Sky1 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:50 pm
Pogledaj naredne tri, Sloga, pitari i Posušje, ja ne znam gdje bismo mi mogli bod uzeti. Lakše bismo bod uzeli kod Borca i Zrinjskog, nego Sloge i Posušja u gostima.
Nije mi jasno, na čemu ljudi gaje nade da ćemo tako lagano opstati. Kad pročitam kako pojedinci pišu, rekao bih ma tu smo negdje, dioba šestog mjesta, onda pogledam tabelu, ono Željo predzadnji.
- Sloga u gostima (omjer Sloge kući, 9 pobjeda, 2 remija i 1 izgubljena (Borac), dobili nas, pitare, Široki, Tuzlu, Posušje.)
- Kući derbi, a derbi je derbi.
- Posušje u gostima (zadnjih 9 utakmica imaju 7 pobjeda, 1 remi i 1 izgubljenu (Sloga u kupu), igraju dobro, dobrog trenera imaju, a i mi se baš naigramo dole (jednu dobili čini mi se kako su ušli u PL opet)).
- Stalno neugodni Široki.
- Gošk, gdje si obje utakmice izgubio, ideš u Gabelu.
- Tuzla City kući, sa članom IO na čelu, sa parama, sa utjecajem na sudije, mogućnost da će im se pustiti određen broj utakmica.
- Kod Sablje u gostima. Neugodni Igman, ionako sa njima imamo zategnute odnose.
I onda šlag na kraju, 09 u gostima i Borac kući.
Respekt onima koji mogu sjediti mirno a da pritome ne razmišljaju o gostujućim utakmicama u Bihaću, Srebreniku, Goraždu i bilo kojem drugom gradu. Možda griješim, ali nisam optimističan.