sub mar 30, 2024 12:54 am
Šta može ? - Evo koliko je nas ovde da se Bruno tjera, koliko da ostane. Koliko raje ma stadionu ? Podrška treneru treba, ali pravom treneru. On je pokazao da je ubleha. Ne samo njegovom ali ponajviše je zaslužan za ove rezultate. Kako eto večeras dok je igrao 343 nije to ličilo ništa nisačim. Nakon gola, kasnije kad je ušao Mekić kakav god da je on trenutno a nije ni blizu onog igrača od ranije, i kad smo prešli na 442 ili šta već, počeli smo napadati. Da se igralo od početka na pobjedu, vjerujem da bi bolje bilo. Znači prvo treba njega tjerati. Kako ? - valjda se zna kako to navijači rade.
Dalje, Bekrić. Sličan put ko sa Brunom. Dalje - uprava. Kako. Slično kao prethodni. Prozvati, transparenti šta već ne. Nisu ni igrači isključivo krivci da se samo njih proziva. Jesu takvo kakvo su, znamo svi sve, ali opet nisu najgori u ligi a tabela pokazuje drugačije. Trener je tu da iz njih izvuče najbolje, on izvlači najgore.
Znači, opet na početak. Navijači nemaju direktan uticaj (bar bi trebalo tako mada eto i u to sad sumnjam) na odluke, ali itekako ne samo kod nas već svugdje u svijetu se i njihova pika za nešto. Ako im to ne odgovara. E ako odgovara, onda OK
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.
🤍
🤍
🤍