Hoće jer su tako stvari posložene. Tako i treba, tako je i bilo.Durgo je napisao/la: ↑čet jun 25, 2020 2:01 pmma sve 5, al ce biti kako Brko kazeLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 25, 2020 1:11 pmDobar za termina.
Crnkića nikada nije krasila disciplina. Kako na terenu, tako ni van njeg.
Dečko ima mnogo para, fudbal mu dođe kao zajebancija. Pa kad mu se ne trenira on bi kod kuće ostao i to je njegov najveći problem.
Ne treba zaboraviti da je u Sarajevu bio suspendovan.
Također, zbog tog kučevitog stava ni na terenu nije disciplinovan i odgovoran.
Kontinuitet za njeg je strana riječ.
Statistika u rangu Asimove, ako nam je Asim bio loš ne znam kako je Nermin dobar.
Kad se sve podvuće, ne vidim potrebu za dovođenje igrača u rangu Asima Zeca, koji je igrao kod pitara, glumetao kad je igrao protiv nas, koji nije dobar u glavu i veliki je glumac.
Inače moje mišljenje, samo mi je tvoj post bio pogodan za iskazat ga. Nemoj se ljutiti![]()
![]()
![]()
![]()
Samo meni nikad neće biti sveto slovo sve što on radi, govori. Ni za bilo koga mi nije tako. Nema bezgrešnosti među ljudima. Pogotovo nešto što očito vrijeđa inteligenciju. Nisam ni ja bezgrešan pa ne mora značiti da sam svaki put upravu kad sam kontra njega. Tako će ostat kolko god za neke on bio bezgrešan i svaki njegov potez bio ispravan i opravdan.