Tužno je kako uvijek nađemo trenere na nivou znanja raje sa foruma.
Da se ne pravim pametan previse, ali… Bruno, neces jos dugo.ubaceni element je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 3:11 pmKakav lezeran ulazak u drugo poluvrijeme, izgubicemo i ovo.
Sta si zapeo za Haracica, gol ima dosta njegove zasluge, plus je izbacio Boljevica u sanse gdje je teze promasiti. Bilo je 7-8 barem gorih.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 3:57 pmHaračiću, kad će novi tekst kod Sinana, da nam objasniš kako zaslužuješ prvih 11?
Dozvolices, imam pravo da se nadam pogotovo ukoliko je 82. minuta utakmice. Tebi je to bespotrebni optimizam, ok, postujem. Je li te vrijedja to mozda? Dok god Zeljo igra mozemo se nadati.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 3:51 pmDobro do kad ćeš promovisati taj bespotrebni optimizam , ne znam u čemu gajiš taj optimizam ako gubimo bodove od zadnjeplasiranog na tabeli i upadamo u zonu za ispadanje. Fakat te pokušavam shvatiti je l' to radiš iz najbolje namjere ili samo udaraš kontru. Neko je budala, il mi što vidimo da ovo vodi ispadanju ili ti koji vidiš dozu optimizma u ovoj igri..ne znam
Zavrsilo je 2-3 ,pobijedili smo, eto, da ti je lakše
Sad jesmo.
Sve pobjede kuci ne garantuju ti uopšte opstanak, pogledaj tabelu i naše bodove u odnosu na ostale, mi smo od sutra predzadnji.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 3:59 pmNe dobijemo li sve tekme kuci ispadamo komotno, jer boda u gostima neces nikad uzet