Al nikakve agilnost, frajer laganim korakom ide za Pantelićem umjesto da mu za vrat skače..
Amaterizam na svim poljima i segmentima kluba.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 7:20 pmAmaterski klub sa amaterskim trenerom i amaterskim igracima. To su cinjenice.Nazalost.
Subasic, bekric i dzenis za kraj. Pa kakve izmjene, ovaj dzenis nema nijednu dobro osobinu, lik nista ne moze i ne zna. Mozda ne zna dat gol al zato mu je kontrole lopte nula. A i spor je
Ja ne znam šta će biti, da li dolazi investitor, trener novi. Ali svako pametan ako dođe će otjerati ove ublehe. Zamisli kakva će to kuknjava biti, od Edisa, Ace, Dženisa... Sve vojnici koji kao nemaju mjesta u Želji.
Ma covjeku aco i mekic svaku igraju, a svaku utakmicu su najgori. Kad pomislis eto nece sljedecu igrat, dode sljedeca i odigraju po 90 minuta. Covjek vadi hodzica , a ostavlja mekica koji ima zuti karton? Pa nemoj me zajebavat. Imas drinu koji moze dosta ucit od cocalica, koji je u21 i tebi igra kosoric koji izlijece na centar svaki jebeni put, ne prati liniju odbrane, pada na guzicu, lose se postavlja. Ma daj ba i za kraj uvodis samira bekrica, pa jel mene neko zajebava? Za ovo ja trebam imat sjeban vikend. JJOOOOJJJJJJJJLeon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 7:33 pmJa ne znam šta će biti, da li dolazi investitor, trener novi. Ali svako pametan ako dođe će otjerati ove ublehe. Zamisli kakva će to kuknjava biti, od Edisa, Ace, Dženisa... Sve vojnici koji kao nemaju mjesta u Želji.
Evo Edis fino objasni drugi gol. Dobro doktore, znači vidiš, e sad ćemo vidjeti hoćeš li reagovati na ove greške amatera u ekipi.
Iskreno se nadam da nece docekati da reaguje, ili da ce reagovati tako sto ce podnijeti ostavku.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 05, 2022 7:33 pmEvo Edis fino objasni drugi gol. Dobro doktore, znači vidiš, e sad ćemo vidjeti hoćeš li reagovati na ove greške amatera u ekipi.
Sta prepolovila. Raznijece nas pred najvise 2500 navijaca a onda ce i najveci optimisti shvatiti koliko nam je opstanak u ligi ugrozen. Nazalost, ni to nije najgore sto nas moze zadesiti.