudu ali i dovode trenera koji tkm projektu kluba ne daje ni minute igre....
Ne stima mi tu nesto...