Mi imamo samo bolji omjer od Borca.
Sa Zvijezdom 2:2 omjer
Sa Sarajevo 3:3
Svi ostali su bolji u omjeru tako da bi mi trebali biti tenutno 10.
Ako Tuzla uzme bod onda smo 11.
Majstore što se nisi kandidovao?BC1921 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:13 pmcikoradovic je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 7:41 pmDa se klub hoće očistit od šljama, od skupštine, igrača, sportskog direktora, predsjednika, UO, sad bih potpisao da ispadnemo.
Skupstine, tu je kljuc svega... Ko je sve u njoj dobro smo i izdrzali do sad, kapacitet Violine, valja biti toliki idiot da izglasas u strukture kluba Novalica, Sadovica i Balica...
Pa to mogu uraditi samo par igraca. Sve ce se vidjeti na sljedecoj utakmici.
Teren jeste katastrofa bio ali tačno se vidjelo da nije isti pristup bio. Protiv Sarajeva na svakoj lopti su bila 2-3 naša igrača. Danas je jadni Karić samo trčao gore dole ovi ostali nonšalantno hoće-neće. Mora svaka utakmica biti kao da je finale lige prvaka. Ekipa po imenima igrača sigurno nije loša i po meni je u top 5-6. Šta se dešava to samo Bog može znati.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:31 pmPa to mogu uraditi samo par igraca. Sve ce se vidjeti na sljedecoj utakmici.
MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:24 pmMajstore što se nisi kandidovao?BC1921 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:13 pmcikoradovic je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 7:41 pmDa se klub hoće očistit od šljama, od skupštine, igrača, sportskog direktora, predsjednika, UO, sad bih potpisao da ispadnemo.
Skupstine, tu je kljuc svega... Ko je sve u njoj dobro smo i izdrzali do sad, kapacitet Violine, valja biti toliki idiot da izglasas u strukture kluba Novalica, Sadovica i Balica...
I daj već jednom objasnite koji je to grijeh Balića, koji su to njegovi nedostatci, nesposobnost ili je to samo jer je član sda stranke pa mu se svi grijesi i nesposobnost pripisuju zbog toga? Ako je to kriterij, onda nam je skroo svaki čovjek u klubu nesposoban kao i Balić, jer svi su članovi ili simpatizeri odredenih stranaka u vlasti od kantona do federacije.
Pa komplekse stranačke jedino imate Vi koji Balića konstantno prozivate iskljucivo iz razloga jer ste mrzitelji te stranke, pa mu sve grijehe pripisujete zboog te pripadnosti. Izbaci frustracije negdje drugo, imaš ženu, švalerku, komsinicu, mani se politike , pogotovo ako nemas neki drugi argument na racun bilo koga u klubu na osnovu stranacke pripadnosti jer svi su u nekoj politickoj opciji.BC1921 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:41 pmMiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:24 pmMajstore što se nisi kandidovao?
I daj već jednom objasnite koji je to grijeh Balića, koji su to njegovi nedostatci, nesposobnost ili je to samo jer je član sda stranke pa mu se svi grijesi i nesposobnost pripisuju zbog toga? Ako je to kriterij, onda nam je skroo svaki čovjek u klubu nesposoban kao i Balić, jer svi su članovi ili simpatizeri odredenih stranaka u vlasti od kantona do federacije.
Nisam majstor, nisam se knadidovo jer ne zelim Zelji lose.
Pa vidis, nisam razmisljao o tome koja je stranka kada sam pisao ovo, al vrlo rado i njega i stranku mu nabijem na k.... Jer su unistili sve sto se moglo unistiti u BiH. Komplekse stranacke lijeci negdje drugo. Izmedju ostalog, kada vec ides na tu kartu, prozvo sam i crvendaca Novalica... Sa tom pricom o strankama me zaobidji.
Grijeh je da u jednoj od najgorih liga na svijetu, Zeljo je predzadnji i da klub dise na skrge. Da ne mogu da nadju 25K maraka da se na gotov projekat i po haman dzabnim cijenama zavrsi jedna obicna biletarnica... O ostalim stvarima da i ne govorimo. Stoka stranacka...
Kako ne mogu da nadju 25K, pa veoma jednostavno mogu naci, samo dignu karte na 30KM za clanove 28KM i eto ga.BC1921 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:41 pmMiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:24 pmMajstore što se nisi kandidovao?
Nisam majstor, nisam se knadidovo jer ne zelim Zelji lose.
Pa vidis, nisam razmisljao o tome koja je stranka kada sam pisao ovo, al vrlo rado i njega i stranku mu nabijem na k.... Jer su unistili sve sto se moglo unistiti u BiH. Komplekse stranacke lijeci negdje drugo. Izmedju ostalog, kada vec ides na tu kartu, prozvo sam i crvendaca Novalica... Sa tom pricom o strankama me zaobidji.
Grijeh je da u jednoj od najgorih liga na svijetu, Zeljo je predzadnji i da klub dise na skrge. Da ne mogu da nadju 25K maraka da se na gotov projekat i po haman dzabnim cijenama zavrsi jedna obicna biletarnica... O ostalim stvarima da i ne govorimo. Stoka stranacka...
Imamo mi i 100% sanse da ostanemo samo da ovi pojedincima budu dio ekipe i ostali da pokazu muda.
Čovjek je u vlasničkim/upravljačkim strukturama u više firmi, koliko para je dao klubu? Mislim direktno, kroz sponzorstva, čist keš, ne neke usluge?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:24 pmMajstore što se nisi kandidovao?BC1921 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:13 pmcikoradovic je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 7:41 pmDa se klub hoće očistit od šljama, od skupštine, igrača, sportskog direktora, predsjednika, UO, sad bih potpisao da ispadnemo.
Ja bih najsretniji bio da nemamo nijednog čovjeka iz politike u klubu, da nam se preko kluba ne vode političke kampanje, skupljaju jeftini politički poeni, ne zavrću ruke na politickim sastancima u prostorijama ministara koji budzetskim novcem upravljaju kao da daju lične novce i ponašaju se kao diktatori koji zbog mizerije su se umislili da imaju kredibilitet da ucjenjuju sarajevske klubove. Okrivljivati bilo koga zbog stranačke uloge u pripadnosti je maliciozno i sa sobom nosi subjektivni stav ka tim osobama prouzrokovan razlozima koji nemaju nikakve veze sa klubom, nego su razmjerice lične ili političke prirode.kvalitet je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 10:32 pmČovjek je u vlasničkim/upravljačkim strukturama u više firmi, koliko para je dao klubu? Mislim direktno, kroz sponzorstva, čist keš, ne neke usluge?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 9:24 pmMajstore što se nisi kandidovao?
I nije “samo” nedostatak što je u SDA, nego je ogroman, jer su upravo neke njegove stranačke kolege aktivno radile na tome da se halalimo s pomoćnim terenom. To se ne može prešutiti. Isto kao što nikad neću šutiti na to što se ližemo s populistom i lažovom Magodom, što smo dopustili da jedna Benjamina ili jedna Sebija skupljaju poene preko kluba, pa i još neki iz Trojke, dok im političke vođe pare usmjeravaju u recimo pijacarski Velež. A svi znamo da se istovremeno sportska infrastruktura u Sarajevu doslovno raspada.
I evo ja pitam - šta je to konkretno DOBRO uradio za klub? Pa mi onda dajte odgovor na isto pitanje za Jašar Opardiju.
igla je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 11:15 pmJEDNA MOLBA ZA SVE FORUMAŠE:
Ne kopirajte ovdje komentare sa Facebooka, a da ne navedete da ste isti kopirali. Ljudi napišu komentar pod vlastitim imenom i prezimenom na Facebooku, neko ga kopira ovdje. Dobronamjerni, ali i zlonamjerni pomisle da je ta osoba taj nick sa foruma, pa onda može imati problema zbog onog što vi prethodno ili u nastavku ovdje anonimno pišete. Svoje komentare (više rečenica), koje sam pisao pod svojim imenom i prezimenom na Facebooku, sam ovdje čitao od A do Ž, kopirane sa Facebooka.
Ja što ovdje pišem, smijem napisati i pod imenom i prezimenom, neki forumaši i znaju ko sam. Isto tako, u vrijeme "Amarovaca i Misketovaca" sam psovke dobijao na facebook messengeru, jer su ljudi kopirali moje rečenice sa facebooka na forum, a onda se svađali, psovali i prijetili sa 10 ljudi po forumu. Razmislite malo.
Izvinjenje na offtopicu, ali u suštini i nije offtopic, jer sam opet večeras dobio pitanje jesam li taj i taj nick...