505 VITEŠKA je napisao/la: ↑čet jan 11, 2024 2:07 am
I jel tesko ovako dva puta sedmično snimiti dva treninga po 10min i objavit na yt?
Jes tesko izgleda, bolje je objavit neki interesantan video svakih 4 mjeseca
Njima je teško druže, preteško.
Ja više nemam živaca da pišem o tome, vjeruj mi. Polomio sam se, mjesecima pisao, skretao im pažnju za youtube, davao ideje, ne yebe niko ni 2%. Ne znam više ni sam koliko puta sam im pisao bar da počnu pressove objavljivati na yt, i eto bar su to počeli nekad u aprilu kad je Bašić došao. Da li zbog mene i mog pisanja ili su se sami sjetili, nije bitno. Snimanje treninga isto, bar pred utakmicu, snimiš malo trening, izjavu trenera i/ili pomoćnika, nekog igrača, malo da najave utakmicu i eto. Ako ne znaju, pa nije sramota prepisati, eno pogledaš kako Velež to radi sa Velež TV na yt i eto. Ili pogledaš kako su to radili momci sa 1921.tv tamo nekad od 2017 pa do 2019/20 i eto, nek ti to bude urnek, radi po tome. A taj isti Velež je skoro sve fore pokrao od nas i prepisao od 1921, i gledaj sad njih kako to rade na yt, a mi nikako.
Kameru valjda imamo, znači da neće da rade, lijenost i čista kurcobolja, bolje muda gladit, ne daj Bože nešto uraditi. A bukvalno možeš i preko telefona danas to sve ako nemaš kameru, i snimiti i editovati i uploadovati na yt. Ako već ne možemo financijski i organizaciono parirati CZ, Dinamu, Hajduku, pa možeš bar iskopirati njihovo vođenje društvenih mreža, to je besplatno. Puna su im usta bila kad se trebalo hvaliti posjetom, da smo u top 3 u regionu sa Zvezdom i Hajdukom, pa eto pokušajte ih pratiti u tome kako vode društvene mreže i yt, bar da profesionalnije izgledamo u javnosti.