A papira nemaju,oko njih kopriva
Nijeme svjedokeLARSSON je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:07 pmTo su kamate na dug od 72000KM na koje očigledno ima papire i dokaze.tibetanac je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:05 pmIma onaj zadnji link je mislim kad nam je racun blokiran. I meni je glupo sad da se tuze klub i trener koji je i dalje na klupi. Ne kontam sto to nekome treba i kako moze doci do tih para? Sad da zakine klub za toliko para kad najvise treba ne znam. Ako je vec i posudio te pare onda mu treba i vraiti kao i svakome. **** ti nas kad tako zivimo od posudjivanja okolo od ljudi.
Ovo je 400 milja na koje nema osim "svjedoka".
Mene dan nema i ti se odmah opustis.Sutra te kosilica cekaCURVA je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:44 pmDaj ba ne serisastrane je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:37 pmI jos nesto... ova uprava je docekana na noz od samog pocetka. Ni 5% podrske nije imala u odnosu na onu a mozda imaju veci potencijal od one bivse. Odmazemo i to podobro.. ismijavamo predsjednika, Amara ma sve i svakoga.. svaka pozitivna stvar se omalovazava i minimizira.
Vjerujte mozda ovi sa jos par ljudi mogu biti jaci od onih.. al jok. Sa vama mnogima ovdje bi i uprava Bayerna propala.jesam mu dobto rekao Koko ,Lars,Danan,Bosanac
![]()
Nije tacno!!sastrane je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:37 pmI jos nesto... ova uprava je docekana na noz od samog pocetka. Ni 5% podrske nije imala u odnosu na onu a mozda imaju veci potencijal od one bivse. Odmazemo i to podobro.. ismijavamo predsjednika, Amara ma sve i svakoga.. svaka pozitivna stvar se omalovazava i minimizira.
Vjerujte mozda ovi sa jos par ljudi mogu biti jaci od onih.. al jok. Sa vama mnogima ovdje bi i uprava Bayerna propala.
jest, eto spriječeni su da rade svoj posao jer mi ovdje pišemo na forumu protiv njih. nisu bolan u stanju bili izvršiti novčanu uplate na vrijeme da bi nam se odobrila licenca za evropska takmičenja. O čemu pričamo mi ovdje više !?sastrane je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:37 pmI jos nesto... ova uprava je docekana na noz od samog pocetka. Ni 5% podrske nije imala u odnosu na onu a mozda imaju veci potencijal od one bivse. Odmazemo i to podobro.. ismijavamo predsjednika, Amara ma sve i svakoga.. svaka pozitivna stvar se omalovazava i minimizira.
Vjerujte mozda ovi sa jos par ljudi mogu biti jaci od onih.. al jok. Sa vama mnogima ovdje bi i uprava Bayerna propala.
stadion je jedino mjerilo a tu svi imaju podrsku osim stanica.Nikad na stadionu(sjever) nisam cuo da neko psuje Amaru e evo ovdje nekolko puta u toku dana.
Niko njima ne smeta da rade svoj posao, a o prethodnim je sam predsjednik rekao dovoljno, 300% bi bila uprava bolja sad da se Misimović vrati, možda nije baš tako rekao(jer je bio demant), ali poenta je bitna.
A sta mislis sto je to tako....sastrane je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:37 pmI jos nesto... ova uprava je docekana na noz od samog pocetka. Ni 5% podrske nije imala u odnosu na onu a mozda imaju veci potencijal od one bivse. Odmazemo i to podobro.. ismijavamo predsjednika, Amara ma sve i svakoga.. svaka pozitivna stvar se omalovazava i minimizira.
sastrane je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 9:37 pmI jos nesto... ova uprava je docekana na noz od samog pocetka. Ni 5% podrske nije imala u odnosu na onu a mozda imaju veci potencijal od one bivse. Odmazemo i to podobro.. ismijavamo predsjednika, Amara ma sve i svakoga.. svaka pozitivna stvar se omalovazava i minimizira.
subota 17:00 stadion GrbavicaGlas Razuma je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 10:08 pmZaista sam protiv svake tiranije mozga. Dakle, ovo je cinjenicno stanje:
- Gospodin Amar Osim je tuzio Zeljeznicar
- Gospodin Amar Osim je doveo trenutni Upravni Odbor i predsjednika gospodina Nihada Selimovica
- Gospodin Selimovic danas izjavljuje da ce se boriti pritiv tuzbe gospodina Amara Osima koji ga je i doveo na poziciju sa koje moze da isto izjavi
Ovako nesto sam vidio u skecevima Nadrealista i to u ono malo losih sto su snimili. Dakle, nije ni nadrealizam, vec surovi fasizam. Da li neko ovdje odista misli da su navijaci Zeljeznicara takvi imbecili i duduci da ce sutiti na ovo? Na kraju krajeva, a ovo je cisto iz nekog zdravog rezonovanja, zar neko misli da ce gospodin Misimovic i bivsi sazivi Upravnih Odbora sutiti nakon ovoga i da se nece ujediniti? Zeljeznicar ce biti, a vi gospodo, vi cete biti upisani u crnu historiju ovog kluba. To vas ceka gospodo.
Onda nisi bio na derbiju.Spominjala se Amaru majka itekako.Ne samo na derbiju već i na drugim utakmicama
Ja sam, gospodine ed087, svaku utakmicu na Grbavici i vecinu utamica u gostima prisutan, a 58 mi je godina citavih. Samim tim sam bio i u Bijeljini preko vikenda. U penziji sam, a buduci da sam radio vani u mehanicko-industrijskom sektoru cijeli zivot, penzija mi to zadovoljstvo moze priustiti.ed087 je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 10:13 pmsubota 17:00 stadion GrbavicaGlas Razuma je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 10:08 pmZaista sam protiv svake tiranije mozga. Dakle, ovo je cinjenicno stanje:
- Gospodin Amar Osim je tuzio Zeljeznicar
- Gospodin Amar Osim je doveo trenutni Upravni Odbor i predsjednika gospodina Nihada Selimovica
- Gospodin Selimovic danas izjavljuje da ce se boriti pritiv tuzbe gospodina Amara Osima koji ga je i doveo na poziciju sa koje moze da isto izjavi
Ovako nesto sam vidio u skecevima Nadrealista i to u ono malo losih sto su snimili. Dakle, nije ni nadrealizam, vec surovi fasizam. Da li neko ovdje odista misli da su navijaci Zeljeznicara takvi imbecili i duduci da ce sutiti na ovo? Na kraju krajeva, a ovo je cisto iz nekog zdravog rezonovanja, zar neko misli da ce gospodin Misimovic i bivsi sazivi Upravnih Odbora sutiti nakon ovoga i da se nece ujediniti? Zeljeznicar ce biti, a vi gospodo, vi cete biti upisani u crnu historiju ovog kluba. To vas ceka gospodo.
Ako ne zelis da sutis kao sto kazes ti i ovi ostali sto su istog stava,dodjite na stadion i naglas iskazite nezadovoljstvo.Ili nemas petlju ?